Waar vandaan: SenNet Magazine > Pascallekes uitreiking: Bekijk de winnende foto’s en filmpjes

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 4 - 2012

Inzicht

Successie! 3 gouden tips voor het juiste advies én artikels

Waarom wend je je met je vragen over erfrecht en successie best tot een specialist? Bij wie kan je terecht en hoe bereid je je voor? Dat zetten we nog eens op een rijtje. Erfrecht is een zeer ingewikkelde aangelegenheid. We hebben ook artikels in onze juridische rubriek voor jou geselecteerd. Die geven wellicht antwoorden op je vragen bij het artikel "Betalen op een erfenis. Hoe minder betalen".
>> Lees verder Reageer met je mening

Van je pensioen genieten in het buitenland? Ook jouw droom?

Bijna de helft van de SenNetters pakt meteen zijn koffers om in het buitenland van zijn pensioen te genieten. Tenminste, als hij de centjes had. Dat blijkt uit onze poll. Zij zouden dus graag de meer dan 40.000 Belgen vervoegen die in nu al in het buitenland genieten van hun pensioen. Wie thuisblijft doet dat vooral vanwege gehechtheid aan familie en vrienden.
>> Lees verder Reageer met je mening


Advertenties

Test zelf hoe het met uw gehoor gesteld is en maak uw HoorProfiel op

Wat als u het verschil tussen bier en pier niet meer hoort?
>> Lees verder Reageer met je mening

Test de leeftijd van uw gewrichten en win één van de vele prijzen! (advertentie)

Onze gewrichten worden er met de jaren niet soepeler op, al is dit natuurlijk geen reden om er niets aan te doen. Test de leeftijd van uw gewrichten en tracht één van de vele, mooie prijzen te winnen! Bovendien krijg je bij aankoop van een doos Bio-Rhumal FORTE bij je apotheek, nu tijdelijk 1 MAAND GRATIS extra! Doe nu de test en win


Gelukkig Zijn

Je doet het goed! 5 tips tegen perfectionisme

Maak jij je leven moeilijk door je perfectionisme? Perfectionisme kan je hele leven beheersen. Wist je dat perfectionisme voortkomt uit angst? Het is een eigenschap die je veel kan opleveren. Maar dan moet je het alleen tevoorschijn toveren als je het nodig hebt. Tijd om actie te ondernemen. Met deze 5 tips verminder je perfectionisme stap voor stap.
>> Lees verder Reageer met je mening


Levensstijl

De nieuwste woontrends gespot op Batibouw

Zuinig en betaalbaar wonen, maar ook zeer comfortabel en toekomstgericht! Dat is de nieuwe woontrend op Batibouw. Onze vliegende reporter Garf spotte voor jou de nieuwste snufjes en woontrends om te ontspannen, ontstressen en genieten. In deze drukke maatschappij willen we een echte thuis creëren om EEN LEVEN LANG milieubewust en comfortabel te wonen. Kijk snel mee!
>> Lees verder Reageer met je mening


Genieten

Sara en Cas in Hotel Belle Vue**** in het pittoreske Vianden.

"Hotels spotten" op de webpagina's van OxyPass op SenNet. Dat is echt iets voor Cas. Sinds onze geslaagde uitstap naar Thermae Palace is hij helemaal in de ban van OxyPass hotels. "Hotel Belle Vue in Vianden, 4 dagen/3 nachten... bijna gratis." Daar moeten we naartoe, zo probeerde hij me te overtuigen.
>> Lees verder Reageer met je mening

Partners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 301.485
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be