Waar vandaan: SenNet Magazine > Nepal, veel meer dan het Himalaya-gebergte!!

SenNetMagazine

dè nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 4 - 2014

Inzicht

Alcohol in het verkeer. Is Zero tolerance onvermijdelijk?

Waarom gebeuren er in België zoveel verkeersongevallen? SenNet Columnist Jan Schils wijst rijden onder invloed als boosdoener aan. Bovendien blijken wij de verkeersregels nog al eens aan de laars te lappen en liggen onze wegen er niet al te goed bij. Maar alcoholgebruik is toch de hoofdoorzaak. Uit onze poll op SenNet blijkt dat de meerderheid van de 2100 senioren Bob is. Maar moet niet iedereen dat zijn op de weg?
>> Lees verder Reageer met je mening


Wonen & Interieur

Nieuwste Trend: Verwerk hippe nostalgie in je woning.

Retro, vintage, nostalgie... het is helemaal in. Je kan er je interieur meer kleur en authenticiteit mee geven. Interieurarchitect Stefan Martens van ontwerpbureau IDFou vertelt je wat er hip en trendy is, waar je spulletjes op de kop kan tikken en wat de addertjes onder het gras zijn. Je interieur een hedendaagse look en feel geven kan wel eens veel goedkoper zijn dan je dacht. Of heb je net alle oude troep weggedaan?
>> Lees verder Reageer met je mening

Raak echt in topvorm met Omnibionta®3 50+. Test het zelf . Bestel snel je gratis staal. (1000 stuks) (advertentie)

Omnibionta®3 50+ is een nieuwe generatie voedingssupplement voor de 50-plusser. Ze geeft u meer energie en vitaliteit en verhoogt uw afweersysteem dramatisch. Omnibionta®3 50+ bestaat uit een unieke formule van melkfermenten, vitamines, mineralen, maar ook Ginseng, Luteïne en Blauwe Bosbes. Na een kuur met Omnibionta®3 50+ hadden proefpersonen niet alleen meer energie, maar ook minder dagen koorts, minder vaak en minder ernstige keel-, oor-, oogpijnen, verkoudheden...Test het uit en bestel snel je gratis staal. Er liggen 1000 stuks klaar.


SenNet Life

Aan democratische prijs leren Photoshoppen! Nieuwe mailgroep.

Leuke kaartjes maken, foto's bewerken en nog veel meer kan je leren in de splinternieuwe mailgroep Photoshop Elements Initiatie. Deze mailgroep is er gekomen omdat de nieuwe versie van het programma Photoshop Creative Cloud eigenlijk onbetaalbaar is geworden voor de hobbyist. De lesjes en de mailgroep zijn natuurlijk gratis, maar het Adobe Photoshop Elements programma wat je nodig hebt moet je eerst aanschaffen.
>> Lees verder Reageer met je mening


Levensstijl

Nooit meer een dt-fout dank zij de dt-workout.

Word jij woest van dt fouten of kunnen deze schrijffoutjes je niets schelen? Feit is dat de werkwoordregeltjes ons allemaal heel wat hoofdbrekens hebben gekost op school. En wie schrijft met fouten, kan behoorlijk afgestraft worden. Wist je dat je de regeltjes nu in een paar minuutjes helemaal onder de knie kan krijgen? Volg snel deze leuke dt-workout.
>> Lees verder Reageer met je mening

Ultiem draagcomfort voor de man (nu 3x3-pack voor slechts € 39,99 ipv € 59,99) (advertentie)

Gratis verzending. Deze luxe boxershorts hebben extra stretch en zijn daardoor extra elastisch en flexibel. Ze vormen zich daarom gemakkelijk aan het lichaam en dat zorgt voor uiterst comfortabele boxershorts. De kwaliteitsstof voelt aangenaam aan met een "fresh feel", een plezier voor de man die ze draagt.
Aanbod geldig tot 9 maart 2014 of zolang voorraad strekt. Gratis tot bij je thuis!
Meer info en kopen, klik hier.


Beauty

Special: Wallen onder de ogen. En zo pak je ze aan.

Bijna iedereen heeft weleens wallen onder de ogen. Vaak is de oorzaak vermoeidheid, maar daar ligt het niet altijd aan. Wat de verschillende boosdoeners zijn vertelt schoonheidsspecialiste Christine Huybrechts je in deze special. Ze heeft vooral een massa tips om je wallen weg te werken. Wallen en kringen rond de ogen geven het gezicht een vermoeide uitstraling. Dus aan de slag!
>> Lees verder Reageer met je mening


Gezondheid

Geef kinkhoest niet door aan je kleinkind. Test je kennis en laat je vaccineren.

Pasgeborenen zijn de grootste slachtoffers van kinkhoest. Zij zijn nog niet of onvoldoende gevaccineerd tegen deze ernstige, besmettelijke aandoening van de luchtwegen. Misschien denk jij dat je alleen een aanslepende hoest hebt, maar geef je deze verstikkende ziekte door aan je zuigeling. Artsen roepen op om je te laten vaccineren. Lees meer over kinkhoest en test je kennis!
>> Lees verder Reageer met je mening

Super handig in de auto: sticky dashboard pad (nu € 9,99 ipv € 22,95) (advertentie)

Gratis verzending. Weet jij ook niet meer waar je al je spullen kwijt moet in de auto? Liggen de vakken van jouw auto ook altijd helemaal vol? Dat is nu verleden tijd met deze multifunctionele Sticky Pad Deluxe! Plaats de zelfklevende pad op een gladde ondergrond en laat jezelf verrassen door alles wat deze in zijn grip houdt!
Aanbod geldig tot 9 maart 2014 of zolang voorraad strekt.
Meer info en kopen, klik hier.


Wetenschap

Zal binnenkort de insulinepil een feit zijn?

Er is hoop voor patiënten met suikerziekte. De Indische wetenschapper Mir Imran rapporteert dat zijn insulinepil nu net zo goed werkt als de spuit. Het zou de eerste insulinepil zijn die even efficiënt werkt als een injectie. Bij eerdere tests losten pillen te vroeg op, waardoor veel van het medicijn verloren ging. Weet je waarom de pil tot stand kwam dankzij Google?
>> Lees verder Reageer met je mening


Relaties

11 gouden regels om je relatie op een goede manier te beëindigen.

Een relatie beëindigen is nooit gemakkelijk, hoe goed of slecht ze ook was. De twee belangrijkste vereisten om op een goede manier een relatie te beëindigen zijn respect voor je partner en duidelijkheid. Want het is niet omdat je niet verder wil of kan met een partner, dat die persoon niet belangrijk voor je is geweest. Mieke Mievis helpt je om het goed aan te pakken met 11 gouden regels.
>> Lees verder Reageer met je mening

De ultieme resolutie van Ultra HD (4K) nu betaalbaar: LG 3D TV 55" (nu € 1999 i.p.v. € 2999!) (advertentie)

De nieuwe Ultra HD TV series (resolutie 4K!) zullen de perfecte bioscoop ervaring rechtstreeks bij jou thuis brengen. Het superscherp beeldscherm zorgt voor nieuwe niveaus van geluid en beeld kwaliteit. Bereid jezelf voor op perfecte entertainment wanneer 3D thuis hetzelfde zal worden als 3D in de bioscoop: zowel in kwaliteit als in formaat.
Deze superdeal van €1000 korting is geldig zolang voorraad strekt of tot 9 maart 2014, beperkt aantal TV's leverbaar. Eerst betaald is eerst geleverd. Gratis levering aan huis.
Meer info en kopen, klik hier. Of liever de Sharp TV 80" aan €4250 ipv €5600, klik hier.


Reizen

Nepal, veel meer dan het Himalaya-gebergte.

Nepal, een "top"-bestemming, een unieke ervaring, een land dat nog niet toeristisch verzadigd is... Elke reiziger die Nepal heeft aangedaan kan dit beamen. Nepal is een unieke bestemming in Azië met een schitterende mix van natuur en cultuur, van boeddhisme en vele monniken, van hoge bergen en diepe dalen, een land van contrasten en van... de levende godin.
>> Lees verder Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: de laatste vakantiedagen.....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Brei een sjaal in een half uur.
Met hand- of armbreien flans jij in 30 minuten zo'n trendy sjaal in elkaar. Ja meneer, jij kan het ook! Als je al kan breien is dit helemaal een koud kunstje: armbreien zonder priemen.

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De fantasie van èèn kan de werkelijkheid van miljoenen veranderen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Loop niet te hard, het geluk loopt dikwijls achter je.


Grapjes

"Geef mij maar een joint" zei de goudvis, "dan word ik haai"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Als je niest stoppen alle functies in je lichaam even, ook je hart.

Meer weetjes

Citaat

Het leven gaat niet over jezelf vinden. Het gaat om jezelf te creëren.
George Bernard Shaw

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Daar komt de zwarte kat in.
⇒ Daar komt ruzie van.
Meer spreekwoorden


Partners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.794
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be