Waar vandaan: SenNet Magazine > 8 tips om lekker te slapen, zonder medicatie.

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 13 - 2012

Inzicht

Kom van OxyTiME genieten. Gratis naar Aktief50 in Genk.

In het weekend van 12 t/m 14 oktober krijg je weer de kans om SeniorenNet én elkaar live te ontmoeten. Dan vindt de Aktief50 beurs plaats in de Limburghal in Genk. En jouw SenNet staat er nét als vorige jaren met een feestelijke open ruimte, proevertjes en drankjes, demonstraties en workshops. Maar ook totaal anders. Want dit jaar draait alles rond genieten en ons gloednieuw product: OxyTiME. Dus levensgenieters, print je gratis toegangskaart af en kom een kijkje nemen!
>> Lees verder Reageer met je mening


Gezondheid

8 tips om lekker te slapen zonder medicijnen

Als jij slaapproblemen hebt ben je niet alleen. Naar schatting kampen 4 op 10 Belgen met slaapproblemen, vooral vrouwen en 55-plussers. Zij geraken niet gemakkelijk in slaap, kunnen niet doorslapen of worden te vroeg wakker. Wist je dat er dagelijks 735.000 slaappilletjes worden genomen in ons land? SenNet Psychologe Veronika Sjinkarenko heeft 8 tips om lekker te slapen, zonder medicatie.
>> Lees verder Reageer met je mening

Stijve of krakende gewrichten? (advertentie)

Test gratis de leeftijd van uw gewrichten op www.rhumal.be. En ontvang persoonlijk advies voor soepelere gewrichten!


SenNet Life

Dierenpark Pairi Daiza IS het paradijs. Bekijk de schitterende foto's.

De fotografiegroep was verrukt over haar bezoek aan Pairi Daiza, gekozen tot beste dierenpark van België. Het park van 55 ha ligt in het Waalse Cambron en is écht een tip voor een dagje uit, mét of zonder (klein)kinderen. De foto's nemen je mee op een prachtige ontdekkingstocht langs 5000 dieren die je echt in hun werelddelen vindt.
>> Lees verder Reageer met je mening


Comfort

Nieuwe trend: alle kleding en accessoires in de inloopkast!

Ga jij ook je zomerkleren stilaan weer opbergen? Bekijk dit artikel dan eens over de inloopkast. Zo'n handige 'dressing' of 'kastenkamer' is op dit moment razend populair in ons land, zegt SenNet Interieurarchitecte Ann De Weerdt. Je kan je kleding en accessoires ordelijk opbergen én er comfortabel in wandelen om je kleren te kiezen. De inloopkast is er voor elk budget en elke woning!
>> Lees verder Reageer met je mening


Reizen

India: Beleef het kamelenfestival in Pushkar! Met schitterend fotoverslag!

Heb je ooit gehoord van het Kamelenfestival in Pushkar? Het is elk jaar het grootste kamelenfeest van India en als je dát kan meemaken beleef je dit magische land écht. SenNet reisspecialist Guido Vermeulen heeft heel de wereld al gezien en begeleidt buitengewone rondreizen. Bekijk zijn fotoverslag en maak Pushkar ook een beetje mee.
>> Lees verder Reageer met je mening

Pech of ongeval onderweg? Geen zorgen! (advertentie)

Met onze KBC-Autoverzekering bieden we u het neusje van de zalm. En daar doen we nu nog een mooi cadeau bovenop met een gratis KBC-VAB Bijstand, 1 jaar lang! Daarmee krijgt u bijstand voor uw voertuig in heel Europa, maar ook wereldwijde reisbijstand voor uzelf en uw gezin en volwaardig VAB-lidmaatschap. Lees meer op www.kbc.be/autoverzekering.


Levensstijl

De Tuindokter: De 'leiboom' is hot. Zo leid jij je boom!

Weet jij dat je bomen kan 'leiden'? Ook op je balkon of terras? Door bomen te 'leiden' kan je onder meer zorgen voor een smalle kruin. Je creëert privacy in je tuin of kan het zicht wegnemen op de lelijke daken van de buren. Stefaan De Tuindokter legt je in een filmpje uit hoe je zelf aan de slag kan met leibomen en heeft weer massa's praktische tips.
>> Lees verder Reageer met je mening

Een kamer gevuld met geluid. Niet met kabels. (advertentie)

Gewoon aansluiten en genieten. Met het Bose Wave music system zijn er geen stapels componenten. Geen snoeren die in de knoop raken. Geen gedraai aan knoppen. En dankzij het ontwerp past het systeem in elk interieur. Bezoek ons op de Actief50 beurs in Genk op 12, 13 en 14 oktober waar je de Bose Wave music systemen zelf kunt beluisteren in het OxyTiME dorp. Klik hier voor info en gratis brochure.


Reactielijn

Ook deze beroepen verdienen niet veel.

Volgens de reacties zijn er nog beroepen die niet veel verdienen. Zij horen volgens lezers in de top 10 van minst betaalde beroepen thuis. Chauffeurs hebben het zwaar door overuren. En kwamen ook een aantal berichten binnen van mensen die onderstrepen dat werken in een rusthuis niet meevalt.
>> Lees verder Reageer met je mening

Als je grijs haar krijgt, verandert dan ook je type?

De meeste mensen waren blij met de tips van onze imago- en stijl styliste May Schellekens. Zij vonden het interessant te ontdekken welke kleuren bij hun persoonlijkheid passen. Maar velen zaten toch met deze vraag; 'Als je grijs haar krijgt, verandert dan ook je type?' Dat blijkt niet het geval te zijn. Lees de andere reacties!
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Soms gebeurt het gewoon: je bent zo moe dat je in slaap valt. Niet in je bed, maar gewoon... ergens. Het overkomt niet alleen de Nederlandse politicus Diederik Samson tijdens de troonrede...

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Je mag je angsten wel horen, maar je moet er niet naar luisteren.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het is ons schijnbare geluk dat ons de meeste vijanden maakt.


Grapjes

Vader: 'Vind je dat mijn zoon op mij lijkt?'
Vriend: 'Ja, maar dat is niet zo erg. Zolang hij maar gezond is.'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De meeste koeien geven meer melk als ze naar muziek luisteren.

Meer weetjes

Citaat

'Als zorgen komen, komen ze niet als enkele verspieders, maar bij troepen tegelijk.' Uit het Engels: 'When sorrows come, they come not single spies, but in battalions.'
Hamlet (1600) - William Shakespeare
(Engels toneelschrijver en dichter (1564-1616))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Als apen hoger klimmen willen, ziet men al gauw hun blote billen.
⇒ Betekenis: zich voornamer voordoen dan dat diegene echt is
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 286.541
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be