Waar vandaan: SenNet Magazine > Oproep aan alle 50+ single mannen

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/64/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 15 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Gezondheid

10 dingen die je beter helemaal nooit eet (en waarschijnlijk niet eens wist)

Je staat er niet altijd bij stil, maar soms is bepaalde voeding een heel stuk ongezonder dan andere. Hoewel we natuurlijk allemaal weten dat frietjes of oliebollen niet zo gezond zijn, zijn er andere meer 'normale' voedingsproducten ook helemaal niet gezond. Een overzicht, zodat je je levensstijl gezonder kan bijstellen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Moeten we de (maatschappelijke) dienstplicht weer invoeren?

Wat denk jij? Moeten onze kinderen en kleinkinderen binnenkort weer tijdelijk in dienst van de krijgsmacht? Misschien niet zozeer om te vechten, maar wel om maatschappelijke diensten te verlenen? SenNet columnist Jan Schils maakt een balans op van de verschillende opvattingen voor maatschappelijke dienstverlening en tegen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontdek de nieuwe BMW 2 reeks active tourer (advertentie)

 

Plezier voor al uw plannen. Eind september snijdt BMW een nieuw wagensegment aan. De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer verenigt een verbazende functionaliteit met het ongeëvenaarde BMW rijplezier. Uniek in de categorie van de compacte premiumwagens. U hoeft echter niet te wachten tot eind september om deze wagen te ontdekken.
Ontdek de BMW 2 Reeks Active Tourer online

 


SenNet Life

Nieuwe oplossing tegen pijn aan ellenboog, pols of schouder

Er is wel degelijk iets te doen aan een tenniselleboog of frequente pijn aan pols, schouder of enkel. Het is zo eenvoudig, dat het geniaal te noemen is. Een nieuw medisch hulpmiddel dat vrij verkrijgbaar is zal vermoedelijk problemen van duizenden mensen kunnen verhelpen. Pascal Vyncke legt uit hoe alles in elkaar zit.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Nieuw: Ga met SeniorenNet op begeleide cruise!

SeniorenNet goes cruise. Vanaf eind dit jaar biedt jouw SeniorenNet begeleide cruises aan, i.s.m. de gerenommeerde Holland America Line en Jetaircenter. Kom alvast op 20 september vrijblijvend naar onze cruisevoorstellingsdag. Je kan met ons naar de mooiste bestemmingen in de beste periodes. Onze prijzen zijn scherp, betaalbaar en all-in, mét zelfs luchthavenvervoer en Nederlandstalige begeleiding inbegrepen. Maak je droom waar en ga met ons mee!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Ben je single man? Wist je dat je gegeerd bent bij de vrouwen?

Single mannen, wisten jullie dat jullie heel gegeerd zijn? Relatiebureaus worden overspoeld met single vrouwen, maar te weinig mannen schrijven zich in. Daarom zijn ze op zoek naar extra mannen en gooien ze zelfs met kortingen énkel voor mannen. Een interessant gespreksonderwerp voor in SenNet Magazine!
>> Lees verder    Reageer met je mening

De Lifecode-armband, draag uw medische gegevens om uw pols (advertentie)

 

Met een Lifecode-armband kunt u uw medische gegevens uploaden en om uw pols dragen. Zodat elke hulpdienst waar ook ter wereld het nodige weet. Nu te koop op moederpreventiewinkel.be

 


Beauty

Injectables, botox en fillers; alles over spuitjes tegen rimpels!

Hoe zit het eigenlijk met inspuitingen tegen rimpels? Er zijn heel wat behandelingen waarbij artsen - gespecialiseerd in esthetische geneeskunde - producten inspuiten om rimpels weg te werken. Maar wat zijn de mogelijkheden? Wanneer kom je in aanmerking? Zijn er misschien contra indicaties? Over welke prijsklasse spreken we? Hoelang blijven deze producten actief? Je krijgt de antwoorden op deze vragen van SenNet Beautyconsulente Christine Huybrechts i.s.m. dokter Debby Arnauts.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Zo fotogeniek is het hypermoderne station van Luik!

Bekijk op de indrukwekkende foto’s het prachtige, futuristische station van Luik. Het is gemaakt in staal, glas en wit beton met een monumentale overkapping van 200 m lang en 35 m hoog. De fotografen van het DigitCrea Forum hadden het station van Luik-Guillemins niet voor niets allang op hun verlanglijstje staan. Naast de mooiste foto’s krijg je 10 weetjes over het station. En ...als je zin hebt om mee te fotograferen...
>> Lees verder    Reageer met je mening

Scholl Velvet Smooth™ Voetvijl aan korting (advertentie)

De Velvet Smooth™ Voetvijl verwijdert harde huid/eeltplekken op zachte wijze. Voor een zachte en gladde huid vanaf het eerste gebruik. Eenvoudig, snel en veilig (draaiende kop stopt onmiddellijk als er te hard wordt gedrukt). Reeds na het eerste gebruik een zachte en gladde huid. Dankzij de SenNet Shop goedkoper én gratis thuis geleverd! Meer info en bestellen kan hier.


SenNet Life

Oproep: SeniorenNet zoekt cruisebegeleiders!

Heb jij goesting én het talent om één van onze reisbegeleiders te worden op een SenNet Cruise? Ben je sociaal ingesteld en heb je veel geduld? Kan je organiseren en relativeren? Ben je stressbestendig en niet van je stuk te brengen bij kleine en grotere probleempjes? Schrijf je dat in voor de selectie en opleiding. Met ervaring als gids of reisbegeleider heb je natuurlijk een streepje voor.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Het Feestival van de Romeo’s vervangt het Zingpaleis

Dit najaar komt er geen nieuwe editie van Het Zingpaleis in de Ethias Arena in Hasselt. Na vijf succesvolle jaren, zijn De Romeo’s klaar voor een nieuwe uitdaging. En die staat Chris Van Tongelen, Davey Gilles en Gunther Levi te wachten op 31 oktober 2014 in de Antwerpse Lotto Arena. SenNet Magazine sprak met hen: Het Feestival wordt groter, beter en straffer. En SenNet heeft korting op de tickets voor jou!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Heb je ook dat je pc trager geworden is? (advertentie)

Veel mensen denken dat dit normaal is, maar het tegendeel is waar!
Dankzij software als System Mechanic, die talloze awards gewonnen heeft, kan je de pc terug sneller maken zoals het vroeger was. De software doet bovendien alles automatisch voor je. Wat kan je nog meer willen?
Meer info en aan de slag gaan, klik hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: hier kom ik mee toe....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Gespot op het internet: De eerst iPad tovenaar! Als jij dit met je iPad kan zoals Simon Pierro … Neen, nooit, dan kan je niet! Je hoeft voor dit filmpje echt geen Duits te verstaan om het … niet te begrijpen.

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Het feit dat er 'intelligente' buitenaards leven bestaat wordt bewezen door het feit dat het nog geen contact met ons heeft opgenomen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Compliment: geluk in een geschenkverpakking.
 


Grapjes

Het zijn allemaal negatieve dingen die met het voorvoegsel ‘on’ beginnen, zegt de leraar Nederlands; onding, onzin, onvoorzichtig, ongezond, onbelangrijk. Dat steekt Jantje zijn vinger op. ‘Heb jij ook een negatief woordje dat met ‘on’ begint?’, vraagt de leerkracht. ‘Ja’, zegt Jantje, ‘onderwijs’.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Ouranofobie is de angst voor de hemel.

Meer weetjes

Citaat

De mens wordt onderscheiden van alle andere schepselen door het vermogen tot lachen.
Joseph Addison
(Engels politicus, schrijver en dichter 1672-1719)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen.
⇒ de beste resultaten dragen tegelijkertijd de grootste risico's
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 309.840
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.