Waar vandaan: SenNet Magazine > Filmpje met de butler van onze koningin

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 17 - 2012

Inzicht

Column Jan Schils: Tips voor je veiligheid bij grote en kleine criminaliteit.

Dit keer heeft Jan allerlei tips voor jou om je te beschermen tegen fraude, misdaad en oplichting. Zijn column heeft niet de bedoeling om je de stuipen op het lijf te jagen of onrust en paniek te zaaien. Maar argeloosheid leidt nergens toe. Voorkomen is beter dan genezen en een gewaarschuwd man en vrouw telt nu eenmaal voor twee. Wees waakzaam en als het nodig is… houd het hoofd koel en handel tactisch.
>> Lees verder Reageer met je mening

Bekijk het OxyTiME filmpje. Met échte butler van de koningin.

De échte butler van koningin Fabiola en twee schattige kinderen in het reclamefilmpje van SeniorenNet. En jij krijgt de primeur. Het filmpje is gemaakt om het 'Paspoort van de levensgenieter' voor te stellen: Tijd om te genieten! Wat heeft dat met de hof butler te maken? Daar wilden wij meer over weten. Daarom een telefoontje naar het ontwerpbureau dat de OxyTiME campagne heeft bedacht!
>> Lees verder Reageer met je mening

Bezorgd over je erfenis? (advertentie)

Heb je geen erfgenamen? En heb je geen testament opgemaakt? Dan gaat jouw nalatenschap naar… de Belgische staat. Zo ging in 2011 maar liefst 10 miljoen euro naar de staat. Wil je het anders doen? Geef dan een goed doel een kans in jouw testament. Het is een trend die in de lift zit en je hoeft er echt geen miljonair voor te zijn! Wil je er meer over weten? Maak vrijblijvend een afspraak.


SenNet Life

Wat is voor jou 'Tijd om te genieten'? Welk Photoshop werkje kies jij?

Wat betekent 'Tijd om te Genieten' voor jou? Dat is de vraag die de Photoshoppers inspireerde om prachtige werkjes af te leveren. Aanleiding is natuurlijk onze splinternieuwe OxyTiME kaart, die je toegang geeft tot een prachtig aanbod om van te genieten. Bewonder de digitaal bewerkte foto's. In welke herken jij je? Wil jij ook met Photoshop aan de slag? Dan krijg je alle info. En een lesje om een teksteffect met 'wind' te maken.
>> Lees verder Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Stijladviezen om jouw persoonlijkheid te accentueren.

Welke kledingsnit flatteert jou het meeste? May Schellekens gaf een vorige keer al kleuradvies en toonde aan dat kleur die bij jouw type past onmiddellijk resultaat geeft om stralend voor de dag te komen. Dit keer geeft ze je stijladvies dat op jouw lijf is geschreven. Om er op ons best uit te zien moeten we eerst onze lichaamsvorm kennen. Dan kies je jouw persoonlijke stijl en maak je je look áf.
>> Lees verder Reageer met je mening

December is de kerstmarkt maand! (advertentie)

Bezoek Europa's meest gerenommeerde kerstmarkten eens per vliegtuig! Zo win je heel wat tijd voor een leuk verblijf ter plaatse. Vertrek vanuit Brussel naar alle Lufthansa bestemmingen binnen Europa. Europa ligt aan je voeten reeds vanaf 119 € (all in). Schenk jezelf ook een cadeau met de mijlen die je kan verzamelen met ons Miles and More programma. Klik en boek hier.


Reizen

Ontdek de magie van de Baltische Staten.

Estland, Letland en Litouwen. Die 3 landen leerden we in één dreun opzeggen op school. Maar als prima vakantiebestemming leren we de Baltische Staten of Oostzeelanden nu pas kennen: een groene oase van ongerepte natuur, gezonde zeelucht, een gastvrije bevolking en culturele hoofdsteden. SenNet reisadviseur Guido Vermeulen laat je betoverende foto's zien en serveert inspirerende weetjes over 'Het Balticum'.
>> Lees verder Reageer met je mening


Comfort

Zelf doen! Maak een bloemstuk voor je feesttafel!

Zelf een bloemstuk maken is leuk én eenvoudig. De 'Groenacademie' legt je stap voor stap uit hoe je deze feestelijke decoratie maakt. Je kan het ook als je geen 'groene vingers' hebt of als het de eerste keer is. Wens je meer hulp en inspiratie om met groen een feestelijke sfeer in huis te brengen? Volg dan zo'n toffe workshop. Ze zijn er het hele jaar door.
>> Lees verder Reageer met je mening

Op jacht naar cadeautjes (of voor jezelf)? (advertentie)

Het is niet altijd eenvoudig om een origineel én nuttig cadeau te verzinnen. Een leuke tip is het boek "Internet na 50" van Pascal Vyncke. Deze gids helpt 50-plussers uit de (internet) nood. Breng ook jouw familie of vrienden verlichting en schenk hen een cadeau waar ze achteraf nog veel plezier aan kunnen beleven. Je kan het boek kopen bij de boekhandel in jouw buurt, of bestellen via SeniorenNet. Meer info vind je op http://www.seniorennet.be/internetna50 Extra tips zijn de boeken "Computeren na 50 voor Windows 7" en "Fotograferen na 50" (info: http://www.seniorennet.be/computerenna50 en http://www.seniorennet.be/fotograferenna50)!


Gelukkig Zijn

Nieuwe trend: Online therapie. Nooit meer op de bank bij de psych!

Je hoeft nooit meer naar de praktijk van je hulpverlener! Dus gedaan met je druk te maken over zijn reacties, je uiterlijk of je tranen. Er is nu namelijk ook online therapie. De behandeling voor je probleem verloopt gewoon via mail, chat of Skype. Makkelijk, goedkoper én even effectief of zelfs met meer resultaat dan sessies bij een therapeut, zo blijkt uit onderzoek. SenNet psychologe Veronika Sjinkarenko vertelt je er alles over. Zij geeft zelf ook online therapie.
>> Lees verder Reageer met je mening


Reactielijn

Zo verdrijf je mollen? De mol heeft fans.

Niet iedereen blijkt in te zitten met molshopen in zijn tuin. Mensen houden van de mol en zien geen reden om de mol te verdelgen of weg te jagen. Dat bleek uit de reacties die op onze redactie belanden. Er waren dus tegenstanders van de bestrijdingsmiddelen die Stefaan De Tuindokter aanreikte. Anderzijds zijn er ook voorstanders met tips die misschien het proberen waard zijn.
>> Lees verder Reageer met je mening

Voor jou ook een tablet?

De meeste mensen die een tablet hebben aangeschaft zijn er super tevreden over. Anderen twijfelen. Of zien het nut er niet van in. Over één zaak was iedereen het in de reacties klaarblijkelijk eens: de uitleg was zeer interessant, duidelijk en leerrijk. We delen een paar reacties met jou. De laatste is een filosofische. Vroeger praatte iedereen met elkaar. En nu…?
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo

Win & win

We hebben 2 wedstrijden voor je klaar
- Win 1 van de 10 Cook'On stoofpannen t.w.v. €114
- Win de Bremshey hometrainer BE5 t.w.v. €450

Gespot op het internet

Human Planet: dit zijn wij!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Vroeger was ik een twijfelaar, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van!

Meer opmerkelijk

Geluk

In het geluk wil de mens alleen zijn, in het gevaar wil hij de anderen om zich heen weten.


Grapjes

Waaraan ergert het bestek in de lade zich?
Aan de opscheplepel.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Je lijdt aan 'arachibutyrofobie' als je bang bent dat er pindakaas tegen je gehemelte blijft plakken.

Meer weetjes

Citaat

Als je wilt dat je dromen werkelijkheid worden, wordt dan wakker.
Piet Theys
(Vlaams schrijver en sportcommentator 1927-)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Aalmoezen geven verarmt niet.
⇒ Als je iets van je rijkdom weggeeft krijg je daar in geestelijk opzicht iets voor terug.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 282.280
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be