Waar vandaan: SenNet Magazine > Fotografie: lens op herfst tuinpracht in het arboretum.

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 3 - Nr 18 - 2013

Inzicht

Opgepast: bedrieglijke en criminele sekten weer in opmars!

Sinds een jaar of drie hebben sekten hun activiteiten fors uitgebreid, ook in België en Vlaanderen. Officieel is er nu in ons land aan de alarmbel getrokken om op te passen voor bedrieglijke praktijken van sekten. Jan Schils verdiepte zich in de motieven van sekten om je te misleiden en roept op om op je hoede te zijn. Wat is een sekte eigenlijk? En wanneer moet je oppassen?
>> Lees verder Reageer met je mening


SenNet Life

Wandel via deze foto's mee. Camera op de tuinpracht van het Von Gimborn Arboretum.

De fotografen van het Digit Crea Forum tonen je het Arboretum Von Gimborn in al zijn herfstpracht. Geniet mee van de unieke foto's en kom alles te weten over dit wonderlijk mooie natuurschoon. Het Arboretum is helemaal ingericht in Engelse landschapsstijl. Word door het fotoverslag fijne weetjes rijker over het arboretum. Wie weet ben je zo enthousiast dat je meteen zelf een bezoek plant naar het Nederlandse Doorn.
>> Lees verder Reageer met je mening

Bezorgd over uw erfenis? (advertentie)

Wie een testament opstelt, bepaalt zelf wat er met zijn erfenis gebeurt. Steeds meer mensen nemen er ook een goed doel in op. Zo blijven ze, ook na de dood, ijveren voor een betere wereld. Een duolegaat kan zelfs erg voordelig zijn voor uw andere erfgenamen. Da's twee vliegen in één klap! Praat er over (en maak vrijblijvend een afspraak.) Lees verder.


Inzicht

Steek iemand een hart onder de riem met een gratis e-card rouw.

'Ik denk aan je' sturen via een gratis e-card, zijn een paar kleine woorden die troost kunnen bieden aan iemand die zijn geliefde of dierbare heeft verloren. Met een klein gebaar als een e-card kan je écht iets betekenen voor de ander. De photoshoppers creëerden prachtige kaartjes om uit te kiezen. Verlies verwerken doet ieder op zijn eigen manier. Met een kaartje kan jij bescheiden laten blijken dat je in gedachten bij de ander bent om zijn leed te verzachten.
>> Lees verder Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Vier Kerstmis en Nieuwjaar in de concertzaal met deFilharmonie.

Tijdens de feestdagen schuift dirigent Philippe Herreweghe twee keer aan de feestdis bij deFilharmonie. Eind december zet hij samen met violiste Alina Ibragimova twee werken van Mendelssohn op het menu, begin januari serveert hij een heerlijke portie nieuwjaarswalsen.
>> Lees verder Reageer met je mening

GRATIS naar de Jaarbeurs in Antwerpen (advertentie)

Bent u op zoek naar eindejaarscadeau's, culinaire nieuwigheden of wilt u gewoon een gezellig dagje weg met de familie? Download dan hier uw gratis ticket (één per bestelling) met de promocode 'SENIORENNET'. Kom langs en geniet van speciale beurskortingen en leuke animaties. Mis tijdens het weekend zeker ook de kookdemonstraties van sterrenchef Roger van Damme niet!


Inzicht

Nieuwe trend: 50-plusser koopt wijn online en reist via het web in de wereld van wijn!

Vijftigplussers blijken duidelijk niet bang om wijn online te kopen. Ze blijken meer dan de helft van het klantenbestand van het bedrijf Wijnvoordeel.be. Maar waarom haal je wijn via het internet in huis? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de trends? En zijn er tips voor de feestdagen? We vroegen het aan Jacco Oosterhof, Managing Director van een van de snelst groeiende webwinkels van België, Wijnvoordeel.
>> Lees verder Reageer met je mening


Wonen & Interieur

'Onroerend goed als investering' deel 3:
Met deze ingrepen kan je zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Met top 10 aanpassingen.

Welke veranderingen moet je doen om zo lang mogelijk in je huis te blijven wonen? Dit keer bespreekt SenNet Interieurarchitect en -specialist Stefan Martens wat daarbij allemaal komt kijken. Er moet een plan komen. Je krijgt een top 10 van woningaanpassingen om zo lang mogelijk zelfstandig in je huis te kunnen blijven wonen. Ondertussen blijft je onroerend goed dan ook een investering.
>> Lees verder Reageer met je mening

Ideaal cadeau: ergonomische laptopstandaard (53% korting: €29,99 ipv €55,95) (advertentie)

Met deze laptopstandaard verhoog je de prestaties van je laptop wanneer je tegelijk rug-, pols- en nekproblemen oplost. Ideaal voor jezelf of als nuttig cadeau !
Tijdelijke actie zolang de voorraad strekt: een ergonomische laptopstandaard van €55,95 voor slechts €29,99, gratis naar je thuis verzonden!
Meer info en bestellen, klik hier


Levensstijl

Camera in de auto. De eerste super aanbieding in gloednieuwe SenNet Shop!

Jouw SeniorenNet heeft nu ook een eigen webwinkel: 'SenNet Shop'. Daarin kan je online trendy producten en spulletjes kopen die je normaal nog niet in de winkel vindt; functionele gadgets en handige hebbedingen. We bieden ze aan vlijmscherpe prijzen en... bezorgen ze gratis bij je thuis. Maak bv kennis met de'Dashcam' voor de auto – binnenkort ook een rage in ons land – én met de SenNet Shop.
>> Lees verder Reageer met je mening


Wetenschap

Belgen ontdekken uit welk land de hond als huisdier stamt.

Belgische wetenschappers hebben ontdekt in welk werelddeel de hond voor het eerst als huisdier werd gehouden. Door domesticatie zijn wilde honden door onze voorouders immers omgevormd tot huisdier. Maar waar kwam dat voor het eerst voor? Dat kan je lezen in dit artikel van de Nederlandstalige versie van het interessante wetenschappelijke tijdschrift New Scientist.
>> Lees verder Reageer met je mening

Nieuwe rage als ideaal cadeau: de dashcam (advertentie)

Een eigen camera in je auto, zodat je steeds bewijsmateriaal hebt bij een ongeval en je onschuld eenvoudig kan bewijzen. Deze ideale gadget wordt je extra paar ogen in de auto! Een rage in het buitenland en nu ook in België!
Bestel nú een Dashcam voor slechts €44,95 (ipv €54,95) en deze wordt gratis naar je thuis verzonden!
Meer info en bestellen, klik hier


Relaties

Hoe ga je om met oudere kinderen in je nieuwe relatie? 7 tips om de slaagkans te verhogen.

Ook je oudere kinderen kunnen jou en je prille liefde uit elkaar drijven. Dat is proefondervindelijk bewezen. Evengoed als ze volwassen zijn en zelfs het huis uit spelen kids immers nog een grote rol in je nieuwe relatie. Hoe geef je jouw volwassen kinderen een goed gevoel bij de relatie? Hoe ga je met ze om? Relatiecoach Mieke Mievis heeft 7 professionele adviezen.
>> Lees verder Reageer met je mening


Beauty

Was, scrub, peel: tips voor een mooie huid in de herfst!

Het is najaar en tijd voor reiniging, scrub en peeling van je huid. SenNet beauty consulente Christine Huybrechts legt je haarfijn uit waarom je je huid nu best een boost geeft en hoe je dat aanpakt. Ze geeft advies voor dagelijkse verzorging thuis. En je krijgt een overzicht van behandelingen bij de schoonheidsspecialiste en dermatoloog. Enne, ja meneer, ook jouw huid mag je tegenwoordig verzorgen.
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: twee dikke vriendenMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

'Voor 200 euro', dat is de titel van dit filmpje. En tja, het is gewoon goed!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Een pad ontstaat door er op te lopen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen.


Grapjes

Twee onderbroeken liggen samen in de wasmand. Zegt de ene tegen de andere: 'Op reis geweest? Je ziet zo bruin!'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een man scheert zich in zijn leven ongeveer 60 uur lang.

Meer weetjes

Citaat

'Je kan een mens niet veranderen. Je kan hem slechts de weg wijzen.'
Galileo

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Als het water zakt, kraakt het ijs.
⇒ Elk oorzaak heeft gevolgen.
Meer spreekwoorden


Partners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.867
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be