Waar vandaan: SenNet Magazine > Ontdek de natuurlijke oplossing tegen stress, burn-out, werkdruk, ADHD... en nog veel meer!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/57/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 8 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Psychologie

Jij lijdt toch niet aan een natuurtekortstoornis?

De natuur is belangrijk voor je gezondheid! En dat geldt op meer vlakken dan je misschien zou denken. Voor je lichamelijke gezondheid én voor je geestelijk welzijn. SenNet psychologe Veronika Sjinkarenko zet de troeven van de natuur voor je gezondheid op een rijtje. En geeft tips om de natuur te beleven in de huidige verstedelijkte maatschappij. Want jij wil toch geen 'natuurtekortstoornis' krijgen?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Ga met SenNet Mag naar New York: 5d / 4 n Samen & Apart Formule €999 p.p.

Ga van 8 tot 13 juni met ons mee naar The Big Apple in the mooiste tijd van het jaar. Je vluchten zijn geregeld, je transfert staat klaar bij landing in Newark. Je haalt het maximum uit je New York experience met onze Samen & Apart Formule, de centrale ligging van je hotel in hartje Manhattan en de omkadering van de Belgische gids Patrick Van Rosendaal. Jij bepaalt het evenwicht tussen je activiteit in groep en individueel op pad. Boek nu dit onevenaanbaar aanbod € 999 p.p.!
>> Lees verder    Naar folder

Een hoortoestel vanaf €0? Daar hebt u recht op. (advertentie)

 

Iedereen heeft het recht om goed te zien en goed te horen. Daarom maakt Hans Anders al 30 jaar kwalitatieve brillen betaalbaar. Deze filosofie passen we nu ook toe op hoortoestellen. De beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een gratis hoortest met een van onze gediplomeerde audiologen. Klik hier voor meer info en een winkel in uw buurt.

 


SenNet Life

Moederdag: Wie verwent mama nu eigenlijk? Top 14 originele cadeautips!

Mama’s verwennen we op Moederdag. Maar wie zet mama op haar dag letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes? Uiteraard de kinderen! En de echtgenoot? Is het ook aan hem om ‘moeder, de vrouw’ in de watten te leggen? Kunnen andere intimi ‘la Mama’ op Moederdag eveneens bedenken met een wens, een groet, een kaartje of geschenkje? In SenNet Shop vind je maar liefst 14 originele geschenken voor Moederdag. Roep niet te snel 'commercieel'.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Boost je huid met een maskertje! 5X zelf maken!

Af en toe een maskertje leggen is een echte oppepper voor je huid, een wondermiddel om er ogenblikkelijk weer stralend uit te zien. SenNet beauty consulente Christine Huybrechts vertelt je alles over de verschillende soorten maskers en wat ze doen voor jouw type huid. Ze geeft je ook 5 recepten om zelf je masker te maken met natuurlijke ingrediënten en er meteen jonger en beter uit te zien!
>> Lees verder    Reageer met je mening

200€ korting op een elektrische fiets (advertentie)

Met een e-bike blijf je in beweging en kan je ook van langere tochtjes genieten. Fiets! is specialist elektrische fietsen. In de 11 winkels over gans Vlaanderen vind je een ruim en kwalitatief aanbod en technische geschoolde medewerkers die je adviseren over de fiets op jouw maat. Je kan er ook alle modellen testen.
Klik hier en ontvang meteen je exclusieve 200€ korting op de e-bike van je dromen.


Levensstijl

Rijd jij dan nog niet op een e-bike?

Er komt een moment dat deze vraag gesteld zal worden. De elektrische fiets is aan een steile opmars bezig. Maar welke e-bike koop je? Hoe zit het met de batterij? En met de (dure) prijs? Wat is een goede elektrische fiets? Dat en veel meer vertelt Philip Duyck van Fiets! Fiets! heeft met elf winkels over Vlaanderen een vrij goed beeld van de markt van (elektrische fietsen) en trends daarin.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Hoed u voor de ober

Deze keer heeft Dolf het over zijn ervaring met een ober of garçon in het prachtige Parijs. De situatie gaat wellicht herkenbaar zijn. In Groot-Brittannië zijn de ervaringen met service dan weer helemaal anders. Je hoeft niet tussen de regels door te lezen welke stijl de voorkeur van Dolf wegdraagt. Wat denk jij ervan? Dolf heeft een idee om belevenissen met obers op het web te zetten. Hij wil een wwww, een world,wide.waiters.web.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Max Factor 2000 mascara voor dumpingprijs: 2 stuks voor €15,99 ipv €26 (mét gratis verzending) (advertentie)

Deze deal vind je in geen enkele winkel: de iconische mascara Max Factor 2000 Calorie aan zo' lage prijs. Deze mascara geft tot wel 300% meer volume, waarmee het wereldwijd zo bekend geworden is. Het geeft elke wimper een spectaculair, weelderig effect. Aanbod geldig tot 7 mei 2014 of tot einde voorraad.
Meer info & bestellen, klik hier!


Relaties

Welk liefdestype is jouw ideale match?

Op ieder potje past een dekseltje. Maar welk dekseltje past op jouw potje? Wie is de man of vrouw van jouw leven? Wie past bij jouw persoonlijkheid en ‘matcht’ het beste bij jouw wezen en zijn? Vorige keer kreeg je van het Vlaamse relatiekantoor Altero de 4 liefdestypes en kon je de liefdestest doen. Nu kan je uitpluizen wie er past bij jou voor een gelukkig leven. En hoe je die kan veroveren. Leuk, zowel als single als in een relatie.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Singles wordt 20! Vier mee op het Singlesfeest op 31 mei in Leuven

Singles viert feest. Bij dit ‘Life Style’ activiteiten buro kunnen ondernemende, goed opgeleide vrijgezellen al 2 decennia lang terecht. Ze ontmoeten gelijkgestemden zonder relatie en bouwen een vriendenkring uit tijdens bruisende activiteiten; een toneelvoorstelling, wandeling of stedenbezoek, een culinaire avond... De singlesmarkt van nu lijkt niet meer op die van toen, zegt bezieler van Singles Christine Delbeke.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Een stralende blik met volle en lange wimpers (advertentie)

In drie tot tien weken meetbare resultaten voor langere, dikkere, vollere en donkerdere wimpers met Prolash+. En nu in de SenNet Shop aan een ongelofelijk lage prijs: 2 stuks voor slechts €29,99 in plaats van €79,99 !
Met de nieuwe baanbrekende technologie met specifieke peptiden, vitaminen en plantenextracten geef je jezelf een prachtige boost! Aanbod geldig tot 7 mei 2014 of tot einde voorraad.
Meer info & bestellen, klik hier!


Inzicht

België geeft gehandicapten en chronisch zieken geen werk

Mankeer je iets in ons land, dan heb je qua werk en inkomen brute pech. Ook al ben je nog (gedeeltelijk) werkbekwaam, je carrière kan je wel vergeten. SenNet columnist Jan Schils kwam tot de bevinding dat minder dan de helft van de gehandicapten of chronisch zieken bij ons niet aan het werk is. Dat is sociaal en financieel gezien rampzalig voor deze mensen. Wordt er gesleuteld aan een beter beleid?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: laat mij maar...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Gespot op het internet: Hoe laat is het?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Uitzonderlijk! Begrafenisondernemer op reis.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk zit ‘m niet in hebben wat je wilt, maar willen wat je hebt.
 


Grapjes

Man op café: 'Achttien jaar zijn mijn vrouw en ik gelukkig geweest.' Buurman: 'En wat gebeurde er toen?' Man: 'Toen hebben we elkaar ontmoet.'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Net als bij de vingerafdruk is ook de tongafdruk bij iedereen uniek.

Meer weetjes

Citaat

Een boek lezen, betekent het herschrijven.
Jean-Paul Sartre

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Van de hoed en de rand weten.
⇒ volledig geïnformeerd zijn.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.840
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.