Waar vandaan: SenNet Magazine > Dit wil ik graag voor mijn kerst!

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 2 - Nr 18 - 2012

Inzicht

Dit wil ik graag voor mijn kerst!

Ken je een levensgenieter onder je familie of vrienden? Wil je hem of haar graag verwennen met een persoonlijk en blijvend geschenk? Dan is het 'OxyTiME Paspoort voor de Levensgenieter' een prachtig idee. Je geeft eigenlijk een schatkamer weg. Je vriend(in) of familielid kan een jaar lang op hotel voor amper €29 per nacht, betaalt 15 procent minder voor een etentje en wordt overladen met kortingen, voordelen en leuke evenementen... En dat kost jou op dit moment door onze kerstactie slechts €29! OxyTiME is geldig voor twee, dus verras je geliefde en jij... geniet mee.
>> Lees verder Reageer met je mening

Verstuur de nieuwe online kerst- en nieuwjaarskaarten. Geen postzegel nodig.

Verras familie, vrienden en kennissen met een e-card van jouw SenNet met je Kerst- en Nieuwjaarswensen. Zo'n e-card verstuur je gratis en je kan ze helemaal personaliseren. Online versturen bespaart je de kosten van het kaartje én van de postzegel. Zoals je zult zien hebben de Photoshoppers hun best gedaan, de kaartjes zijn prachtig en er is voor ieders smaak wat wils.
>> Lees verder Reageer met je mening

Ga ook in 2013 gezond met uw geld om (advertentie)

De eindejaarsperiode is in zicht. De periode bij uitstek om terug te blikken op het voorbije jaar en plannen te maken voor het volgende. Ook wat uw financiële zaken betreft. Gaat u binnenkort met pensioen? Wilt u een deel van uw vermogen overdragen naar uw kinderen? In Argenta's Gids voor gezond geld vindt u tips om gezond met uw geld om te gaan. Bestel de Gids op www.argentazorgtervoor.be.


SenNet Life

Voor al je vragen over de Tablet PC: De nieuwe mailgroep 'Tablets' geeft raad!

Over alles wat met de populaire Tablets (Android) te maken heeft, kan je vanaf nu e-mailen met leeftijdsgenoten. In de splinternieuwe mailgroep Tablets kan je vragen stellen aan anderen. En als ervaren gebruiker kan je je aanmelden om je kennis te delen. De mailgroep kwam tot stand nadat op twee artikelen over de Tablet in SenNet Magazine een massa vragen binnenstroomden op de redactie.
>> Lees verder Reageer met je mening


Inzicht

Culinair: Twee feestelijke receptjes om je gasten te verwennen.

Over deze twee culinaire gerechtjes gaan je gasten verrukt zijn met de feestdagen. Om je feestmaal te starten hebben we een 'Cannelloni van komkommer -met een vulling van avocado en grijze garnaaltjes- en garnaalkroket en gamba'. En verder een heerlijke 'Peren crumble' om de maaltijd af te sluiten. De receptjes komen van SenNet chef Michel Danielse van Tasttoe Delicatessen. Kijk snel hoe je deze gerechtjes bereidt.
>> Lees verder Reageer met je mening

Een ruime kijk op uw vermogen (advertentie)

Volgens het cliché doen vermogende mensen niets zelf. Maar bij KBC geloven we niet in clichés. Daarom staan we u graag bij met onderbouwd advies, maar u beslist. Zo stellen we in overleg een portefeuille samen die volledig aangepast is aan uw vermogen en uw profiel. Wilt u meer weten over onze persoonlijke aanpak? Lees er alles over op www.kbc.be/privatebanking.


Levensstijl

Stylingtips voor hem. Zo komt manlief het beste voor de dag!

Nu de feestdagen (en de solden) voor de deur staan willen we het eens hebben over stylingtips voor hém. Eerst krijg je wat algemene do's and don'ts, passend bij het figuur van meneer. En dan geven we tips voor zijn type. Daarmee staat hij zijn mannetje! Uit onze poll blijkt dat ruim 6 op de 10 koppels samen de kleren gaan kiezen voor hém.
>> Lees verder Reageer met je mening


Reizen

Groot, groter, grootst: reis mee naar China!

1,3 miljard Chinezen en een oppervlakte van bijna 10 miljoen kmĀ² of 300 keer België, dit is China of zoals het officieel heet: De Volksrepubliek China. Maar naast deze duizelingwekkende cijfers is er nog zoveel meer: het land heeft een enorm boeiende geschiedenis achter de rug, herbergt nog zo vele cultuurschatten en heeft enorm veel tradities in ere gehouden. Geniet van het reisverslag en de unieke foto's van China.
>> Lees verder Reageer met je mening

Op jacht naar cadeautjes (of voor jezelf)? (advertentie)

Het is niet altijd eenvoudig om een origineel én nuttig cadeau te verzinnen. Een leuke tip is het boek "Internet na 50" van Pascal Vyncke. Deze gids helpt 50-plussers uit de (internet) nood. Breng ook jouw familie of vrienden verlichting en schenk hen een cadeau waar ze achteraf nog veel plezier aan kunnen beleven. Je kan het boek kopen bij de boekhandel in jouw buurt, of bestellen via SeniorenNet. Meer info vind je op http://www.seniorennet.be/internetna50 Extra tips zijn de boeken "Computeren na 50 voor Windows 7" en "Fotograferen na 50" (info: http://www.seniorennet.be/computerenna50 en http://www.seniorennet.be/fotograferenna50)!


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Tip: Ontdek eens een ambachtelijk gebrouwen streekbiertje!

Het je al eens een Buffalo Belgium Stout geproefd, een Broeder Jacob triple, een Wolf of het aperitiefbier Ferme Framboos? Het zijn streekbiertjes van de kleinere (hobby)brouwers, die enkel beroemd zijn onder de eigen kerktoren. Het is de moeite eens zo'n lokaal bier te proeven. Of ga op bezoek in een kleine brouwerij. En dames, er zijn ook biertjes die niet bitter smaken.
>> Lees verder Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Stop met deze 10 dingen en het geluk lacht je toe.

Sommige zaken - die iedereen doet - durven ons geluk op professioneel én persoonlijk vlak in de weg te staan. De volgende 10 dingen laat je in de toekomst dus beter achterwege. Je wordt er instant gelukkig van!
>> Lees verder Reageer met je mening


Reactielijn

Dit vind jij over de veiligheidstips voor grote en kleine criminaliteit.

Naar aanleiding van het artikel met de tips van Jan Schils om je te beschermen tegen fraude, misdaad en oplichting, heb jij ook nog een paar opmerkingen en meningen. We hebben een kleine greep uit de reacties voor jou. Iemand verwijt de politiek, anderen zeggen dan weer dat het aan onszelf ligt.
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Happy holidays: 'Geniet van de feestdagen! Met dit filmpje brengen we je alvast in de stemming. Over een koor gesproken...'

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Sorry als ik je heb gekwetst, ik zal niet eerlijker worden.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het geluk in je leven hangt af van de aard van je gedachten.


Grapjes

Wat is een vedette? Een persoon die zijn hele leven hard werkt om bekend te raken en dan een donkere bril opzet om niet herkend te worden.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Jaarlijks overlijden 17 Amerikanen door onkundig gebruik van een föhn.

Meer weetjes

Citaat

'Kinderen zijn kwetsbaar spul. Volwassenen zijn gelijmde kinderen.'
Johan Anthierens
(Vlaams journalist, satiricus en schrijver 1937-2000)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Buurmans leed troost.
⇒ Door het verdriet of de pijn van een ander kun je je eigen verdriet en pijn beter verdragen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 281.333
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be