Waar vandaan: SenNet Magazine > Jouw cd collectie binnenkort oude rommel

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/10/

SeniorenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

november 2011

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat

Inzicht SenNet Life Gelukkig zijn Levensstijl Genieten Cocktail Positivo

Inzicht

Voor jouw gemoedsrust: Dossier 'Optimaal Verzekeren'

Wil jij ook gewoon zorgeloos leven, zonder je ongerust te moeten maken over onvoorziene omstandigheden? Wil je je thuis en op reis veilig voelen? Ga je graag met een gerust hart de weg op? Vertrouw je graag op je goede gezondheid maar wil je voorbereid zijn als er toch iets misloopt? Bekijk dan het dossier 'Optimaal verzekeren'.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Trend gespot: Belandt jouw CD-verzameling binnenkort bij de oude rommel?

"De compact disc is passé. Op het internet gonst het van geruchten dat de muziek CD (of Audio CD) volgend jaar van de markt verdwijnt." Dat lezen we op de mailgroep Filmen in het artikel "Toekomstmuziek" van Garf. Onze generatie heeft al oude platen op zolder staan, een bandrecorder in de kelder en cassetjes met onze favoriete muziek of videobanden op het containerpark. Gaat jouw CD verzameling daar binnenkort ook bij belanden? En wat dan?

>> Lees verder    Reageer met je mening

laperre

Gratis congres 'De eerste stap naar een beter gehoor' (advertentie)

Lapperre organiseert – in de maand december - exclusief voor SeniorenNet een reeks gratis congressen in Vlaanderen. Je komt er meer te weten over : de werking van het menselijk oor, beter verstaan in rumoerige omgevingen, beter verstaan bij televisiekijken en telefoneren én omgaan met tinnitus (oorsuizingen). Indien gewenst kan je er ook een persoonlijk gesprek voeren met een audioloog. De congressen zijn volledig vrijblijvend, het aantal deelnemers is beperkt. Voor meer info en inschrijving, klik hier.


SenNet Life

SenNet dreamteam: blaren op de voeten voor OxyPass!

Op Zenith in Brussel, dé beurs voor levensgenieters vanaf 50 jaar, heeft ons SeniorenNet dreamteam zich het vuur uit de sloffen gelopen voor OxyPass Club. Namens SenNet een dikke merci aan dit droomteam van vrijwillige medewerkers! 5 dagen lang kwamen de enthousiaste clubleden op voor hun Club: OxyPass! Zij zijn immers overtuigd dat ook jij lid moet worden van onze OxyPass Club!

>> Lees verder   Reageer met je mening


Broederlijk Delen

Bezorgd over je erfenis? (advertentie)

Wie een testament opstelt, bepaalt zelf wat er met zijn erfenis gebeurt. Steeds meer mensen nemen er ook een goed doel in op. Zo blijven ze, ook na de dood, ijveren voor een betere wereld. Een duolegaat kan zelfs erg voordelig zijn voor je andere erfgenamen. Da's twee vliegen in één klap! Meer weten? Klik dan hier voor een gratis informatiepakket.


Gelukkig zijn

Omring je met de juiste mensen

'Waar je mee omgaat, word je mee besmet', luidt het spreekwoord. En ook geluk is besmettelijk. Wij zijn hypergevoelig voor de mensen om ons heen. Zoeken we het gezelschap van kritische mensen, dan worden we zelf ook kritisch. Zoeken we enthousiaste mensen dan worden we zelf ook enthousiast. Als je je leven echt wilt veranderen, kies dan de juiste mensen om je heen.

>> Lees verder    Reageer met je mening

kbc

Sparen op lange termijn, besparen op korte termijn (advertentie)

U hebt het fiscaal maximum voor pensioensparen en lange termijnsparen nog niet volgestort? Wacht niet langer! Want om voor het inkomstenjaar 2011 maximaal van het belastingvoordeel te kunnen genieten hebt u nog maar tot 30 december. Wilt u jaar na jaar het fiscale maximumbedrag sparen? Kies dan voor het comfort van een automatische spaaropdracht waarbij het spaarbedrag automatisch aan het fiscale maximumbedrag wordt aangepast. Meer info


Levensstijl

5 redenen om chocolade te eten en leuke chocoladeweetjes

Weg met de schuldgevoelens, chocolade eten mag. Chocolade is gezonder dan je denkt! Meer nog, chocolade eten kan een hoop kwaaltjes verminderen! We hebben het dan wel over pure chocolade. 5 redenen om met mate te genieten van pure chocolade en leuke weetjes over deze lekkernij!

>> Lees verder   Reageer met je mening


Genieten

Mystery Shopper's verlengen OxyPass op Zenith beurs!

Sara en ik (Cas) zijn naar de Zenith beurs in Brussel geweest. We voelden ons wel aangesproken als levensgenieters van 50 plus, haha. Met OxyPass hadden we gratis toegang. En natuurlijk bezochten we de stand van OxyPass Club om onze kaarten te verlengen. Met een goed gevulde blauwe OxyPass zak verlieten we de stand.

>> Lees verder   Reageer met je mening

Windows 7

Geschenk idee (advertentie)

De computerwereld staat niet stil. Op een zeer duidelijke manier kan je stap-voor-stap de nieuwe Windows versie leren. Een nieuw boek van de meermaals bekroonde auteur Pascal Vyncke is nu uit: "Computeren na 50 met Windows 7". In heldere taal leer je echt werken met Windows 7 en de vele (nieuwe) mogelijkheden ervan. Dit fantastische boek is een nuttig cadeau voor vrienden, familie of jezelf. Zowel voor de absolute leek die nooit een computer gebruikte, als voor wie al met eerdere Windows versies vertrouwd is. Je kunt het nieuwe boek vinden bij de betere boekhandel. Of bestel het via SeniorenNet en krijg het gemakkelijk opgestuurd naar huis! Meer info en bestellen, surf naar: http://www.seniorennet.be/computerenna50


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

'So you think you can ride?'
Heb je al eens met zijn tweeën op de fiets gezeten? Met zijn drieën misschien? Dus jij denkt dat je kunt fietsen...

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Wordt het niet eens tijd dat we het woord deadline gaan vervangen door het woord streefdatum?

Meer opmerkelijk

Geluk

"Ik denk dat geluk met 3 dingen te maken heeft: Mensen om van te houden, dingen die je graag doet en iets om naar uit te kijken."
Ria.


Grapjes

"Papa, heb je het al gehoord dat de zoon van meneer Wauters veroordeeld is tot drie maanden gevangenisstraf voor vals spelen?"
"Zie je wel! Ik heb je al vaker gezegd dat je moet ophouden met al dat pianogetingel!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Als je je schuldig voelt, gaat je immuunsysteem omlaag

Meer weetjes

Citaat

Vriendschap is één ziel in twee lichamen.
Aristoteles
(Grieks filosoof 384 v.C. - 322 v.C.)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Aan 's mensens zolen hangt de beste mest
⇒ Je moet als baas zelf toezicht houden want anders wordt je bedrijf verwaarloosd.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 291.307
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be