Waar vandaan: SenNet Magazine > Kan je iets doen aan die lelijke pigmentvlekken op je handen?

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/62/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 13 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Inzicht

‘Dataroaming’ in Europa sinds 1 juli ruim helft goedkoper.

Goed nieuws voor wie op reis gaat in Europa; mails checken, kaarten downloaden, video’s bekijken... het zogeheten ‘dataroaming’ is goedkoper geworden. Ook bellen en sms'en is minder duur dan voorheen. Zo kan je goedkoper contact houden met familie en vrienden als je met vakantie bent. Van onze columnist Jan Schils krijg je dit keer een overzicht van alle nieuwe tarieven.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Mondo Verde is voltreffer. Ga met SenNet fotografen naar het leukste uitje van Nederland.

Het themapark Mondo Verde in Nederlands Limburg vormt het prachtige decor voor SenNet’s digitale fotografiegroep. In hartje Landgraaf kan je de wereld(tuinen) ontdekken op één dag. Met veel natuur, typische begroeing, (wilde) dieren én een attractiepark. Mondo Verde is verkozen tot leukste uitje van Nederland. En een tip voor een geslaagde dag, met of zonder (klein)kinderen. Dat zie je op 100 mooie foto’s.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Laat u 3 dagen betoveren door Parijs! (advertentie)

Cultuur opsnuiven, kuieren langs de Seine, shoppen in trendy winkels en lekker uitblazen op een terrasje: Parijs heeft het beste van alle werelden. U kan drie dagen lang Parijs verkennen voor de speciale prijs van € 117 pp in plaats van € 234 pp.  Uw voordeel: € 117 per persoon op basis van een tweepersoonskamer met ontbijtbuffet. Kortingscode: 02201401 - Toeslag eenpersoonskamer: € 48 pp. - Toeslag halfpension: € 50 pp (twee avondmalen). WANNEER? • 29 augustus 2014 •  19 & 26 september 2014 • 3, 10, 17, 24 & 31 oktober 2014 Diverse opstapplaatsen in heel Vlaanderen. Klik hier voor meer info en inschrijving.


Levensstijl

Maak zélf zo’n kleurige Loom armband.

Het is de laatste hype: Zelf een Loom (arm)band maken. Het zijn zelf gehaakte 'bands' in kleurige, ronde plastic elastiekjes. Je maakt ze breed of smal en met alle kleuren van de regenboog. Het maken is leuk knutselwerk voor oud en jong. Vanaf een jaar of 5 lukt het al prima. Ook jongens vinden het tof. En Loom 'Bands' maken voor het WK is 'hot'. Wat is het allemaal?
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

‘Wist ét Gaa!’ SenNetter Victor10 schrijft Hal’s dialecten woordenboek.

‘Wist ét Gaa!’ Wat die titel en andere dialectwoorden in Halle betekenen kan je vanaf nu opzoeken in het Hals dialecten woordenboek. Het woordenboek bevat ruim 8000 woorden in het Hals dialect, mét hun betekenis natuurlijk. Het Hals dialectenwoordenboek is gemaakt door mentor Victor Ghysels van de mailgroep ‘Elk zijn waarheid’. We mogen gerust stellen dat het om Victors levenswerk gaat.
>> Lees verder    Reageer met je mening

U wil verhuizen? Al gedacht aan een service flat? (advertentie)

Een verhuis naar een serviceflat is een belangrijke beslissing, die u best goed geïnformeerd en weloverwogen neemt. In dit dossier krijgt u een overzicht van de elementen waar u rekening mee kan houden als u een verhuis overweegt. Zo bent u al een eind op weg richting de juiste keuze.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Uittip: Ga lachen en fotograferen bij dé kustattractie in Koksijde.

Als het regent of je weet niet meer doen aan de kust is de attractie 3D World Magic&Fun in het CC Casino in Koksijde een leuke tip. Van 12 juli tot 24 augustus staat 3D World Magic & Fun daar voor het tweede jaar op rij op de zomerkalender van de kust. We hebben 50 kaarten met maar liefst 40% korting in onze SenNet Shop staan. En met je OxyTiME kaart krijg je bij je bezoek ook nog een kunstboek cadeau.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ga naar het luchtvaartevenement FLY IN KOKSIJDE met focus op WO1

Ben jij ook zo gefascineerd door de oude vliegtuigen? Weet je graag meer over hun inzet in WO1? Dan mag je het gloednieuwe event FLY IN Koksijde niet missen Op 1, 2 en 3 augustus draait dat helemaal rond het luchtvaartgebeuren tijdens en vlak na de 'Groote oorlog' met o.m. een static vliegtuigshow, luchtdopen, WO I-dorp, boeiende tentoonstellingen, stijlvolle oldtimers... SenNet Shop heeft voor jou tickets in de aanbieding...
>> Lees verder    Reageer met je mening

Omdat 'genoeg' voor iedereen verschillend is... (advertentie)

KBC presenteert twee nieuwe rekeningen: de KBC-Basisrekening en de KBC-Plusrekening. Ze zijn eenvoudig, transparant én helemaal aangepast aan uw behoeften. Met de Basisrekening bankiert u bijvoorbeeld helemaal gratis. Maar mag het toch ietsje meer zijn? Dan neemt u gewoon de KBC-Plusrekening. Daar kunt u zo veel extra’s aan koppelen als u wilt, zoals een handige KBC-Prepaid Kaart of een KBC-Kredietkaart. Tot u zegt: genoeg! Meer informatie, klik hier.


Relaties

Het lege nest syndroom- De kinderen vliegen uit. Wat nu?

En plots ben je weer alleen met zijn tweeën. De kinderen verlaten het nest. Ook op latere leeftijd worden relaties op de proef gesteld door een aantal belangrijke levensgebeurtenissen. Meestal is de eerste levensgebeurtenis de kinderen die uitvliegen. Relatiecoach Ilse Reynders van Altero heeft het vandaag over ‘Het lege nestsyndroom’, dat hiermee kan gepaard gaan. Herken je dat?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Welke van deze 6 soorten pigmentvlekken heb jij? Wat kan je er aan doen?

Allerlei pigment vlekken kunnen onze huid ontsieren… Een moedervlek hier en daar of zomersproetjes hebben hun charme, maar een zwangerschapsmasker dat elke zomer terugkeert, is minder leuk. En sproeten op je handen of lelijke witte vlekjes op je benen komen met het ouder worden… Is er iets aan te doen? We vragen het aan SenNet beautyconsulente Christine Huybrechts.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Binnenkort zonnig? Dan is de zonnebril op sterkte + leesbril erg leuk! (advertentie)

Altijd aangenaam lezen! Zowel in de zon als binnen. Elke brildrager kent het wel: vanaf de zon schijnt kan je amper kijken naar wit papier om te lezen. Dat is verleden met een handige zonnebril op sterkte. Tegelijk kan je ook bij bewolking en binnen je bril gebruiken, want de tweede bril is een gewone leesbril. Dankzij de leuke kleurtjes zijn ze heel herkenbaar! Gratis thuislevering. Meer info, klik hier


Cursiefje

Ober, er zit een (chemisch) stofje in mijn wijn!

'Franse wijnen zitten vol gif', luidt de titel van een artikel in De Standaard. Toen SenNet blogger Dolf van Wijk dat las stond hij meteen op zijn achterste benen. Gewaarschuwd worden voor chemische stoffen in wijn? Natuurlijk zit er chemie in onze wijn. En je kan er sporen van pesticiden in terug vinden. Maar dat is niet vies. En ook niet schadelijk.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: pesten van je broertje...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

De jongste en slimste politicus van België. Hij heet Ziggy, woont in Koekelberg en heeft alle politici op een rijtje.

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Al zij die geloven in psychokinetica, heffen 'mijn' hand op...

Meer opmerkelijk

Geluk

Twee gelukkige dagen zijn zelden broers


Grapjes

Een vrouw houdt van vier dieren in huis: een jaguar voor de deur, een poolvos in de kast, een stier in bed… En een ezel om dit allemaal te betalen.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De volledige naam van de pop Barbie is: “Barbara Millicent Roberts”

Meer weetjes

Citaat

Van kinderen kan je heel veel leren. Bijvoorbeeld waar de grenzen liggen van je geduld.
Wiet van Broeckhoven
(Belgisch politicus en mediapersoonlijkheid)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Vieze varkens worden niet vet
⇒ als iemand te kieskeurig is, krijgt die wellicht te weinig eten
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.794
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.