Waar vandaan: SenNet Magazine > Is jouw wachtwoord wel veilig?

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 8 - 2012

Inzicht

Beveilig je paswoord! Tips voor maximale bescherming

Wist je dat de meeste mensen veel te laks zijn in het beveiligen van hun paswoord? Een gewoon wachtwoord is vaak gemakkelijk te kraken door mensen met slechte bedoelingen. En je wilt toch niet dat iemand in jouw naam bestellingen plaatst of betalingen doet? Hier krijg je alle informatie en tips om je paswoord(en) optimaal te beveiligen.
>> Lees verder Reageer met je mening

Opnieuw verkrijgbaar: "Computeren na 50 voor Windows 7".

Het boek "Computeren na 50" is opnieuw te bestellen. De volledig herschreven versie voor Windows 7 is zo waanzinnig populair dat uitgeverij Lannoo met een "stockbreuk" zat: alle voorraden waren uitgeput. Sinds vorige week is de derde druk binnen en kan je een exemplaar bemachtigen. Onze Pascal Vyncke heeft daarmee al weer dubbel en dik een bestseller op zijn naam.
>> Lees verder Reageer met je mening

Profiteer deze zomer van gratis verzending en een verlengde proefperiode! (advertentie)

Bose introduceert het Wave music system III, dat dankzij nieuwe functies nog veelzijdiger is. De nieuwe FM/AM/DAB-tuner heeft een betere radio-ontvangst en het nieuwe touchpad bovenop het systeem zorgt voor extra gebruiksgemak. Ook de dubbele alarmfunctie met twee verschillende wektijden is nieuw. Test het thuis tijdens een proefperiode van 30 dagen en profiteer van gratis levering t.e.m. 31 augustus. Klik hier voor info en gratis brochure.


Interieur

5 tips voor de mooiste badkamer

Is de badkamer jouw minst belangrijke kamer in het huis? Met een paar kleine ingrepen maak je er je eigen wellnessruimte van om heerlijk te ontspannen! Met deze badkamertips van onze binnenhuisarchitecte Ann De Weerdt kan je van je dagelijkse verzorging een fijn ritueel maken of je nieuwe droombadkamer inrichten.
>> Lees verder Reageer met je mening


Levensstijl

Zout is ongezond. 5 tips om minder zout te eten.

Eet jij ook teveel zout? Volgens de Hoge Gezondheidsraad wel. Als Belgische volwassenen eten we gemiddeld ongeveer 10,5 gram zout per dag. Maar de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 5 gram. Dat is minder dan de helft dus. Om die hoeveelheid te bereiken wil de Hoge Gezondheidsraad de zoutconcentratie in voeding wettelijk beperken. Ondertussen kan je met onze 5 tips zélf iets doen om minder zout te eten!
>> Lees verder Reageer met je mening

3 dagen super voordelig verblijven in een prachtig groene fietsomgeving. (advertentie)

De 'Arendshoeve', een zeer geliefd wellness-hotel met heerlijk restaurant, bevindt zich midden in het groene hart van de Krimpenerwaard en gelegen op 25km van Rotterdam en 40km van Utrecht. Onze zomeraanbieding: 3dagen / 2 nachten in een ruime 2-persoonskamer inclusief 2x een uitgebreid ontbijtbuffet, een verrassend 3-gangen menu, gratis gebruik van sauna en binnenzwembad, gratis gebruik van fitnessruimte en gratis internet. Oxypass-leden betalen slechts 89€ ipv 146.5€ per persoon / Niet oxypass-leden betalen 99€ ipv 146.5€ per persoon. >> lees meer


Reizen

Ontdek Porto en omstreken, het echte Portugal

Ken jij het noorden van Portugal? Het is je misschien minder bekend dan de levendige metropool Lissabon of de stranden van de Algarve, maar dat is onterecht. Laat je fascineren door het unieke landschap van deze ongerepte regio en geniet van de Portugese gastvrijheid en de rijke gastronomie. Doe dat met de auto of ga op een heerlijke cruise! We geven je een rondleiding!
>> Lees verder Reageer met je mening


SenNet Life

10 smakelijke barbecuetips voor de slanke lijn!

Een barbecue op je programma? Of straks alweer een barbecue op til? En toch wil je denken aan de calorieën? Met deze tips van de groep 'Slankelijners' kan je heerlijk gezond én mager eten, terwijl je toch smult van een heerlijke zomerse barbecue? Laat het mooie weer nu maar komen!
>> Lees verder Reageer met je mening


Reactielijn

Weg met die dure producten. Huismiddeltjes die écht werken

De redactie dankt voor de vele, vele tips die in onze mailbox binnenstroomden om probleempjes te lijf te gaan met goedkope huismiddeltjes. In een volgend nummer van SenNet Magazine geven we je er weer een aantal mee. Maar we ontvingen ook vragen. Weet jij een huisremedie om één van deze 5 probleempjes op te lossen?
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Kijk snel hoe een vlinder een gat in het dak kan maken!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

En de TV sprak in echo tot het volk: 'In naam van het vaderland, consumeer... meer... meer... meer... meer!'

Meer opmerkelijk

Geluk

Er zijn twee soorten rampspoeden: ongelukken die ons over-komen en het geluk dat anderen ten deel valt.


Grapjes

Je weet toch wat een babysitter is? Een jongere die zich moet gedragen als een volwassene opdat de volwassenen kunnen uitgaan en zich gedragen als jongeren.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een mens heeft in zijn leven 's nachts gemiddeld acht spinnen opgegeten.

Meer weetjes

Citaat

Een verstandige vraag is de helft van wijsheid. Uit het Engels: A prudent question is one half of wisdom.
Francis Bacon
(Engels filosoof en staatsman 1561-1626 )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De aap binnen hebben
⇒ Geld gekregen hebben (meestal een erfenis).
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 293.760
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be