Waar vandaan: SenNet Magazine > Zo verlies je 5 kilo zonder dieet.

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 3 - Nr 8 - 2013

Inzicht

Column Jan Schils: Ministers, stop met onrust zaaien bij spaarders.

Hebben politici niet de verantwoordelijkheid om eerst beter na te denken alvorens ze paniek zaaien met ondoordachte en zelfs gevaarlijke uitspraken, die ze later weer intrekken? Dit keer is onze federaal minister van Financiën Koen Geens de boosdoener. Hij pleitte eerst in 'De Standaard' voor de afschaffing van de vrijstelling van belastingen op spaarrente. Toen hierop kritiek kwam van diverse partijen, slikte hij zijn woorden in. Maar onrust had hij intussen wél veroorzaakt.
>> Lees verder Reageer met je mening


Levensstijl

Doe 5 dingen anders en word 5 kilo lichter.

We kunnen nog aan de slag om die extra winterkilootjes weg te werken. Dat is het enige voordeel dat het nog steeds geen badpakkenweer is in ons landje. Met een paar kleine veranderingen bereik je al een groot resultaat. Gewoon één per één de extra kilootjes wegwerken. Met deze 5 kleine veranderingen verlies je elke week een kilo!
>> Lees verder Reageer met je mening

Wie zal voor u klaar staan? (advertentie)

Heel wat mensen zorgen voor hun partner als die door een ziekte of een ongeval extra hulp nodig heeft. Dat kan tijdelijk zijn, maar soms ben je voor de rest van je leven afhankelijk van iemand anders voor de kleine, dagelijkse dingen. En u, bent u zeker dat er voor u iemand klaar zal staan wanneer u het nodig heeft? Vraag meer informatie aan.


Levensstijl

10 talen die je het makkelijkst kan leren.

Als je verschillende talen spreekt, heb je een streepje voor in de wereld. En het is zeker nooit te laat om een taal te leren. Je kan een online cursus volgen of opnieuw op de schoolbanken gaan zitten. Natuurlijk kies jij voor een taal vanuit een persoonlijke motivatie. Maar, de ene taal blijkt voor ons eenvoudiger te leren dan de andere. Wij zetten op een rij welke talen we het makkelijkste leren!
>> Lees verder Reageer met je mening


Gezondheid

Hypnose kan je helpen om gezond en gelukkig te zijn!

Hypnose is veel meer dan een vermakelijk staaltje van 'betovering' dat je dingen laat doen die je niet wilt. Wist je dat het je kan helpen om minder of geen pijn te voelen bij de tandarts of een medische ingreep? Dat het werkt om gemakkelijk van het roken af te komen? Dat het eetstoornissen of trauma's verhelpt? SenNet psychologe Veronika Sjinkarenko vertelt je alles over de troeven van hypnose. En je leest hoe jij dagelijks gehypnotiseerd wordt...
>> Lees verder Reageer met je mening


Relaties

Tips voor je nieuwe relatie na de scheiding?

Je in een nieuwe relatie storten na je scheiding is nooit een goed idee. Natuurlijk wil je dat je nieuwe relatie slaagt. Wie vanuit wanhoop met een nieuwe partner in zee gaat start vanuit een onevenwicht. Beter is het jezelf de tijd te geven om je stabiliteit terug te vinden. Dan heb je veel meer kans op slagen. En bespaar je je opnieuw verdriet en pijn. Relatiecoach Mieke Mievis legt je het haarfijn uit.
>> Lees verder Reageer met je mening

Halfweg uw loopbaan? Kom bij KBC eens spreken over 20 jaar later. (advertentie)

Bent u rond de 45 jaar? Dan is het nu het uitgelezen moment voor een financieel gesprek met het oog op later. Want hoe goed bent u voorbereid op een leven na werken? Uw KBC-adviseur of KBC-verzekeringsagent bekijkt samen met u welke stappen u nu moet nemen om later de meeste gemoedsrust te hebben. Want jong geïnformeerd is oud meer gedaan. Meer info op kbc.be/hetgesprekhalfweg.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Duik met ons nieuwste OxyTiME Magazine in het zomer- en zeegevoel!

Ben jij deze zomer klaar voor... een tweede relatie? Een jonger uiterlijk? Een reis naar de Seychellen? Zomerse citytrips? De lekkerste haltes aan zee? Duik dan met het nieuwste OxyTiME Magazine alvast de zomer in. Het is tijd om te genieten. OxyTiME Magazine geeft je inspiratie. Het tijdschrift is een uitgave van jouw SeniorenNet.
>> Lees verder Reageer met je mening

'Digitaal fotograferen, zo begin je eraan' voor een klein prijsje.

Ben je geboeid door fotografie? Sta je op het punt een digitaal fototoestel te kopen of zit je met vragen over digitale fotografie? Wil je meer uit je foto's halen? Dan is dit aantrekkelijke boekje 'Digitaal fotograferen zo begin je er aan', je ideale gids om de wereld van de digitale fotografie te verkennen. Het is gebaseerd op de bestseller 'Digitaal fotograferen na 50' van Pascal Vyncke. Je vindt het in de betere krantenwinkel bij het nieuwe OxyTiME Magazine. Of bestel het online.
>> Lees verder Reageer met je mening


Reizen

Ecuador is een droom: ontdek 4 werelden in een klein Zuid-Amerikaans landje.

Het kleine Zuid-Amerikaanse landje Ecuador moet je gezien hebben. Het omvat de Amazone jungle, het Andes gebergte, de kust aan de Stille Oceaan én het aards paradijs: de Galapagoseilanden. Vandaar dat Ecuador ook wel het land van de 4 werelden wordt genoemd. SenNet reisspecialist Paul Ryckaseys laat je proeven van alle 4 werelden van Ecuador.
>> Lees verder Reageer met je mening

Geniet van 30% korting in toprestaurant (laatste tafels) (advertentie)

Deze culinaire belevenis vergeet je nooit! Na de hartelijke ontvangst door Chef Patrick Van Herck in de open keuken, nuttigt u uw aperitief in de majestueuze wijnkelders van Huis De Colvenier, omgeven door 20.000 wijnflessen. In een gastronomisch menu wordt supermals lamsvlees uit de Pyreneeën gecombineerd met hagelwitte AAA asperges uit Tremelo. Ontdek hier uw Seniorennet voordeelmenu (ALL-IN).


Cocktail Positivo

Gespot op het internet

Het enige positieve aan dit schokkende filmpje is dat het de weg naar de vuilnisbak wijst.

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Dat het verstand pas met de jaren komt ziet men niet eerder in dan wanneer het verstand en de jaren daar zijn.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk kun je niet kopen. Wat een geluk!


Grapjes

Eén man met 2 vrouwen is een geluksvogel, één man met 1 vrouw is een pechvogel, één man zonder vrouw noemen we een... trekvogel.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Kinderen groeien het snelste in de lente.

Meer weetjes

Citaat

Zorgeloosheid is de voornaamste vijand van stervelingen.
Uit het Engels: Security is mortals' chiefest enemy.
William Shakespeare
(Engels toneelschrijver en dichter 1564-1616)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Van de stijfkop en de zot vult de advocaat zijn pot.
⇒ Je moet altijd proberen om een proces te voorkomen want dat kost alleen maar veel geld.
Meer spreekwoorden


Partners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.622
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be