Waar vandaan: SenNet Magazine > Welke rol speelt de afstand bij een nieuwe relatie?

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 1 - 2014

Ontdek. Beleef. Ervaar.

De "groote oorlog". Beleef de herdenking van '14-'18 met Luc De Vos. Een interview.

In dit artikel praten we met oorlogsspecialist Em. Prof. Dr. Luc De Vos. In februari verschijnt er van zijn hand een uniek boek over de eerste wereldoorlog. Je kan als volwassene voordrachten volgen bij Luc De Vos en zelfs met hem als begeleider op reis in het teken van '14 - '18. Een interview met kolonel De Vos. Voor Defensie coördineert hij de projecten rond de Eerste Wereldoorlog. Een interview met een prof met praktijkervaring.
>> Lees verder Reageer met je mening


Beauty

Gun jezelf dit geschenk: Een wellnessbehandeling voor een mooie huid!

Is het nu écht zinvol een wellness- of schoonheidsbehandeling te ondergaan? Wat kan je verwachten voor je huid? Het aanbod aan behandelingen en producten is enorm. Een beetje uitleg is welkom, want wie geraakt daar nu nog wijs uit. SenNet schoonheidsspecialiste Christine Huybrechts schept realistische verwachtingen voor een mooie huid op elke leeftijd. Die begint met verzorging.
>> Lees verder Reageer met je mening


Relaties

Speelt afstand een rol bij een nieuwe relatie?

Kan een lange afstandsrelatie werken? Of heeft een relatie minder kans op slagen als je geliefde verder weg woont? En kies je dus beter iemand binnen een straal van een haalbaar aantal kilometers in je buurt om te beginnen daten? Dat willen we dit keer weten van onze relatiecoach Mieke Mievis. Deze vraag belandt trouwens regelmatig in haar mailbox!
>> Lees verder Reageer met je mening

Bezorgd over uw erfenis? (advertentie)

Wie een testament opstelt, bepaalt zelf wat er met zijn erfenis gebeurt. Steeds meer mensen nemen er ook een goed doel in op. Zo blijven ze, ook na de dood, ijveren voor een betere wereld. Een duolegaat kan zelfs erg voordelig zijn voor uw andere erfgenamen. Da's twee vliegen in één klap! Praat er over (en maak vrijblijvend een afspraak.) Lees verder.


Reizen

De Kaapverdische eilanden: Afrikaanse betovering met Portugese charme.

De Kaapverdische eilanden zijn gelegen aan de kust van Senegal. In 1587 werden ze een Portugese kolonie. De eilanden waren een belangrijke strategische as voor de slavenhandel en voor het inslaan van voorraden voor handelsschepen die vertrokken vanuit Europa naar de rest van wereld.
>> Lees verder Reageer met je mening


SenNet Life

Naar de film: 'Philomena'. Win gratis tickets

Vanaf 8 januari kan je in de bioscoop naar PHILOMENA gaan kijken. Het is een hartverwarmend komisch drama dat op diverse filmfestivals door zowel pers als publiek omarmd werd. Regie lag in handen van Stephen Frears (The Queen) en hoofdrollen zijn voor Oscarwinnares Judi Dench en Steve Coogan, die ook het filmscenario schreef. Deze film is genomineerd voor drie Golden Globes en zeker een aanrader. Bij SenNet kan je alvast gratis tickets winnen.
>> Lees verder Reageer met je mening

Handige hoofdlamp voor op de fiets, wandelen of op reis: € 16,99 in plaats van € 29,95 (advertentie)

Tegenwoordig erg in! Zet deze hoofdlamp op en je hebt hevig licht: zo wordt je zeer goed gezien door anderen, terwijl je zelf ook perfect kan zien tijdens bijvoorbeeld een wandeling. Een must voor wie in het donker erop uit trekt!
Unieke prijs geldig tot 20/1/14, zolang de voorraad strekt.
Gratis verzending! Info & bestellen, klik hier


Levensstijl

Ga GRATIS naar het Vakantiesalon Vlaanderen

Ben je op zoek naar de ideale vakantiebestemming of -formule? Ga dan van 23 tot en met 27 januari naar het Vakantiesalon Vlaanderen! Naast de klassieke vakantiebestemmingen presenteert het Antwerpse Vakantiesalon ook een aantal themazones zoals de B&B Expo zone en een paviljoen voor motorvakanties. Kijk snel hoe je jouw gratis ticket voor de beurs kan downloaden.
>> Lees verder Reageer met je mening


Wonen & Interieur

2014: een nieuw begin, een nieuwe keuken. 10 tips voor je droomkeuken.

Wordt 2014 het jaar van jouw nieuwe keuken? Misschien zijn er tijdens het feestgedruis weer een aantal dingen in de keuken aan het licht gekomen die je over de streep trekken om van 2014 het jaar van de keukenverbouwing te maken. Of dacht je er al lang over maar wil je nu keukentoestellen vervangen, meer werkruimte in de keuken creë:ren, meer comfort, meer gezelligheid,... In dit artikel van interieurarchitect Stefan Martens kom je er alles over te weten.
>> Lees verder Reageer met je mening

Bespaar energie met LED lampen: nu € 54,99 ipv € 89,99 voor 6 stuks mét gratis verzending! (advertentie)

LED-spots zijn de toekomst en iedereen is ze momenteel thuis aan het invoeren. Vervang je huidige halogeenlampen en gloeilampen door LED-lampen: ze geven evenveel licht, maar verbruiken véél minder! Na 1 à 1,5 jaar terugverdiend door energiebesparing.
Unieke prijs voor 6 LED lampen; geldig tot 20/1/14, zolang de voorraad strekt.
Gratis verzending! Info & bestellen, klik hier


Wetenschap

De top tien meest wetenschappelijk interessante films van 2013

Wat waren de tien meest wetenschappelijk interessante films die dit vorig jaar in de bioscoop draaiden? Met wetenschappelijk tijdschrift New Scientist blikken we in dit splinternieuwe jaar nog even terug naar 2013, naar het wetenschappelijk gehalte van het filmjaar 2013. Wetenschapsjournalist George van Hal deed onderzoek.
>> Lees verder Reageer met je mening


SenNet Life

Bekijk deze vangst aan foto's. Aan de haak geslagen door de groep fotografie.

Dit keer richtten de SenNet fotografen de lens op Boekhoute en Breskens. Als je de mooie plaatjes bekijkt laat het thema van de uitstap niet moeilijk raden: Het vissersmuseum, garnaalpelsters, de haven van Breskens, de viswinkeltjes eromheen... Bekijk deze mooie plaatsen mee door het oog van de camera. Je krijgt zo zin om zelf de uitstap eens te doen.
>> Lees verder Reageer met je mening

Solden! Altijd solden in de SenNet Shop! (advertentie)

Verwen jezelf met nét andere producten voor net andere prijzen en altijd gratis verzending. Kortingen die gaan tot 50%. Een retro radio, stoomstrijkijzer, draagbare luidsprekers, je deuren vanzelf sluiten... Allemaal leuke dingen voor jezelf!
Bekijk nu de shop van SeniorenNet en ontdek! Klik hier!


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: ik wil naar binnen...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

'To believe', zingt Jacky Evancho, nog kind, dat dit zelfgeschreven nummer vertolkt als een engel. Als we allemaal gewoon ons uiterste best doen...

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Het mooiste tijdverdrijf is dansen op toekomstmuziek.

Meer opmerkelijk

Geluk

Uitstraling is het overlopen van innerlijk geluk.


Grapjes

Wat is een komma toch belangrijk. Zin 1: Wacht, niet schieten! Zin 2: Wacht niet, schieten!

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Kinderen groeien het snelste in de lente.

Meer weetjes

Citaat

"Alleen onder de zes maanden hebben mensen gelijk."
Simon Carmiggelt
(Nederlands schrijver 1913-1987)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Diepe zwemmers licht te grond.
⇒ Als je veel risico neemt kun je ook sneller een tegenslag verwachten.
Meer spreekwoorden


Partners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.798
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be