Waar vandaan: SenNet Magazine > Tips voor de mooiste modelfoto's van communicant tot bruidspaar

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 5 - 2012

Inzicht

Hoe pak je hooikoorts aan?

Vervelende niesbuien, irriterende hoest, lopende neus, bloeddoorlopen ogen, gezwollen oogleden. , geïrriteerde keel...? Nu de lente in het land is krijgen velen last van deze verschijnselen. We spreken over hooikoorts. Alhoewel hooi niet de oorzaak is en koorts niet het gevolg. Hoe kom je dan wel aan hooikoorts? Heb jij wel echt hooikoorts? Wat kan je er tegen doen? Zijn er ook medicijnen?
>> Lees verder Reageer met je mening

Ethias (advertentie)

Bundel jouw verzekeringen in één pack voordelen met MODULO 50+

Bij de meeste maatschappijen worden verzekeringen er niet aantrekkelijker op naarmate je ouder wordt. Ethias pakt het helemaal anders aan. We belonen je juist omdat je jouw verzekeringen bundelt in Modulo 50+. Hoe werkt het? Kies minstens 3 van de basisverzekeringen en Ethias bundelt deze voor jou in één voordelig en overzichtelijk pakket. Zo ben je 100 % gerust dat je optimaal verzekerd bent! Vraag hier meer info aan.


SenNet Life

Tips voor een modellen shoot - van trouwfeest tot communie

De fotografen van het Digit Crea Forum kregen een bijna professionele fotoshoot aangeboden: een prachtige locatie, modellen én instructies van mentor Nies. SenNetMagazine trok mee naar het prachtige kasteeltje Hof ter Saksen in Beveren. Ze maakte de fotoshoot mee en probeerde voor jou fotografie tips te ontfutselen. Wat is bijvoorbeeld het nut om mensen overdag met flitslicht te fotograferen?
>> Lees verder Reageer met je mening


Levensstijl

Altijd plukverse kruiden binnen handbereik: 5 tips

Werk je graag met lekkere verse kruiden in de keuken? Kamp jij ook met het verschijnsel dat de kruidenplantjes uit het warenhuis zo snel verpieteren? Dan ligt de oplossing binnen handbereik. Maak zelf jouw plukvers kruidentuintje. Of het gaat om verse basilicum, dragon, bieslook, peterselie... Met enkele potten op terras of balkon kom je al een heel eind. En met deze 5 tips lukt het zeker.
>> Lees verder Reageer met je mening

Leer werken met Windows 7! (advertentie)

De computerwereld staat niet stil. Op een zeer duidelijke manier kan je stap-voor-stap de nieuwe Windows versie leren. Een nieuw boek van de meermaals bekroonde auteur Pascal Vyncke is nu uit: "Computeren na 50 met Windows 7". In heldere taal leer je echt werken met Windows 7 en de vele (nieuwe) mogelijkheden ervan. Dit fantastische boek is een nuttig cadeau voor vrienden, familie of jezelf. Zowel voor de absolute leek die nooit een computer gebruikte, als voor wie al met eerdere Windows versies vertrouwd is. Je kunt het nieuwe boek vinden bij de betere boekhandel. Of bestel het via SeniorenNet en krijg het gemakkelijk opgestuurd naar huis! Meer info en bestellen, surf naar: http://www.seniorennet.be/computerenna50


Genieten

Avondje uit? Pik een balletvoorstelling, theaterstuk of opera mee bij jou in de buurt?

Wil je ballet ontdekken tegen een 'democratische' prijs? Genieten van de operavoorstelling 'La Traviata' alsof je er zelf bij was? Zin in een last minute theaterstuk? Voortaan hoef je geen maanden meer op voorhand te reserveren of een fortuin neer te tellen. Want voor al dit moois kan je sinds kort ook terecht bij de Kinepolis bij jou in de buurt.
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Ontevreden over je uiterlijk? Niet tevreden als je 's morgens je bed uitstapt? Dit filmpje geeft een 'boost' aan je zelfvertrouwen. Want zo kan jij het ook, hoor!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De wereld is als een spiegel: Kijk er boos in en zij kijkt boos naar je terug.

Meer opmerkelijk

Geluk

Je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden.


Grapjes

"Papa, wat is een bankier?", vraagt de 5-jarige zoon. "Een bankier is iemand die je een lening wilt toestaan als je kan bewijzen dat je er geen nodig hebt, jongen".

Meer grapjes

Nutteloos weetje

In Green, deelgemeente van New York, is het onwettig om tijdens een concert achterwaarts op een voetpad te wandelen en tegelijkertijd nootjes te eten.

Meer weetjes

Citaat

Lelijkheid is superieur aan schoonheid omdat het blijft duren.
Serge Gainsbourg
(Frans dichter, zanger, componist, acteur en regisseur. 1928-1991)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Vijgen na Pasen
⇒ Iets wat te laat komt. Vroeger werden vijgen alleen geïmporteerd in gedroogde vorm. Droge vijgen behoorden niet tot de verboden voedingsmiddelen tijdens de katholieke vastenperiode en konden dus naar hartenlust gegeten worden in de weken voor Pasen. Na Pasen, wanneer de vasten voorbij was, kon men zich weer te buiten gaan aan de gebruikelijke voeding en waren vijgen plots overbodig.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 301.550
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be