Waar vandaan: SenNet Magazine > Wees uniek

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/7/

SeniorenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

september 2011

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat

Inzicht SenNet Life Levensstijl Leven in balans Genieten Cocktail Positivo

Inzicht

Weg met die saaie 'nickname': wees uniek!

Heb jij echt nagedacht toen je jouw 'schuilnaam' koos voor het internet? Of heet je gewoon Bob38, Frans007, Vandersmissen of Dorientje? Met andere woorden, nam je gewoon (een deel van) je naam en een nummer? Fervent forumgebruiker 'Hobbit' roept op om een originele naam te kiezen, eentje die perfect bij jou past!

>> Lees verder    Reageer met je mening

Nieuw dossier: 'Thuis hulp of verzorging nodig?'

Poetshulp met dienstencheques is helemaal ingeburgerd. Maar wist je dat er in ons land een rits aan mogelijkheden is voor een helpende hand in of aan huis? Goed om te weten als bijvoorbeeld je ouders meer ondersteuning nodig hebben thuis en jij handen te kort komt.

>> Lees verder    Reageer met je mening

kbc

Hoe goed heb je jezelf en jouw gezin beschermd? (advertentie)

Een ongeval is snel gebeurd. Misschien een cliché, maar daarom niet minder waar. Daarom is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent waarvoor je (niet) verzekerd bent. Misschien ben je voor sommige dingen te weinig of juist dubbel verzekerd? Het loont beslist de moeite om even de test te doen! Klik hier


SenNet Life

Een echte speelfilm maken. Zij speelden het klaar.

"Zot zijn doet geen zeer", zeggen Wir en Falco van de Mailgroep Filmen. Met hun filmclub blikten ze in augustus een échte speelfilm in. Met een zelfgeschreven scenario en professionele acteurs... De film is inmiddels kant-en-klaar. Een huzarenstukje waar SenNet Magazine meer over wilde weten.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Photoshop: je mooiste vakantiefoto's in een collage

Vereeuwig je vakantiefoto's op een originele en leuke manier! Maak met je tofste vakantiefoto's een prachtige omslag voor je fotoalbum, verstuur ze als prentbriefkaart of start je 'diavoorstelling' met een originele collage. Ga met onderstaande tips meteen aan de slag of schrijf je in om Photoshop te leren! Je vindt ook 6 links naar gratis programma's om je foto's bij te werken!

>> Lees verder   Reageer met je mening

lufthansa

Test uw cholesterolprofiel! (advertentie)

Wist u dat meer dan 8 op 10 Belgen een te hoge cholesterol hebben, vaak zonder het zelf te weten? Gelukkig kan u zelf iets doen aan uw cholesterol. Eén flesje Danacol per dag draagt bij tot de vermindering van cholesterol. Danacol bevat immers plantensterolen, die de opname van cholesterol in het lichaam belemmeren. Meer weten? Doe dan de test om uw cholesterolprofiel te kennen. Lees verder >>


Levensstijl

Eco-licht in huis: 5 weetjes over de spaarlamp!

Hoeveel spaarlampen branden er bij jou al in huis? Ze zijn zuinig in gebruik en gaan wel 10 keer langer mee dan gewone lampen. Maar zijn ze echt overal ideaal? Hoeveel bezuinig je? En zijn ze goed voor het milieu? Lees de 5 weetjes over de spaarlamp en kom erachter!

>> Lees verder   Reageer met je mening


Leven in balans

Is filmen bedriegen? Dan is mijn passie 'bedrog'!

Je kent de Bermuda driehoek? Je kent Bermudashorts? Maar wat weet jij verder over Bermuda? Bekijk maar eens het reisfilmpje van Donvan, het geeft je meteen zin om je koffers te pakken. Hij maakte zijn film speciaal voor SeniorenNet. Stiekem hoopt hij er een Pascalleke mee in de wacht te slepen. Wat weet jij trouwens over deze SenNet trofee? Zou jij er één kunnen winnen, denk je?

>> Lees verder   Reageer met je mening


Genieten

Mystery Shoppers doen-het-zelf met 10% korting bij Gamma

Dit keer nemen we (Sara en Cas) je mee naar Gamma. Elke dinsdag krijg je daar met jouw OxyPass 10 % korting, zélfs bovenop de aanbiedingen. We checken het graag voor je uit! Anoniem, als jouw Mystery Shoppers voor SenNet Magazine!

>> Lees verder   Reageer met je mening

kbc

Laat u inspireren door SKM (advertentie)

Plant u een citytrip, een gastronomisch weekendje uit of een wandeling aan zee? Bij SKM vindt u de perfecte outfit om het winterseizoen tegemoet te stappen. Ontdek er meer dan honderd kwaliteitsmerken en een uitgebreid jassenassortiment. Van wollen vesten met bontkraag tot camel mantels. Bij jassenspecialist SKM hebt u zowel voor dames als voor heren een ruime keuze in pasvorm, kleur en snit. Klik hier.


Cocktail Positivo

Gespot op het internet: It's a beautiful day

Dit korte filmpje gaat over de kracht van jouw woorden voor een wereld van verschil...

Klik hier voor het filmpje

Opmerkelijk

Alle energie vervuilt totdat het schoon op is

Meer opmerkelijk

Grapjes

Een man en vrouw zijn 25 jaar getrouwd. "Na 25 jaar moet ik je toch echt iets vertellen, ik ben kleurenblind.", zegt de man. "Maakt niet uit", antwoordt zijn vrouw, "ik moet jou ook iets vertellen. Ik kom niet uit Gent maar uit Ghana".

Meer grapjes

gewrichten

Ga voor 'Internet na 50'! (advertentie)

Leren over het internet doe je met het boek "internet na 50". Het hele boek is volledig actueel met de huidige internettechnologieën. De duidelijke en toegankelijke taal van dit boek zorgt ervoor dat mailen, chatten, online bankieren en nog zoveel meer kinderspel is! Fantastisch voor jezelf of super als cadeau! Meer info over het boek en hoe het te bestellen, klik hier.

Nutteloos weetje

Tom Jones zong het James Bond-thema voor Thunderball met zoveel emotie dat hij in de studio flauwviel.

Meer weetjes

Citaat

"Een kus is een mooie truc van de natuur om het praten te stoppen als woorden overbodig zijn."
Ingrid Bergman
Zweeds actrice

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

"Men koopt geen parels in het donker, noch zoekt men liefde in de nacht".
⇒ Wees verstandig en neem geen onnodig risico
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 294.521
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be