Waar vandaan: SenNet Magazine > Als Antwerpenaar sta ik nog versteld van deze foto’s!

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 16 - 2012

Inzicht

Voor jou ook een tablet?

'Tablet PC', 'iPad'. Als je er zelf nog geen hebt hoor je er wel over. Je ziet ze ook overal opduiken: op straat, het werk en zelfs op festivals en toeristische trekpleisters. Miljoenen mensen zijn verslaafd aan hun tablet. In ons splinternieuwe OxyTiME Magazine heeft Pascal een artikel geschreven over wat zo'n tablet eigenlijk is. Je ontdekt of het iets is voor jou, wat je er wél of niet mee kan doen en hij heeft tips voor wie er zelf eentje wil kopen. Hier krijg je al een klein voorsmaakje van het artikel! Het volledige artikel vind je in OxyTiME Magazine!
>> Lees verder Reageer met je mening


SenNet Life

Tip. Verken de bruisende stad Antwerpen. Deze foto's zijn de moeite.

Het fotografisch oog ziet toch altijd meer dan wij als 'gewone' bezoeker. Zelfs rasechte Antwerpenaren gaan nog versteld staan van deze foto's over hun stad. En als je zin hebt de metropool zelf eens te verkennen, heb je via dit fotoverslag van de groep Fotografie meteen een uitstekende gids. De groep bezocht de stad in augustus. Maar de stad is mooi in élke tijd van het jaar!
>> Lees verder Reageer met je mening

Een kamer gevuld met geluid. Niet met kabels. (advertentie)

Gewoon aansluiten en genieten. Met het Bose Wave music system zijn er geen stapels componenten. Geen snoeren die in de knoop raken. Geen gedraai aan knoppen. En dankzij het ontwerp past het systeem in elk interieur. Bezoek ons op de Zenith beurs in Hal 1 van Brussels Expo tussen 21 en 25 november, waar je de Bose Wave music systemen zelf kunt beluisteren in het OxyTiME dorp. Klik hier voor info en gratis brochure.


SenNet Life

3 verrukkelijke recepten bereid met bier. En gratis kaart voor de Zenith beurs.

Je krijgt 3 heerlijke receptjes, bereid met bier. Je kan ze ook zien bereiden op de Zenithbeurs in Brussels Expo van 21 tot 25 november. Heb jij je gratis kaart al afgedrukt? Want het is 'Tijd om te Genieten' bij SeniorenNet. Met een pak verrassingen: een hele donderdag kookadvies, kruidenadvies van kruidenvrouwtje Winiefred, En aanbod om meer uit je budget te halen bij reizen, hotels , op restaurant en nog veel meer.
>> Lees verder Reageer met je mening


Comfort

De Tuindokter: Zo verdrijf je mollen! Met leuke weetjes over de mol.

Op dit moment wordt er veel geklaagd over molshopen in de tuin. Gelukkig weet Stefaan De Tuindokter perfect hoe je dat probleempje kan oplossen. 'Zo blind zijn als een mol', luidt het gezegde. Als een mol blind is, hoe nemen mollen ons dan waar? Wat komen ze onder de grond doen? En hoe bewegen ze zich voort? Dat en nog veel meer leuke weetjes over de mol lees je in het artikel! Bekijk het filmpje en kom te weten op welke 3 manieren je mollen kan bestrijden.
>> Lees verder Reageer met je mening

Op reis met een grotere touroperator? (advertentie)

Dan heb jij een "wow, wat een deal": boek via OxyTiME en je krijgt 5% korting. Op een gemiddeld vakantiebudget bespaar je zo al snel €125 per jaar! Geldig op alle Jetair, Thomas Cook, VIP-selection en Pegase reizen. Je wordt nu tijdelijk OxyTiME voor slechts €29 euro voor een gezin en geniet een jaar lang van dit en talloze andere voordelen. Overtuigd? OxyTiME kopen, klik hier, of meer info, klik hier.


Reactielijn

Reactielijn blog : Zo verwerk jij rouw en verlies.

Dank aan iedereen die zijn intieme verhalen over rouw- en verliesverwerking met ons wilde delen. Naast herkenning kunnen ze misschien ook steun geven. We hebben alle ervaringen bijeen gebracht op een blog . Daar kan je de reacties rustig lezen, je mening delen of gewoon je waardering kenbaar maken. Er zijn ook aanraders voor boeken!
>> Lees verder Reageer met je mening

In de auto zijn we: ongemanierd, gehaast en asociaal...?

Heeft ons rijgedrag te maken met het buitengewoon hoog aantal verkeersdoden en -ongevallen in België? Ben jij het eens bent met de analyse van SenNet columnist Jan Schils dat wij geen heer of dame in het verkeer zijn? Wees daar maar zeker van. Lees de meningen op de blog. Je kan er ook reageren met jouw visie of waardering.
>> Lees verder Reageer met je mening

SeniorenNet lanceert magazine (advertentie)

Heb je ons nieuwe magazine al gelezen? Het nieuwe blad OxyTiME is voor actieve 50-plussers die de goesting, de tijd en jawel, ook wat geld hebben, om 100 procent van het leven te genieten! Lees zowel reportages als praktische informatie in het OxyTiME magazine. Ontdek ons magazine! Te koop in de betere krantenwinkel of via internet: €4,95 inclusief verzending, klik hier.


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Het zijn maar baby's?
Nu heb je baby's al veel zien doen. Maar dit doe jij ze niet na!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Als ik de baan krijg, hoe lang heb ik dan nog voor ik de drugstest moet doen?

Meer opmerkelijk

Geluk

Uitstraling is het overlopen van innerlijk geluk.


Grapjes

Een Hollander staat de verf van de kozijnen te krabben. Vraagt de buurman: "Zo ga je je huis schilderen?" De Hollander: "Nee, ik ga verhuizen!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Er zijn op de wereld minstens 9 miljoen mensen op dezelfde dag jarig als jij.

Meer weetjes

Citaat

De langste afstand tussen twee punten is de kilometervergoeding die een zelfstandige op zijn aanslagbiljet aanrekent.
Wiet van Broeckhoven

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De broodkorf hoger hangen.
⇒ Bezuinigen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 283.149
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be