Waar vandaan: SenNet Magazine > Gelukkig nieuwjaar! En dank je wel!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/12/

SeniorenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

januari 2012

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat

Inzicht SenNet Life Gelukkig zijn Levensstijl Genieten Reactielijn Cocktail Positivo

Inzicht

Gelukkig nieuwjaar! En dank je wel!

Hopelijk is 2012 voor jou fantastisch mooi gestart. Met SeniorenNet willen we er weer een prachtig jaar van maken. In de eerste plaats wil ik je bedanken. We werden opnieuw uitgeroepen als Site van het jaar 2011 in de categorie Community. Een dikke merci hiervoor, want jij hebt dat mogelijk gemaakt!

>> Lees verder    Reageer met je mening

Vind jij Valentijnsdag romantisch of commercieel?

Valentijnsdag is een dag om even stil te staan bij de liefde die je voor elkaar voelt. Een dag om elkaar, partners, vrienden, vriendinnen een speciaal en liefdevol gevoel te geven. De één vindt het leuk, de ander te commercieel. Wat is jouw mening? Vier jij deze dag? En hoe doe je dat? Heb je tips om van 14 februari een speciale dag te maken voor je geliefde?

>> Lees verder    Reageer met je mening

Het helpcentrum: voor al je vragen is er een antwoord!

Rijst er een vraag bij het surfen op SenNet? Heb je een probleempje? Gaat er iets fout? Wil je iets melden? Weet dan dat je met al deze zaken terecht kan bij het helpcentrum. Je vindt er alle antwoorden en aanwijzingen. En staat jouw probleempje toch niet in de lijst? Dan is het hulpteam paraat. Ze staat bijna dag en nacht klaar om je een helpende hand te reiken.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Disney

Ontdek deze zomer Disneyland Paris met de kleinkinderen (advertentie)

Beleef een onvergetelijk moment met je kleinkinderen en breng een magisch bezoek aan Disneyland® Paris. Mickey en al z'n vriendjes verwachten jullie deze zomer in 'n sprookjeswereld met meer dan 50 attracties, talloze restaurants en uitzonderlijke diensten. Boek vóór 16 februari 2012 en krijg tot 30% korting op je verblijf! Bovendien gaan kids t/m 6 jaar GRATIS mee! Klik hier


SenNet Life

Splinternieuw Forum Fotografie: DigitCrea

Heb je de basis van fotograferen onder de knie, maar ben je hongerig om bij te leren? Dan kan je terecht op het nagelnieuw Forum 'DigitCrea'. De hobbyfotografen kennen hun toestel op hun duimpje. Maar ze blijven leergierig om hun foto's nog mooier te maken. Ze willen dan ook niets liever dan opbouwende kritiek en vakkundig commentaar van hun medefotografen om hun fotografische grenzen te verleggen.

>> Lees verder    Reageer met je mening


Connections

2012 belooft een mooi reisjaar te worden... en wie weet, zelf een grand cru? (advertentie)

Boek nu en reis tot in het najaar van 2012, zomervakantie inbegrepen! De grote jaarlijkse vroegboekactie van Connections verwent je met de beste vluchtprijzen én mooie kortingen op rondreizen, excursies, hotels, huurwagens en de Protections' jaarverzekering. Meer weten?


Gelukkig zijn: Bekijk het leven van de zonnige kant

Wil jij gelukkig zijn? Kies ervoor!

Als we ongelukkig zijn, biedt het leven kennelijk niet wat we zouden willen. En dan maken we onszelf wijs dat we gelukkig zullen zijn als we bepaalde zaken bekomen. Maar gelukkig zijn is een keuze. Onze tijd is zo beperkt. Laten we er gewoon het beste van maken.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Toerisme Scheldeland

Winterwarm logeren aan het water (advertentie)

Met 277 kilometer waterwegen is Scheldeland veruit de meest waterrijke regio van Vlaanderen. Niets mooier dan een winterse wandeling langs tientallen kilometers dijkwegen langs Schelde, Dender en Rupel. 7 logiesuitbaters stelden voor jou 'winterse wandelarrangementen' samen. Voor €159 logeer je met 2 in een bed&breakfast in Scheldeland en geniet je van een etentje. Bovendien ontvang je ook een winterwarm pakket met 2 streekbieren, een zoete lekkernij en een wandelkaart. Meer info?


Levensstijl

Gouden Tip om je liefde nieuw leven in te blazen!

Het begin van dit nieuwe jaar is een mooi moment om opnieuw dichter naar elkaar toe te groeien en je relatie een oppepper te geven. Versterk je relatie, versla de sleur en zorg dat je liefde weer gaat bruisen! De sleutel is simpel: beleef samen nieuwe dingen! Ben je alleen? Dan kan je deze tip ook prima toepassen op familie en vrienden.

>> Lees verder   Reageer met je mening


Genieten

Sara en Cas proberen het gratis juridisch advies!

Sara en ik hebben last van de blaffende honden van de buren. Na een aantal gesprekken verandert er niets. Wat nu? We besluiten om te informeren welke (juridische) stappen we kunnen ondernemen. Maar waar kunnen we terecht? Dan ziet Sara dat we met onze OxyPass gratis juridisch advies kunnen krijgen. Dat gaan we meteen proberen!

>> Lees verder   Reageer met je mening

KBC

Uw droomwagen verdient de beste verzekering (advertentie)

Met het Autosalon voor de deur bent u misschien op zoek naar een nieuwe wagen. Hebt u dan ook al gedacht aan hoe u uw wagen zou verzekeren? Een ongeval zit immers vaak in een klein hoekje. U bent dus het best goed voorbereid, met een verzekering die u het beste contract op de markt kan bieden wat dekking en schaderegeling betreft. Benieuwd? Klik hier voor meer info.


Reactielijn

Het nieuwe jaar in mét en zonder goede voornemens

Heb jij goede voornemens gemaakt op 1 januari? En kan je je er nog aan houden nu je een goede week bezig bent? De één vindt het onzin, de ander heeft er baat bij. Er zijn zelfs mensen die louter politieke voornemens maken! We selecteerden een greep uit de reacties!

>> Lees verder   Reageer met je mening

Kan jij vergeven en vergeten?

Bedankt voor alle reacties op het artikel over 'Vergeven en vergeten' die op onze redactie belandden. In de rubriek 'Reactielijn' geven we weer een aantal van jullie meningen weer! Te beginnen met één die ons echt naar de keel greep.

>> Lees verder   Reageer met je mening


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Als je zelf geen talent hebt, kan je altijd nog de show stelen met je hond! Wat deze viervoeter doet in het tv-programma 'Groot-Brittannië heeft talent' is ongelooflijk. Stoor je niet aan het Engels. Deze viervoeter let ook alleen op de muziek.

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Crisis-tip: Als grote dingen fout gaan, moet je juichen om de kleine dingen die goed gaan. Als kleine dingen fout gaan, moet je juichen om de grote dingen die goed zijn.

Meer opmerkelijk

Geluk

"Geluk is een glimlach geven die je zeker terugkrijgt. Geluk is geven en je krijgt het hier op aarde honderdvoudig terug."
Ignace


Grapjes

Een stomdronken chauffeur stuit op weg naar huis op een politiecontrole en moet blazen.
"Vooraleer ik in dat ding blaas," zegt hij tegen de agent, "zou ik van u eerst mijn bril mogen afzetten?"
"Ah, maar natuurlijk." antwoordt de agent, "Maar als ik mag vragen: waarom eigenlijk?"
"Omdat dat al meteen twee glazen minder zijn, meneer de agent."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Je duimnagel groeit het traagst, de nagel van je middelvinger groeit het snelst.

Meer weetjes

Citaat

Gebruiksaanwijzing bij een nieuw apparaat: Punt 1: neem een stevige borrel.
Wiet van Broeckhoven
(Belgisch politicus en mediapersoonlijkheid)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

"Alleen een piepend wiel krijgt olie."
⇒ Door zich opvallend te gedragen bekomt men aandacht.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 285.437
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be