Waar vandaan: SenNet Magazine > 5 nieuwe vakantietrends om te ontdekken!

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 3 - februari 2012

Inzicht

Gespot op Vakantiesalon: Ken jij de 5 nieuwe vakantietrends?

In 2012 willen we niet meer samen op de bus om onze vakantiebestemming te verkennen. Liever gaan we op avontuur naar gloednieuwe reisbestemmingen als Antarctica, kamperen we in een 'tipi', boeken we een weekje Wellness of genieten we van een culinaire vakantie. Dit zijn de 5 nieuwe vakantietrends die we gespot hebben op het vakantiesalon in Antwerpen en Brussel.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Wat verandert er aan het brugpensioen?

Een aantal van de maatregelen opgenomen in het regeerakkoord zijn gericht op de verhoging van de tewerkstellingsgraad van oudere werknemers. Eén van de wijzigingen heeft betrekking op het brugpensioenstelsel, voortaan "stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag" genoemd. Wat verandert er nu precies aan het brugpensioen?

>> Lees verder    Reageer met je mening

Gelieve door te sturen? Niet doen! Hoax

Als in een mail staat dat je deze moet doorsturen naar x-aantal vrienden, dan is het 99,9% zeker dat het gaat om een nepbericht of 'hoax' in het Engels. Je stuurt de hoax best niét door. Of het nu gaat om een waarschuwing voor een nieuw virus of je een beloning wordt beloofd. Lees alles over de hoax. Alhoewel er nu een virusmelding is die niet nep blijkt te zijn.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontdek deze zomer Disneyland® Paris met de kleinkinderen (advertentie)

Beleef een onvergetelijk moment met je kleinkinderen en breng een magisch bezoek aan Disneyland Paris. Mickey en z'n vriendjes verwachten jullie deze zomer in 'n sprookjeswereld met meer dan 50 attracties, talloze restaurants en uitzonderlijke diensten. Boek vóór 29 februari 2012 en krijg tot 30% korting op je verblijf! Bovendien gaan kids t/m 6 jaar GRATIS mee! Klik hier


SenNet Live

Fotografie: 13 tips voor haarscherpe foto's van lichtjes 'by night'

Leden van de fotografiegroep trokken individueel naar het Lichtfestival van Gent en maakten er sprookjesachtige beelden. Het Lichtfestival vond plaats van 26 t/m 29 januari. In totaal vergaapten zo'n 470.000 mensen zich aan het spektakel op een parcours van amper 4 kilometer. Naast weergaloos mooie foto's krijg je ook 13 tips om 's nachts lichtjes te fotograferen.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Draagt u een kunstgebit? Uw mening interesseert ons! (advertentie)

Maak enkele minuten vrij om aan onze enquête deel te nemen en krijg als beloning een gratis Protefix® starterkit, bestaande uit een dosis kleefcrème en bruistabletten. Met Protefix® kleefcrème versterk je de kleefkracht van jouw tandprothese en voorkom je het binnendringen van etensresten. Protefix® actieve reiniger houd je prothese fris en zuiver. Neem nu deel en ontvang je gratis kit.


Gelukkig zijn

Is het echt zo erg? 12 tips om te leren relativeren

Ben je je soms aan het opwinden over iets of iemand terwijl je weet dat het je nergens brengt? Maak jij je druk om problemen op je werk, met je familie? Weegt een verantwoordelijkheidsgevoel op je en lig je nachtenlang wakker? Of spring je bijna uit je vel als er iets gebeurt? Tijd om te leren relativeren. Het maakt je gelukkiger en gezonder. Met deze 12 tips lukt het!

>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Kies voor een ontspannen leven - 5 tips

Verdrinken in stress en tegen een burn-out aanlopen is in de meeste gevallen je eigen schuld. Een ontspannen leven is een keuze. Maak jouw leven meer ontspannen met deze tips!

>> Lees verder    Reageer met je mening

Laat je ogen regelmatig nakijken! (advertentie)

Wist je dat meer dan de helft van de Europeanen te maken heeft met een soms onbekende gezichtsbeperking? Duidelijke cijfers die het belang aantonen van regelmatige controles door een gediplomeerd opticien. Ga gerust langs bij een Oogmerk-opticien in je buurt voor een zichtcontroletest of maak hier een afspraak voor een gratis oogmeting.


Genieten

Cirque du Soleil: maak kans op een Vip arrangement

Cas en ik (Sara) willen je dit keer attent maken op de fantastische voorstelling van Cirque du Soleil in juni. De ervaring leert ons dat je er snel bij moet zijn. De kaartjes zijn niet goedkoop. Maar als je weet dat de cast bestaat uit meer dan 60 artiesten uit 28 verschillende landen, je de spectaculaire kostuums ziet en de originele muziek hoort, begrijp je dat. Met OxyPass betaal je 15 procent minder. En iedereen maakt nu kans om een Vip-arrangement te winnen!

>> Lees verder    Reageer met je mening


Reactielijn

Minder betalen op je erfenis? 10 tips van lezers én jullie meningen!

De meeste mensen vinden het schandalig dat hun erfgenamen na hun dood hun zuur verdiende centjes moeten afgeven aan vadertje Staat. We geven je de meningen mee. Tegelijk zonden de lezers ook 10 tips in om zo min mogelijk successie te betalen.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Wat is de beste Smartphone?

Er kwamen meer van dit soort vragen terecht op de redactie. Garf beantwoordt ze naar best vermogen. Om te beginnen behandelt hij het probleem van betalen voor internet op je smartphone, zonder dat je van deze dienst wenst gebruik te maken.

>> Lees verder    Reageer met je mening

Een te hoge cholesterol? (advertentie)

Een hogere cholesterol komt almaar vaker voor. Een gezondere levensstijl kan veel verbeteren. Danacol kan u daarbij helpen. Ontdek het complete Danacolprogramma. Start er vandaag nog mee & krijg 4 kortingbonnen van telkens 1 euro. Klik & lees meer


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

'Het leven is verrukkelijk'. Laten we ons verwonderen over de wereld!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

'Luister goed naar wat wordt gezegd, maar luister nog beter naar wat niet wordt gezegd'.

Meer opmerkelijk

Geluk

Sleur is de houtworm van het geluk.
Jules de Corte


Grapjes

Een boer is op zijn land bezig als een man hem aanspreekt.
"Als ik over uw land mag lopen, kan ik de trein van kwart over tien nog halen, mag dat?"
"Natuurlijk geen probleem", zegt de boer, "En als de stier u in de gaten krijgt, haalt u die van tien uur ook nog wel."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een menselijk haar kan een gewicht van 3 kilogram dragen.

Meer weetjes

Citaat

Wil een verstandig mens gelukkig zijn, dan moet hij zijn verstand leren relativeren.
Kamagurka
(Belgisch cartoonist, theater- en televisiemaker (pseudoniem van Luc Zeebroek 1956)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Men moet zijn bed maken zoals men slapen wil.
⇒ Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 285.000
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be