Waar vandaan: SenNet Magazine > Opgepast voor ‘Phishing’: Geef je bankcodes nooit door!

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 3 - Nr 17 - 2013

Inzicht

Column Jan Schils: Handen af van Zwarte Piet!

Moeten Sinterklaas en miljoenen kinderen het binnenkort zonder Zwarte Piet stellen, zoals een duidelijke minderheid het wil? Deze vraag houdt heel Nederland - en in mindere mate ook Vlaanderen - dezer dagen in de ban. Ongetwijfeld zal de discussie in het zicht van 6 december weer fel oplaaien. Onze columnist Jan Schils valt van de ene verbazing in de andere en doet zijn zegje.
>> Lees verder Reageer met je mening

Opgepast voor 'Phishing': Geef je bankcodes nooit door!

Zijn jou de waarschuwingsfilmpjes al opgevallen van Febelfin, de Belgische Federatie van de Financiële sector tegen Phishing? In 2 YouTube filmpjes laat ze een boodschap van algemeen nut op de wereld los om Phishing te bestrijden: 'Geef je bancaire codes niet door, noch via e-mail, noch via telefoon!', luidt de gouden regel. Maar waarom mag je dat nu eigenlijk niet doen? En wat is dat, phishing?
>> Lees verder Reageer met je mening

Ontvang de nieuwe gratis Bose® cadeaugids (advertentie)

In de nieuwe cadeaugids vindt u de nieuwste producten van Bose: innovatieve audiosystemen, hoofdtelefoons en luidsprekers, zowel voor thuis als onderweg. Of u nu muziek wilt streamen, onderweg lawaai wilt onderdrukken of met uw gezin gezellig tv wilt kijken. Het levensechte geluid van Bose zorgt voor mooie momenten, waardoor elke dag net iets beter wordt. Probeer onze producten 30 dagen lang thuis uit en overtuig uzelf. Bent u ontevreden? Dan krijgt u uw geld gewoon terug. Klik hier voor de gratis brochure.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Uittip. Niet te missen: deFilharmonie met meesterpianist Radu Lupu

Als je het ons vraagt, zou iedereen minstens één keer in zijn leven een concert met Radu Lupu moeten bijwonen. De Roemeense klavierestheet is niet zomaar een pianist, maar een van de meest vooraanstaande pianisten ter wereld. De man is een levende legende. Reserveer je bovendien ook nog een tafeltje in het Grand Café deSingel, dan heb je meteen alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit!
>> Lees verder Reageer met je mening


Wetenschap

Honden herkennen links- en rechtszijdige kwispel.

Honden zeggen iets tegen elkaar met hun manier van kwispelen. Uit onderzoek blijkt dat honden ook zien of een andere hond overwegend links- of rechtszijdig kwispelt. En dat is belangrijk want links- of rechtzijdig kwispelen heeft een verschillende betekenis. Afhankelijk van de kwispelkant reageren honden dan ook op verschillende manieren op elkaar.
>> Lees verder Reageer met je mening

Kom gratis naar het Salon van het Testament (advertentie)

We denken liever niet aan de dag dat we er niet meer zijn. En toch is het zinvol om dat wel te doen. Door het opstellen van een testament komt uw geld terecht bij wie u belangrijk vindt. Naast familie en vrienden kunt u ook een goed doel opnemen in uw testament. U verneemt er alles over op Het Salon van het Testament op 17 december te Brussel. Bestel hier uw gratis tickets.


Relaties

Van bericht op het internet naar leuke date met deze tips.

Voor heel wat vijftigplussers gaat er een hele nieuwe wereld open wanneer ze zich begeven op het virtuele web. En zeker als het gaat om het vinden van een nieuwe partner. De visvijver is groot en iedereen wil hetzelfde: niet meer alleen zijn. Maar hoe kom je nu het beste van een bericht naar een echte leuke date? Relatiecoach Mieke Mievis vertelt het je.
>> Lees verder Reageer met je mening


Beauty

Stralende teint: Is het nodig mijn huid te verzorgen na 50 jaar?

Hoe houden we onze huid zo mooi mogelijk. Of krijgen we ze mooi? Onze huid is misschien wel ons grootste goed. Het is onze 'verpakking' en hoe we ons tonen aan de wereld. Na 50 is het babyvelletje toch veranderd, om het mild uit te drukken. Vanaf nu krijg je topadviezen van SenNet schoonheidsspecialiste Christine Huybrechts. Is het wel nodig om je huid te verzorgen, Christine?
>> Lees verder Reageer met je mening

Getest op SeniorenNet en... aan te raden: Protefix® kleefcrème voor je gebit! (advertentie)

Uitstekende 'natte' kleefkracht voor je prothese, beter bijten, vlotter praten, minder etensresten onder je gebit en minder pijnlijke drukpunten. Dat is wat SenNetters vinden van Protefix kleefcrème. In onze eerste 'Getest op' kregen in september 200 SenNetters een proefpakket om Protefix kleefcrème uit te testen op hun eigen kunstgebit. 87 % wil dit product aanraden. Lees verder.


Levensstijl

Nieuw! Surplus Days... hét evenement aan zee voor de actieve levensgenieter!

Op 23 & 24 november zwaait het Casino Kursaal in Oostende, de Koningin der badsteden, de deuren open voor de eerste editie van 'Surplus Days'. Telkens van 10 tot 18u krijg je een volledig programma geserveerd voor een actieve dag aan zee of zelf voor een volledig weekend. Surplus Days noemt zich geen beurs, maar een belevingslounge...
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: kussie kussieMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Tja, 'ik ga een liedje zingen...' zei de 9-jarige Amira en toen blies ze de jury van 'Holland's got talent' omver. En jou ook?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Mijn ziektes zijn allergisch voor artsen en medicijnen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het gevoel van voldoening is een sleutel tot het vinden van geluk


Grapjes

Aan alle studenten: 'Word bokser, meer kans op slagen.'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

In Noord-Amerika zijn ongeveer 818 achtbanen.

Meer weetjes

Citaat

Een verzameling schone uitspraken is meer waard dan een hoop schatten.
Isocrates

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Het wonder is niet door de lucht vliegen of over water lopen, maar te wandelen op de aarde.
⇒ Chinees spreekwoord
Meer spreekwoorden


Partners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.840
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be