Waar vandaan: SenNet Magazine > Denk na voor je spaargeld in de Volkslening stopt!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/51/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 2 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Inzicht

Volkslening? Bedenk je twee keer!

De veel besproken Volkslening is dezer dagen van start gegaan. Daarmee wil de federale regering-Di Rupo bepaalde nauwkeurig omschreven socio-economische projecten financieren via jouw slapend spaargeld. De Volkslening kent verschillende pro's en (nog meer) contra's. De banken zijn allesbehalve enthousiast. Volgens onze columnist Jan Schils is de Volkslening voor beleggers- hoewel een veilige - toch niet de meest voor de hand liggende optie.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

SenNet Shop is een succes! Ben jij al online gaan winkelen?

Belgen kopen steeds vaker online, regelmatiger en voor grotere bedragen. Ook is de 45+ doelgroep heel sterk stijgend.. SenNet Shop, de online winkel van SeniorenNet, sluit aan bij die trend en is meteen bij de start een ‘hit’. 6 op 10 Belgen kopen nu al producten via het internet, ook in SenNet Shop. De prijs van het product is voor hen het belangrijkste criterium om online te kopen. We vroegen aan webmaster Pascal Vyncke een woordje uitleg over SenNet Shop én de producten.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Samen verlagen we uw cholesterol in 21 dagen! (advertentie)

 

Ik nodig u van harte uit deel te nemen aan het CHALLENGE 21 programma! Zo verlagen we uw cholesterol in 21 dagen. Hoe? Makkelijk! Bestel uw gratis Benecol® box en krijg: kortingsbonnen van € 1 op het Benecol® assortiment, een kalender om af te tellen naar een lagere cholesterol en meer info en tips. Én u krijgt elke dag een leuke aanmoediging van mij!
Bestel uw gratis Benecol® box

 


SenNet Life

Wat zijn jouw wensen en plannen bij bouwen en verbouwen

Heb jij nog steeds een baksteen in je maag als 50-plusser en wil je nog een nieuwe woning bouwen? Koop je liever een bestaande woning? Of blijf je liever wonen waar je bent en ga je delen van het huis aanpassen aan je huidige noden of aan de nieuwste trends? Wil jij ons helpen om dat te weten te komen? Dan kunnen wij op onze beurt weer mooie artikelen schrijven over wat jou interesseert! Vul snel onze enquête in!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Psychologie

Zo slaag je in je goede voornemen(s).

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Breng je ze nog ten uitvoer of ben je al lang weer vervallen in je oude gewoontes? Januari is de piekmaand van ‘een nieuw jaar, een nieuw begin’. Maar ook de maand van de mislukking. Psychologe Veronika Sjinkarenko snelt je in dit artikel te hulp met tips om je doelen anders aan te pakken zodat je wél in je goede voornemens kan slagen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Fietsen aan de kust: Knooppunter Westkust + Oostkust (€29,99 ipv €45) (advertentie)

 

Gratis verzending! Koop zowel de Westkust als de Oostkust Knooppunter samen in dit tijdelijke aanbod en doe nog eens éxtra winst! Op = op!
Beleef met de fiets de mooiste plekjes van de kustgemeenten met een set van routes. Je kan dit combineren met een kustweekendje of korte vakantie aan zee met een recreatief fietstochtje in duinen en polders, met eigen fiets of met een huurfiets. Aanbod geldig zolang voorraad strekt, op = op.
Meer info en bestellen, klik hier
Ontdek ook de Knooppunter voor Oost-Vlaanderen aan korting, klik hier

 


Relaties

Zo ga je om met onzekerheid in een beginnende relatie.

Daten is ook een fase waarin je heel onzeker kan zijn. Daten is niet alleen leuk en spannend, zelf ontdekken en je laten ontdekken. Er is wel iemand maar…. wat houdt dat eigenlijk in? Wordt ‘het’ iets vast en bindend? Of groeit er helemaal niets tussen jullie en ben je je tijd aan het verslijten met iemand? Mieke Mievis vertelt hoe je omgaat met die onzekerheden in een beginnende relatie. En welke houding het meest kans op slagen biedt!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Daarom is massage ontspannend én heilzaam. 10 tips.

Is massage een aanrader? SenNet schoonheidsspecialiste Christine Huybrechts vindt het zeker een goed idee om je regelmatig te laten masseren. Ze legt uit hoe heerlijk ontspannend een massage is. En heilzaam voor ons lichaam, zeker als we ouder worden. Maar ook hoe zorgen en stress weggemasseerd worden. Dat hoeft niet altijd door een professional om effectief te zijn. Met 10 tips kan je zelf aan de slag.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Super makkelijk met touchscreen werken: stylus pen 2-in-1 (2 stuks) (€16.99 ipv €29,99) (advertentie)

 

Gratis verzending! Zou het niet handig zijn om gemakkelijk te kunnen werken met je touchscreen? Je vingers te dik voor het touchscreen?
Met deze stylus los je dat probleem op. Je kan gemakkelijk je touchscreen aanklikken en zeer eenvoudig en snel teksten ingeven. Deze stylus is ook een gewone pen, handig! Aanbod geldig zolang voorraad strekt of tot 5/2/2014.
Meer info en bestellen, klik hier

 


Levensstijl

Is jouw vaatdoek ook een bacteriële tijdbom

"Wie het niet zo nauw neemt met de properheid van zijn vaatdoek heeft een bacteriële tijdbom in handen... vlakbij de plaats waar voedsel wordt bereid!" Dat zeggen de voedings- en hygiënespecialisten van Anticimex. De meerderheid van de SenNetters, zowat 1 op 3 ververst zijn vaatdoek gemiddeld 2 x per week, zo blijkt uit onze poll. Maar is dat wel genoeg?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Wetenschap

Cafeïne bevordert het geheugen

Goed nieuws voor de koffiedrinkers onder ons. Cafeïne bevordert in bepaalde gevallen het langetermijngeheugen. Dat blijkt uit onderzoek van neuropsycholoog Michael Yassa en zijn team, verbonden aan de Johns Hopkins University. Yassa’s onderzoek is het eerste dat vaststelt dat we dankzij cafeïne gedetailleerdere herinneringen hebben aan de vorige dag. Het artikel staat in het tijdschrift ‘New Scientist’.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Geen lichtknopje zoeken: spots op geluid (€19,99 ipv €24,95) (advertentie)

 

Ondervind u ook altijd problemen bij het vinden van lichtknoppen in het donker?Met de LED spots is dat voorgoed verleden tijd. Nooit meer tasten in het duister! Ideaal te gebruiken in een trappenhuis, hal of kast waar u licht nodig heeft!
Gratis verzending! Aanbod geldig zolang voorraad strekt of tot 5/2/2014.
Meer info en bestellen, klik hier 

 


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: bbbrrrrrr... koud!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Beef maar van schrik als deze bevende handen je helpen aan de kassa!!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Wijsheid is de kunst per ongeluk de waarheid te zeggen.

Meer opmerkelijk

Geluk

De glimlach is de universele taal van alle gelukkigen.
 


Grapjes

"U kunt mij geen levensverzekering geven omdat ik 102 ben? Dat begrijp ik niet. Het is toch statistisch bewezen dat op die leeftijd weinig mensen sterven."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die snurken het slecht doen op school.

Meer weetjes

Citaat

Als je leeft moet je met het leven bezig zijn, niet met de dood.
Karel Appel

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Wie boter op het hoofd heeft, moet uit de zon blijven.
⇒ Je moet anderen niet iets verwijten, als je het zelf niet goed doet.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.794
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.