Waar vandaan: SenNet Magazine > Drukker dan ooit

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/nieuwsbrief138

SeniorenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

juni 2011

"Drukker dan ooit", herken je dit? In dit magazine proberen wij te achterhalen waar jullie, actieve 50-plussers, mee bezig zijn. Laat je creatief inspireren door de verhalen van andere 50'ers, als "Mystery Shopper", Fotograaf, photoshopper, tuinier, filmer, … Hoe maken zij vrienden en gaan ze om met hun drukke agenda's? Kortom de wereld van de actieve 50-plussers anno 2011.


Inzicht

Belasting berekening inkomsten 2010

Net als elk jaar kan je via SeniorenNet je belastingen online berekenen en eventueel optimaliseren. Vul je gegevens in en kom te weten hoeveel je zult moeten bijbetalen of terugtrekken. Je kunt ook gratis advies vragen voor een maximum fiscaal voordeel. Wie weet kunnen de tips voor extra aftrekposten je nog geld besparen. In de rubriek "Geld & werk" kan je klikken in de tweede kolom op "Belasting berekening".

Lees verder en doe berekening   

SenNet Life

Fotografie: de lens op nachtelijk Gent

De magie van nachtelijk Gent inspireerde de mailgroep fotograferen voor beginners tot het schieten van prachtige beelden. De leden gingen op uitstap en namen enkele indrukwekkende plaatjes van feeëriek verlichte gevels, gebouwen, straten en pleinen. Bekijk Gent door het oog van de SenNet fotograaf en sta versteld.

Lees verder   Reageer

Photoshop mailgroep bruist van creativiteit

Op SeniorenNet is Photoshop één van de grootste mailgroepen. Vol passie goochelen de leden met technieken, vormen, kleuren, letters en woorden om de mooiste wenskaartjes en uitnodigingen te creëren. Ze krijgen lesjes en opdrachten én staan elkaar met raad en daad bij.

Lees verder   Reageer

10 redenen om kiwi's te eten (advertentie)

Waarom zou je een kiwi eten? Daar kunnen wij ontelbare redenen voor geven. Ze zijn heerlijk als tussendoortje, of als verrassende smaakmaker in je gerechten. Je kunt ze handig uitlepelen, zonder geknoei met pitten of schillen. Maar vooral: ze zijn eersteklas gezondheidsboosters. Klik hier voor meer info.


Levensstijl

Leer golfen en geef een 'swing' aan je vrije tijd

Elitair en duur? Helemaal niet! Verslavend, dat wél. Surf snel naar de splinternieuwe golffilmpjes van Kanaal 50 en laat je verleiden tot sportief plezier in de buitenlucht met vrienden of collega's. In de 8 filmpjes zie je heel praktisch op welke manier je een bal slaat en het balletje moet laten rollen. Je komt alles te weten over 'tee', 'green', 'putten' en 'handicap'. Maar ook over de basisuitrusting, kennismaking, het prijskaartje én het plezier!

Lees verder  

Bereken nu wat je terugkrijgt van de belastingen! (advertentie)

De belastingsaangifte in orde brengen, het is elk jaar weer een hele klus. Maar eens dat achter de rug is, bent je natuurlijk ook benieuwd of je dit jaar iets terugbetaald krijgt. Of hoeveel je misschien nog moet bijbetalen. Wil je het nu al weten? Dan kan je snel een handige berekening maken. Bovendien kom je ook te weten of je nog fiscale ruimte hebt om volgend jaar uw belastingen te optimaliseren. Meer weten?


Leven in balans

Tuinieren: Wolf maakte boven een stort zijn eigen paradijs.
'Er was eens een wolf die als het ware met groene vingers geboren werd. Bovenop een afvalberg creëerde hij zijn aards paradijs ...' Het klinkt als een sprookje. Maar Wolf, mentor van de mailgroep tuinieren, leeft daar écht al lang en gelukkig. Met zijn passie voor zijn romantische tuin, voor fotografie, filmen én SeniorenNet natuurlijk.

Lees verder   Reageer

Genieten

Als 'Mystery Shopper' op stap voor SeniorenNet: Vespa

Hallo, wij zijn Sara en (Lu)Cas, de 'Mistery Shoppers' van SeniorenNet Magazine en zullen jou vanaf nu alles vertellen over onze belevenissen als 'undercover klanten'. We zijn net als jij actieve 50 plussers die houden van het leven, graag genieten, gesteld zijn op service en het maximum willen halen uit ons beschikbaar budget. Maar niemand weet, dat houden we immers geheim, dat we al onze belevenissen aan jou vertellen.

Lees verder   Reageer

Buitenfeesten & buiten eten (advertentie)

Niets gaat boven kokkerellen in je eigen tuin: samen met vrienden en familie, heerlijk ontspannen en genieten in open lucht. Maar net als ieder ander feest vraagt een buitenfeest ook de nodige voorbereiding. Met de tips van Festarent in het dossier 'Feesten' kom je al heel ver! Dit dossier vind je in de rubriek 'Culinair' ofwel klik hier.


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Lachen werkt aanstekelijk. En dat zie je in dit filmpje! Kijk of je jouw lach aan de ketting kunt rijgen! Heb je trouwens een schater- of een bulderlach, of klinkt het eerder als geknor, gehinnik of geblaat?

Lees verder

Opmerkelijk

Wist je dat ook jouw glimlach aanstekelijk werkt? Je kunt als het ware allemaal vriendelijke gezichten toveren op straat. Hoe de magie werkt? Kijk voorbijgangers gewoon met een gulle glimlach aan. Wedden dat de meesten je lach zullen beantwoorden?

Meer opmerkelijk

Grapjes

Een man morst tijdens het eten een klodder mayonaise op zijn hemd.
'Potverdorie', zegt hij, 'ik zie er uit als een varken'.
'Ja', zegt zijn vrouw, 'en gemorst heb je ook al'.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een kleine, bruine vleermuis kan in 1 uur tijd 600 muggen verorberen.

Meer weetjes

Citaat

Elk geluk is een kunststuk: de kleinste dwaling frustreert het, de geringste aarzeling verandert het, de kleinste lompheid ontsiert het, de geringste dwaasheid maakt het belachelijk.(Marguerite Yourcenar)

Meer citaten

Gezegde

Hij zal nog uit vuile lepels eten.
-> 't Zal hem nog slecht vergaan.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partners

Werk mee aan ons magazine of geef je mening over onze artikelen

Oproep

Heb je een vrolijk filmpje gespot op het internet? Een grappige anekdote beleefd op SenNet? Een leuk citaat gelezen? Heb je een positief weetje of een goeie grap? Wil je dat anderen dit volgende keer lezen in Cocktail Positivo? Je suggesties zijn hartelijk welkom op redactie@seniorenNet.be.

Schrijf mee!

Heb jij een leuk verhaal geschreven, nuttige informatie of praktische tips die je wil delen met de andere SeniorenNetters? Laat maar komen op redactie@sennetmagazine.be!
Per effectief gepubliceerd artikel belonen we je bovendien met een OxyPass (waarde 29 euro) voor jezelf of voor een vriend(in), die een boost geeft aan je actieve levensstijl.
(Voor alle duidelijkheid: de redactie behoudt zich het recht om ingezonden artikelen aan te passen en worden eigendom van SeniorenNet.)

Jouw mening!

We willen steeds verbeteren en horen daarom graag je mening over onze artikelen: redactie@sennetmagazine.be.

Artikel uit SeniorenNet Magazine gebruiken?

Het overnemen van artikelen kan gratis, gelieve dit éérst aan te vragen aan de redactie op redactie@sennetmagazine.be. Een duidelijke bronvermelding van www.SeniorenNet.be is verplicht.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 427.500
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be