Waar vandaan: SenNet Magazine > Niet in je blootje naar de sauna maar heerlijk in badpak

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/63/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 14 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Inzicht

Universitair onderzoek: jonge hoogopgeleide Vlaming lijkt hard tegenover zieken en ouderen

Vooral jonge, hoogopgeleide en gezonde Vlamingen en Belgen hebben een harde mentaliteit tegenover zieken en ouderen. Dat blijkt uit onderzoek van de universiteiten van Leuven en Antwerpen. Volgens onze columnist Jan Schils is het niet overdreven te stellen dat hun houding keihard is. Zo zouden deze Belgen de ouderen en zieken elke terugbetaalde medische behandeling ontzeggen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Bekijk Gent door de ogen van deze paparazzi

Met maar liefst 40 fotografen van de SenNet groep Fotografie leek er op 11 juli een groep paparazzi door Gent te trekken. Hun geviseerde "Celebrity" was de gezellige stad Gent zélf. Bekijk het pak mooie foto's dat het bezoek opleverde. Doe inspiratie op om de stad zelf te gaan bekijken met verslag. Dit artikel met de mooie foto' willen we speciaal opdragen aan mentor Mick. In memoriam.
>> Lees verder    Reageer met je mening

De Lifecode-armband, draag uw medische gegevens om uw pols (advertentie)

Met een Lifecode-armband kunt u uw medische gegevens uploaden en om uw pols dragen. Zodat elke hulpdienst waar ook ter wereld het nodige weet. Nu te koop op moederpreventiewinkel.be


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Laat je adviseren op Jaarbeurs Gent over duizenden producten. Print je gratis toegangsticket.

Het is weer bijna Jaarbeurs in Gent, absoluut een bezoekje waard. En van SenNet Magazine krijg je een of twee gratis tickets. 300 exposanten bieden vakkundig en persoonlijk advies over duizenden kwaliteitsproducten met vaak super kortingen. Verder wordt het natuurlijk een gezellige Gentse bedoening; Proeverijen, belevenissen, ontdekkingen en gezelligheid. Print meteen je inkomkaart!
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Haak mee aan je eigen Cal deken! Haak aan bij de SenNet Cal plaid haakgroep.

Op SenNet kan je meehaken aan de Cal deken. Cal staat voor crochet-a-long. Samen haak je lesje per lesje je eigen plaid naar een van oorsprong Amerikaans patroon. Twee Nederlandse dames hebben de lesjes vertaald uit het Engels. Nu kan je ook op SenNet meehaken aan de CAL. Bij mentor Flicka van de groep creatievelingen zijn ze al aan les 30. Maar goed nieuws, de lesjes starten opnieuw.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Leer online je (vakantie) foto's bewerken! Volg de gratis cursus Photoshop op SenNet.

Zou je ook eens graag wat van je foto's bewerken die op je computer staan? Of leren een professioneel ogende uitnodiging te maken, een leuk kaartje of zelfs een affiche? Dan is het nu het moment om je in te schrijven bij SeniorenNet voor de gratis cursus Photoshop Initiatie. Er is maar één voorwaarde. Je moet starten bij het prille begin, bij de basis lesjes. Maar ook die zijn helemaal gratis
>> Lees verder    Reageer met je mening

Gezien op tv: tuinslang uitrekbaar tot 30 m! (en nú goedkoper dan op tv!) (advertentie)

Een tuinslang die tot een enorme lengte kan worden uitgerekt. Het geheim ligt in het accordeoneffect: wanneer water door de slang stroomt kan deze tot wel 3x zijn eigen lengte bereiken. Na gebruik draai je de kraan weer dicht en zal je zien dat hij tot zijn oorspronkelijke lengte terugkrimpt. Vederlicht en heel handig in gebruik. Je ontvangt: 1 tuinslang, 2 opzet­stukken aan beide uiteinden, die passen op alle gangbare aansluitingen. Verkrijgbaar hier in de shop.
Ontdek ook deze tuinslang via deze link, die zichzelf oprolt.


Levensstijl

Heb je een reden om 'sorry' te zeggen? Verstuur een gratis e-card op SenNet!

Een welgemeende sorry kan de lucht tussen jou en een ander weer helemaal doen opklaren. Want hoe dan ook, we doen of zeggen allemaal wel eens iets stoms. Of we doen bedoeld of onwetend iets wat een ander in het verkeerde keelgat schiet, van de wijs brengt, kwetst... Zo n prachtig en welgemeende sorry e-card versturen, is een mooi begin om je spijt te betuigen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ga heerlijk 'Zen' ontspannen in badpak! Wu Wei in Kortrijk.

Als je sauna en wellness heerlijk vindt maar liever je badpak aanhoudt is WU WEI in Kortrijk een aanrader. WU WEI is een oase van rust, gezellig en ook kleinschalig. Er zijn hooguit 30 tot 40 mensen om je heen. Je kan er een hele dag toeven en zelfs een nachtje blijven slapen. SenNet Magazine heeft voor jou een mooie aanbieding onderhandeld.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Nieuw: Is dit het slimste draadloze hoortoestel ter wereld?

ReSound LiNX, zo heet het nieuwe hoortoestelletje dat zich het slimste gehoortoestelletje ter wereld noemt. Feit is dat je dit hoorapparaatje draadloos kan verbinden met je iPhone, iPad of iPod. Zo kan je dan gemakkelijk telefoneren, muziek luisteren en de kanalen van je tv binnenhalen. SenNet Magazine ging het hoortoestel voor je uittesten bij Amplifon. Jij kan dat ook zelf gaan doen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Handige werklamp (advertentie)

Deze handige 24 LED-verlichting zaklamp is voorzien van een haak en magneethouder voor alle klussen in het huis en buiten. De lamp maakt gebruik van energiebesparende LED-technologie en is bestand tegen trillingen door de robuuste kunststofbehuizing. De LED-lamp werkt op 3x AA batterijen (bijgeleverd). Verkrijgbaar in de shop.


Relaties

Zo ga je in je relatie om met hooggevoeligheid

Eén op drie koppels zou kampen met hooggevoeligheid in de relatie. Relatiedeskundige Ilse Reynders van Altero legt uit hoe het komt dat er daardoor conflicten kunnen ontstaan. En wat er gebeurt er als de ene persoon alles hyper sensitief aanvoelt en de ander niet. Ze legt ook uit wat hooggevoelige mensen ervaren en wat er eigenlijk aan de hand is. Maar zijn we niet allemaal gevoelige zielen?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Word je mooier van pillen slikken? Met een overzicht!

Nutricosmetica, voedingssupplementen, beautypillen… Ze beloven een gladdere, strakkere, mooiere, jongere en gezondere huid. Maar doen ze echt wat ze beloven? Helpen ze werkelijk? Wat doet nutricosmetica voor onze schoonheid? Dat onderzocht SenNet beautyconsulente Christine Huybrechts voor jou. Je krijgt ook een overzicht van bestanddelen en hun werking.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Gratis ticket t.w.v. EUR7 afdrukken voor Jaarbeurs Gent (advertentie)

Voor al onze bezoekers hebben we exclusief kunnen bekomen dat je gratis naar de Jaarbeurs in Gent kan! Druk snel je tickets af voor jezelf en vrienden en geniet van de beurs!
Aanbod geldig tot einde voorraad gratis tickets (maximum 1000). 
Gratis ticket afdrukken, klik hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: lekker warm met oma""s hoed...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Papier heeft een mooie toekomst? Gebruik jij nog veel papier? Of ben je net als Emma?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Liefde is het antwoord, maar terwijl je op het antwoord wacht, stelt seks je een paar leuke vragen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk heeft geen meervoud


Grapjes

Als Ingeborg met haar hond op straat loopt, roept een deftige dame plotseling: "Ga alsjeblieft weg met die hond. Ik voel nu al een vlo op mijn been!" Waarop Ingeborg tegen haar hond zegt: "Laten we gauw weggaan Tarzan! Die mevrouw heeft vlooien!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

In Belgie is een aardbeienmuseum.

Meer weetjes

Citaat

Een man is niet oud totdat spijt de plaats in neemt van dromen.
John Barrymore
(Amerikaans acteur 1882-1942)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Dat mag met een krijtje aan de balk
⇒ dat is een ongewone gebeurtenis
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.