Waar vandaan: SenNet Magazine > Jonger en stralender? Fleur op met de juiste kleur!

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 12 - 2012

Comfort

Nieuwe trend: Verkoop je huis sneller via 'Vastgoedstyling'

'Home staging' of 'vastgoedstyling' kennen we via tv-programma's als 'De Huizendokter'. Bij ons is het een nieuwe trend. Maar in bijvoorbeeld Amerika krijgt 95 % van de huizen een 'make-over' voor verkoop of verhuur. Je huis krijgt een meerwaarde, oogt aantrekkelijker en wordt sneller verkocht. SenNet Interieurarchitecte Ann De Weerdt vertelt je alles over de troeven van 'vastgoedstyling'.
>> Lees verder Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Jonger en stralender? Fleur op met de juiste kleur!

Wist je dat kleurrijke kleding verjongt eens je een rimpeltje meer hebt? Maar er is meer. Bij iedere persoonlijkheid horen eigen kleuren die je natuurlijke schoonheid accentueren en je doen stralen. Dat geldt voor je kleding, maar ook voor je haren, make-up en accessoires. Met deze tips van onze imago- en stijl styliste May Schellekens, weet je welke kleuren jou mooier maken. Ook als man.
>> Lees verder Reageer met je mening

Start je dag gezond met Zespri kiwifruit (advertentie)

Een evenwichtig ontbijt is onontbeerlijk voor een goede start van de dag. Een Zespri kiwi mag zeker niet ontbreken. Niet alleen smaakt die kiwi heerlijk, het is ook een eersteklas gezondheidsbooster. De kiwi is een echt vitamine C-bommetje en de natuurlijke vezels helpen je spijsverteringscomfort verbeteren. Wat een fantastische start! Klik hier voor meer info.


Gelukkig Zijn

En dan ben je ouder van een (jong) volwassene! Wat nu?

Je doet je best om je kinderen voor te bereiden op een zelfstandig leven. Dan komt de dag dat ze werkelijk op hun eigen benen staan en jij als ouder naar de achtergrond verdwijnt. Het is heel gemakkelijk om in de valkuil te trappen van je op te dringen of ongevraagde raad te geven. Hoe pak je het beter aan om een goede relatie met je kind op te bouwen? SenNet Psychologe Veronika Sjinkarenko heeft tips! En die kan je ook gebruiken als oom of tante!
>> Lees verder Reageer met je mening


Inzicht

Ken je rechten als passagier: Te land, op zee en in de lucht!

Weet jij dat je in Europa rechten hebt als gedupeerde passagier? En hoe je er aanspraak op kan maken? SenNet columnist Jan Schils maakte voor jou een heel dossier 'Passagiersrechten'. Of je nu reist per trein, boot, bus, touringcar of vliegtuig, je hoeft niet lijdzaam ongemakken te ondergaan. Lees waar je recht op hebt bij vertraging of annulering van je reis en nog veel meer!
>> Lees verder Reageer met je mening

Blijf onbezorgd van jouw woning genieten (advertentie)

Heb je moeite om de trap te nemen? Dan hoeft je niet onmiddellijk een verhuizing te overwegen. De trapliften van ThyssenKrupp Encasa zijn het ideale alternatief. Ze geven vrijheid en zelfstandigheid aan iedereen die problemen heeft met z'n mobiliteit. En geen nood: jouw huisgenoten kunnen de trap gewoon blijven gebruiken! Vraag hier gratis informatie aan.


Levensstijl

De Tuindokter: Het is tijd om je buxus te verwennen!

September is dé maand bij uitstek om je buxus te verzorgen. Meer nog, het is nu dat je deze mooie plant moet snoeien. Tegelijkertijd kan je extra voeding geven. Onze Tuindokter Stefaan legt je in een filmpje precies uit hoe je deze karweitjes aanpakt en wat je daarvoor nodig hebt.
>> Lees verder Reageer met je mening


Inzicht

Waar in België verdien je het meest? Top 10 van slechtst betaalde beroepen!

In welke gewest verdient de gemiddelde Belg het meest? En hoe zit het nu juist met het loonverschil tussen mannen en vrouwen? Of tussen arbeiders en bedienden? En welke studiekeuze raad je af aan je (klein) kind, als het geld wil verdienen? Bekijk de top 10 van slechts betaalde beroepen. En de recente cijfers van de FOD Economie!
>> Lees verder Reageer met je mening

Dubbel verzekerd? Da's één keer te veel! (advertentie)

U bent goed verzekerd. Om uzelf, uw gezin en uw bezittingen te beschermen. Maar in de loop van de jaren is er vast wat veranderd: op pensioen, een nieuwe hobby, verbouwing, de kleinkinderen op vakantie. Zijn uw verzekeringen mee gegroeid? KBC maakt gratis een analyse van uw polissen en kijkt na of die up-to-date zijn. Lees meer op www.kbc.be/dubbelcheck.


Reactielijn

Verrijk je sociaal leven!

In de eerste plaats wil de redactie je bedanken voor de stroom aan reacties op het artikel 'Verrijk je sociaal leven'. Jouw feedback is altijd fijn. Die was overwegend positief. Er was goede raad bij, er kwamen bedenkingen bij het artikel en stellige meningen. We hebben voor jou een greep uit de reacties, die je mogelijk interesseren.
>> Lees verder Reageer met je mening

Staat uw televisie ook soms te luid? (advertentie)

Mist u soms de pointe van een verhaal of heeft u soms moeite om bepaalde grapjes te begrijpen? Amplifon, uw hoorspecialist, heeft een aangepaste oplossing voor uw gehoorprobleem en laat u toe om ten volle te genieten van elk moment in uw leven. Maak een afspraak op www.amplifon.be en doe snel en eenvoudig een GRATIS hoortest* in een van onze Amplifon-hoorcentra!


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Wie staat er hier voor aap?
Bekijk het zelf maar in deze Riverdance Monkeys Remix!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Wat je in staat bent om te kopen is altijd nét minder bijzonder dan wat je je niet kan veroorloven.

Meer opmerkelijk

Geluk

Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van de anderen.


Grapjes

Hoe kan je zien dat een stotteraar een spaghetti heeft besteld?
Dan staan er 10 glazen Spa voor een leeg bord.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Er zitten 336 kuiltjes in een professionele golfbal.

Meer weetjes

Citaat

September: Dit is een bijzonder gevaarlijke maand om te beleggen in aandelen. Andere gevaarlijke maanden zijn juli, januari, oktober, april, november, mei, maart, juni, december, augustus en februari.
Mark Twain
(Amerikaans schrijver (ps. van Samuel Langhorne Clemens)1835-1910)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Als een boer niet kan zwemmen, ligt het aan het water.
⇒ hij heeft altijd wel een verklaring waarom hem iets niet lukt
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 287.884
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be