Waar vandaan: SenNet Magazine > Stoppen met aankondigen flitscontroles?

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/60/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 11 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Inzicht

Is het goed dat je weet waar er flitscontroles zijn op de weg?

Vind jij de aankondiging van de juiste plaats en het tijdstip van een flitscontrole goed? Of helpt die enkel automobilisten om boetes te vermijden en draagt het bij tot grotere tolerantie voor te snel en dus gevaarlijk rijden? Er groeit meer en meer verzet tegen het precies aankondigen van plaats en tijdstip van de flitscontroles. SenNet colomnist Jan Schils spit de zaak voor je uit. Eerst heeft hij 2 vragen voor jou.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Lens op ‘100 jaar Groote Oorlog’! Bekijk het fotoverhaal in Ieper, Passendale, Diksmuide.

De herdenkingsmonumenten in Ieper van De Eerste Wereldoorlog kan je bekijken door het kunstig cameraoog van de fotografen van het DigitCrea Forum. Of hoe herdenking aan gruwelijk geweld een speciaal soort schoonheid kan krijgen door de lens. Het fotoverhaal van ‘Flanders Fields’ kan ook jou inspiratie geven als je zelf eens naar Ieper wilt trekken. Dan heb je meteen een route!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Abonneer je nu op het geluk en ontvang voor ieder geactiveerd abonnement 2 WIN FOR LIFE DELUXE! (advertentie)

In 2013 telde de Nationale Loterij 40 nieuwe Lotto-miljonairs, 4 Euro Millions-miljonairs en 2 Joker+-miljonairs ! Zij hebben hun kans gewaagd… en zij hebben gewonnen!
En als het geluk nu eens aan jouw kant zou staan ?
Ontdek dan nu welke voordelen een abonnement op Lotto en op Euro Millions betekent, en ontvang 2 krasbiljetten WIN FOR LIFE DELUXE voor een totale waarde van €10.
Klik snel hier om meer te weten te komen over deze interessante actie !


Levensstijl

Heb je meer kans om de lotto te winnen met een abonnement?

De Nationale Loterij doet dromen. ‘Als ik de lotto win…’ is iedereen al eens uit de mond gevallen. Ook jij speelt misschien mee: trouw, regelmatig of af en toe. We dromen dan over stinkend rijk zijn en een leven lang doen wat je wilt. De Nationale Loterij heeft voor Lotto en Euro Millions nu ook een abonnement formule. Maak je dan meer kan om te winnen? Wat is die kans? En meer vragen voor de Nationale Loterij.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Waarheen in het nieuwe seizoen van deFilharmonie

Ook deFilharmonie stelt rond deze tijd van het jaar weer zijn kalender voor het seizoen 2014-2015 voor. De verkoop van de abonnementen is op 4 juni gestart. In dit artikel stellen we topsolisten voor die op het programma staan zoals de tv en operavedette Susan Graham. En KIDconcerten zijn tof om samen klassiek te ontdekken. Je vindt deFilharmonie in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Hezemeer: dé garantie voor een prachtig wellnessavontuur (advertentie)

Hezemeer ligt in de bosrijke omgeving van de Antwerpse Kempen. Sauna’s, een feeërieke hamam, verwarmde zwembaden  en een prachtige groene tuin zetten Hezemeer op de wellnesskaart. Beauty Hezemeer verwent je met up to date beautybehandelingen in een ultramodern beautycentrum, en Culinair Hezemeer rondt je wellnessdag af met smakelijke gerechten. Kom dus zeker eens langs en geniet van de rust…


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Het publiek gaat uit zijn dak! Concert van de Grungblavers! Zondag 15 juni, Rivierenhof

De Grungblavers trekken uitverkochte zalen. De 11-koppige 'mansband' met 'smoking hot', onder meer Erik Goossens, Jean-Bosco Safari en Paul Ambach laat prinsen rechtop meezingen, mannen een traan wegpinken maar vooral iedereen uit zijn dak gaan. Wees vliegensvlug en bemachtig in SenNet Shop één van de 40 tickets die we je aan halve prijs aanbieden. En anders: gewoon zorgen dat je er bij bent. Dit is een evenement om niet te missen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Het geheim van gelukkige stellen: Kozen zij met het hoofd of met het hart?

Liefde kan duurzaam zijn, kan een leven lang warmte, genegenheid, plezier en voldoening brengen, maar... je moet de juiste partner kiezen. En hoe doe je dat? 'Overkomt' romantische liefde je gewoon? Is een eigentijds 'gearrangeerd huwelijk' de sleutel tot het geluk? De cijfers over scheidingen en stukgelopen relaties zijn astronomisch hoog. Relatiedeskundige Ilse Reynders van Altero heeft opmerkelijke feiten over hoe je best je partner kiest.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Fiscaal voordelig sparen (advertentie)

Sparen met belastingvermindering: doet u of uw kinderen reeds aan pensioensparen? Ga vóór 30 juni 2014 op dit aanbod in en krijg nu 50 euro teruggestort, bovenop de jaarlijkse belastingvermindering waarop u recht heeft. Een interessant extraatje dat u niet mag laten liggen. Open eenvoudig online mét of zonder spaarplan!


Beauty

Onze 50+huid in de zon. 26 weetjes. Ontdek je fototype en beste zonnefactor.

De zomer komt er aan, en we willen natuurlijk naar buiten, van het zonnetje genieten. Terecht, want de zon maakt ons blij. En is bovendien een goede bron van vitamine D. Jammer genoeg zijn er ook nadelen aan de zon. Je krijgt van SenNet Beauty Consulente Christine Huybrechts 26 tips en weetjes voor onbezorgd genieten van de zomerzon. Ontdek je 'fototype' en de beste beschermingsfactor voor jouw huidtype.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Bananen eten is gezond

Nadat je dit gelezen hebt, kijk je voorgoed anders naar een banaan. Met respect! En wie nog geen fan was van dit tropische fruit gaat wellicht meteen ook dagelijks bananen eten. Want deze gele vrucht is niet alleen lekker, maar ook gezond; ze geeft energie en helpt bij ziekten en kwalen. Een lezer van SenNet Magazine zette voor jou alle gezondheidstroeven en speciale eigenschappen van de banaan op een rijtje!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Heb je ook dat je pc trager geworden is? (advertentie)

Veel mensen denken dat dit normaal is, maar het tegendeel is waar!
Dankzij software als System Mechanic, die talloze awards gewonnen heeft, kan je de pc terug sneller maken zoals het vroeger was. De software doet bovendien alles automatisch voor je. Wat kan je nog meer willen?
Meer info en aan de slag gaan, klik hier.


Psychologie

Bekijk jij het leven door een roze bril of ben je een zwartkijker?

Zou je zeggen dat je over het algemeen gelukkig bent? Bekijk je het leven door een roze bril of ben je meer een zwartkijker? En kan je daar iets aan veranderen? SenNet Psychologe Veronika Sjinkarenko zegt dat we van nature uit eigenlijk leren om het positief te houden, maar dat traumatische gebeurtenissen ons wereldbeeld en geluk aan scherven kunnen gooien. Ze waarschuwt ook voor 'pseudo-gelukkig zijn'.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: alles delen....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze tattoos lijken (n)ergens op! Deze hilarische tattoos in de Amerikaanse show van ‘Ellen’ spreken voor zich, ook al versta je geen Engels. Wil jij weten waar Wally is?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

20 jaar ervaring zegt niets. Je kan het ook 20 jaar verkeerd hebben gedaan.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk is als water: je houdt het niet vast, maar je kan het tot je nemen of het laten stromen.


Grapjes

Als ik opslag vraag, is mijn werk onbelangrijk; vraag ik een dag verlof, dan ben ik ineens onmisbaar...

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een vlo kan 350 keer zijn eigen lengte springen.

Meer weetjes

Citaat

Een huwelijk is als een huis, als het niet wordt onderhouden en bewoond, komt er al gauw verval, hoe mooi het ook werd opgebouwd.
Piet Nijs
(Belgisch filosoof, psycholoog en schrijver (1937-heden))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Wie zich aan een ander spiegelt, spiegelt zich zacht.
⇒ wie de problemen van een ander ziet weet hoe die moet handelen en voorkomt eigen schade zonder dat het hem zelf wat kost.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.840
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.