Waar vandaan: SenNet Magazine > Verrijk nu eens je sociaal leven

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/22/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 11 - 2012

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat

Inzicht SenNet Life Levensstijl Gelukkig Zijn Reactielijn Comfort Ontdek. Beleef. Ervaar. Cocktail Positivo

Gelukkig Zijn

Verrijk je sociaal leven! Zo leg je warme contacten!

Mensen met een sociaal netwerk zijn gelukkiger, gezonder en lopen minder risico om vroegtijdig te sterven. Eenzaamheid, aan de andere kant, kan ondraaglijk zijn. Maar hoe verrijk je jouw sociale leven? Hoe leg je warme contacten? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Ben je tevreden over je sociaal leven? Dan kan jij misschien eens iets voor een ander doen!
>> Lees verder     Reageer met je mening


SenNet Life

Is een Citytrip naar Namen iets voor jou? Bekijk de prachtige foto's!

De groep Fotografie laat je Namen op haar mooiste zien. Laat je inspireren voor een Citytrip naar de stad waar Samber en Maas samenvloeien. De hoofdstad van zowel Wallonië als de provincie Namen, is vooral bekend om zijn Citadel. Het is een van de grootste burchten van Europa, gelegen op een hoogte van 100 meter boven de Maas. Geniet door het oog van de camera mee van het uitzicht.
>> Lees verder     Reageer met je mening

Meestal laat u graag zien wat u draagt. Maar niet altijd. (advertentie)

Urineverlies? 1 op de 4 vrouwen van 35 jaar of ouder krijgt ermee te maken. En dan wil je als vrouw maar één ding: zorgen dat het niet opvalt. TENA Lady Ultra Mini is net zo dun en discreet als gewone inlegkruisjes, maar absorbeert veel beter. U heeft een fris gevoel en geurtjes krijgen geen kans. Zo bent u vrij om te doen wat u wilt. Lees meer over onze producten op www.tena.be.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Leer je kat beter begrijpen! De kattengedragstherapeut legt uit!

Steeds meer katten vertonen probleemgedrag: Plassen naast de kattenbak, je wakker miauwen om 5 uur 's morgens, vechten met andere katten... Waarom doet je kat dat? En hoe kan jij het probleem oplossen? Dat kan je tegenwoordig leren van de kattengedragstherapeut. SenNet Magazine vertelt wat zo iemand doet. En kwam alles te weten over krabben aan zetels!
>> Lees verder     Reageer met je mening


Comfort

Ontspan in het Belgische Zuiden (advertentie)

September komt eraan en de herfst klopt al bijna aan de deur. Maar geen paniek: voor het werkelijk zover is, kan je in eigen land nog zalig nazomeren. Breng je Indian Summer door in het Belgische zuiden, waar cultuur, ontspanning en natuur hand in hand gaan. De "Gids voor de Echte Ardennen en Waalse Steden 2012" biedt je tal van leuke uitstappen, originele overnachtingsmogelijken en een hele resem aan kortingsbonnen. Vraag de gids hier gratis aan. Hij zal je veel inspiratie geven!


Levensstijl

De Tuindokter: Kweek je eigen sla, tomaten, aardbeien... Op enkele m²!

'Micro-tuinieren' is de nieuwe trend. Het gaat om het kweken van groenten, fruit en kruiden in potten. Dat is gemakkelijk, weinig werk, smaakvol en gezond. Bovendien kan het eenvoudig op je terras of balkon, ook al is dat maar enkele meter groot! Hoe je dat aanpakt? Bekijk snel het filmpje van Stefaan De Tuindokter!
>> Lees verder     Reageer met je mening


Inzicht

Column Jan Schils: Na sluiting kerncentrales Doel 1 en 2 beginnen de problemen pas goed.

Columnist Jan Schils breit verder op het besluit van de federale regering-Di Rupo om de kerncentrales Doel 1 en 2 bij Antwerpen in 2015 te sluiten. Want wat als de ingenieurs deze reactoren definitief uitschakelen? Wat houdt de 'ontmanteling' in? Waarheen met het radioactieve afval? Hoe gevaarlijk is de klus?
>> Lees verder     Reageer met je mening

Profiteer nog tot eind augustus van gratis levering en een verlengde proefperiode (advertentie)

Gewoon aansluiten en genieten. Met het Bose Wave music system zijn er geen stapels componenten. Geen snoeren die in de knoop raken. Geen gedraai aan knoppen. Dit bekroonde systeem is nu uitgerust met functies waardoor het beter is dan ooit tevoren. En dankzij het ontwerp past het systeem in elk interieur. Test het thuis tijdens een proefperiode van 30 dagen en profiteer van gratis levering tot 31 augustus. Klik hier voor info en een gratis brochure.


Inzicht

Werk sneller op je pc met deze sneltoetsen

Je kan heel wat sneller op je computer werken door het gebruik van 'sneltoetsen'. Dat zijn toetsen op je klavier die meteen een instructie uitvoeren zoals combinaties met F, Alt, Ctrl of de Shift toets. Hoewel velen onder ons al jaren op de pc werken, gebruiken we vaak nog de muis in plaats van deze sneltoetsen.
>> Lees verder     Reageer met je mening


Reactielijn

Vind jij ook dat de Belgische energieconsument van alle kanten wordt gepakt?

Aan de storm van reacties, opmerkingen, analyses te zien zijn velen het eens met columnist Jan Schils. Het politieke beleid en de energiemaatschappijen krijgen het hard te verduren. De alternatieve energie onder de loep genomen. Velen vragen zich af waarom de BTW op energie niet verlaagd kan worden. Dat is toch geen luxeproduct? Reageer hier op alle meningen!
>> Lees verder     Reageer met je mening

Geniet nú van de grootste vroegboekactie van België! (advertentie)

Boek nú en ga deze winter en voorjaar 2013 supervoordelig op reis. Geniet bij Connections van SUPERTARIEVEN op verschillende topbestemmingen in de US, Centraal- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika én extra kortingen op hotels, excursies en huurwagens. Snel boeken is dus de boodschap via www.connections.be of in één van de 30 Connections travel shops.


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Zo bouw je een hotel in 15 dagen!
De Chinezen hebben geschiedenis geschreven. Ze bouwden een op-en-top modern, hoogtechnologisch hotel van 30 verdiepingen in exact 15 dagen ofwel 360 uur. Dit is revolutionair!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Luisteren betekent voor velen 'wachten tot de ander is uitgesproken'.

Meer opmerkelijk

Geluk

In alles ligt een wonder. Wie dat ontdekt en zich daarover verheugen kan, heeft de sleutel om elke dag een beetje gelukkig te zijn


Grapjes

Op een morgen opent de pastoor de deur van zijn kerk en vindt daar ... een dode ezel. Hij weet eerst niet goed wat te doen, maar belt dan naar de burgemeester met het verzoek om de ezel te laten weghalen. 'Los uw problemen zelf op', zegt de burgemeester die eigenlijk een gloeiende hekel aan de pastoor heeft. 'Per slot van rekening is het uw taak de doden te begraven!' 'Dat is waar', zegt de pastoor. 'Daarom bel ik u juist. Volgens het reglement moet ik bij een sterfgeval eerst de familie raadplegen...'.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een badmintonpluimpje of beter 'een shuttle' moet volgens de officiële Olympische regels veertien veertjes hebben.

Meer weetjes

Citaat

"We moeten iedere dag als verloren beschouwen waarop we tenminste niet één keer hebben gedanst. En we zouden iedere waarheid als een onwaarheid moeten bestempelen als ze niet gepaard ging met tenminste één lach."
Friedrich Wilhelm Nietzsche
(Duits filosoof (1844-1900))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Eer is teer.
Beledigd worden doet pijn
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 289.044
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be