Waar vandaan: SenNet Magazine > Naakt op SeniorenNet?!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/3/

SeniorenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

juli 2011

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke

Inzicht SenNet Life Levensstijl Leven in balans Genieten Cocktail Positivo

Inzicht

In de pers: 'SeniorenNet haalt naaktfoto's van de site'.

Dat blokletterde Het Nieuwsblad en De Standaard op 1 juni jongstleden. 'Hallo Pascal? Staan er naaktfoto's op SeniorenNet? En is SenNet zo puriteins dat dit niet mag?' SeniorenNetMagazine kwam te weten dat het artikel een staartje kreeg. Met een boze fotograaf die van leer trok tegen de publicatie van zijn foto's.

>> Lees verder    Reageer met je mening

SenNet Life

Aanrader: bezoek eens een rozentuin. Nu zijn de rozen op hun mooist!

De zomer is ongetwijfeld het jaargetijde van de roos. De koningin der bloemen staat dan in volle bloei. De rozenpracht is werkelijk overweldigend en nu is hét moment om deze schoonheden te bewonderen. In de romantische rozentuin van François en Fernande mochten we ons vergapen aan duizenden bloeiende rozen in meer dan 300 soorten.

>> Lees verder   Reageer met je mening

Uw multifocale bril bij Pearle Opticiens! (advertentie)

Er komt heel wat bij kijken om goed te zien, zowel van dichtbij als veraf, met één en dezelfde bril. Bij Pearle Opticiens kan u rekenen op het advies van gediplomeerde opticiens, die u helpen bij de keuze van uw multifocale bril. Bovendien geniet u van de laagste prijs-garantie. Dat maakt dat 94% van onze multifocale klanten 100% tevreden is. Kom gerust langs, we helpen u graag verder. Meer info over multifocale brillen vindt u hier.


Levensstijl

Op SeniorenNet Cruise: 'Dat wilden wij meemaken'

Cruisen is hot. Elk jaar kiest 20% meer van de Belgen voor een cruisevakantie. Piet en Ingrid wilden het meemaken en gingen op SenNet Cruise naar de Middellandse Zee. Bijna hadden ze de boot gemist, maar gelukkig kon de voltallige SeniorenNet groep toch nog tijdig vertrekken voor een onvergetelijke reis naar de Griekse eilanden en Kroatië.

>> Lees verder   Reageer met je mening

Stretchen: Wandelen of fietsen zonder spierpijn of kramp

Tip: Ga je een fikse wandeling maken of heb je een zomerse fietstocht gepland? Doe voordien dan eens wat stretchoefeningen. Zulke rek- en strekoefeningen voorkomen blessures of kramp. En waarschijnlijk heb je na je portie beweging heel wat minder last van spierpijn. Stretchen is een prima opwarming voor sporters, maar klussers of tuiniers hebben er evengoed baat bij. Als je regelmatig stretcht word je bovendien leniger en fitter. Dus waarom niet gewoon regelmatig stretchen als levensstijl? Met deze filmpjes op Kanaal 50 kan je er meteen aan beginnen. Probeer maar!

>> Lees verder   Reageer met je mening

Autobijstand? Nu ook via jouw smartphone! (advertentie)

Stel, je krijgt ergens onderweg te maken met autopech. Of nog erger, met een autodiefstal of -ongeval. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen rekenen op bijstand. Vanaf nu kan dat nog gemakkelijker: gewoon via jouw smartphone! Lees meer?


Leven in balans

Elke dag is een geschenk: levensgenieters!

'Elke dag is een geschenk', lees je op de blog van Greta en Bob. Deze SeniorenNetters zijn echte levenskunstenaars. Hun geheim? Daar kom je misschien wel achter door verder te lezen! Of door een bezoekje te brengen aan hun blog waar ze hun reis- en kookavonturen delen met jou. Greta is ook actief in de mailgroep Photoshop.

>> Lees verder   Reageer met je mening

Genieten

Mystery Shoppers op restaurant.

Cas en ik (Sara) kozen er dit keer voor om als Mystery Shoppers een hapje te gaan eten met onze OxyPass. Voor SenNet Magazine proberen we immers telkens een OxyPass aanbieding voor jou uit. Waarschijnlijk zijn we voor het eerst in ons leven zo vroeg op restaurant gegaan. Om kwart over vier op een zaterdagmiddag stonden we voor de deuren van Lucy Chang!

>> Lees verder   Reageer met je mening

NMBS Europe, dat is één website voor al uw internationale treinen! (advertentie)

Op nmbs-europe.com kan u uw tickets kopen voor Thalys, Eurostar, TGV, ICE of andere internationale treinen. Reis naar Parijs, London, Amsterdam of meer dan 1000 andere bestemmingen in Europa. Boek online en print uw treintickets thuis af. Bovendien staan onze reisspecialisten uit ons Contact Center steeds voor u klaar, ook in het weekend!


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Word jij hier ook vrolijk van?
De woorden hebben geen belang, dus zing, brul, beatbox of scat gewoon mee. Sloveens koor 'Perpetuum Jazzile' doet het helemaal a-capella. Zo zie je maar dat bijna elke deun gezongen kan worden. Zelfs dit instrumentaal Sloveens folknummer... klik hier voor het filmpje.

>> Lees verder

Opmerkelijk

Vandaag is het morgen, waarover wij ons gisteren zorgen hebben gemaakt.

Meer opmerkelijk

Grapjes

Wat is een geheim? Informatie die men slechts aan één persoon per keer doorgeeft.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

'Stewardesses' is een van de langste Engelse woorden die je alleen met de linkerhand typt.

Meer weetjes

Citaat

"Sommigen zijn linkshandig, anderen rechtshandig, ik onhandig".
Johan Anthierens Vlaams journalist, satiricus en schrijver (1937-2000)
Citaat afkomstig uit: 'De boterhammen van de bakkerin' (1980)

Meer citaten

Spreekwoord

'Als de maan vol is, schijnt ze overal'
-> Als mensen gelukkig zijn, kan iedereen dat zien.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 427.500
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be