Waar vandaan: SenNet Magazine > Verzorg je handen en voeten. Met problemen en aanpak

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/65/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 16 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Beauty

Verzorg je handen en voeten. Met problemen en aanpak.

Waaraan denk jij bij mooie handen? Aan jonge handen en lange, gelakte nagels...? Daar gaat het absoluut niet om. Mooie handen en voeten heeft alles te maken met een goede verzorging. Absoluut uit den boze zijn afgebladderde nagellak, kloven of afgescheurde, afgebeten, ongelijk uitgroeiende, vieze nagels,...of eelt en gele verkleuringen aan je voeten. SenNet beauty consulente Christine Huybrechts geeft je 6 hand- en/of voetproblemen én de oplossingen. Je krijgt ook 7 stappen voor de nagelverzorging.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Zo mooi is de Kalmthoutse heide. Deze topfoto’s zijn voor jou.

Je kan zelf misschien nog nét de pracht van de Kalmthoutse heide gaan bewonderen. Dit natuurgebied was de voorbije maand weer omgetoverd tot de jaarlijkse paarse bloemenzee. De fotografen van het DigitCrea Forum legden die voor je vast op de gevoelige plaat. Bekijk de foto’s ook na elkaar in de viewer. En lees de weetjes over dit bekende natuurgebied in Kalmthout.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Doe een gratis hoortest en win! (advertentie)

Win een "Amplifon Hear for Life" - een Amplifon hoortoestel mét hoorapparaatservice voor het leven.
Maak een afspraak voor een gratis gehoortest* bij Amplifon. Zo maakt u kans op Amplifon Hear for Life: een leven lang goed horen. Ook verloten we elke maand een hoortoestel op maat.
Schrijf je hier in en win een hear for life


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Bezoek ons op 17-19/10 op de Actief50 beurs in de Limburghal in Genk. Print je gratis ticket.

De Actief50 beurs in Genk is een gezellige beurs voor de 50-plussers waaraan SeniorenNet al voor het 7de jaar meedoet. Dit jaar delen een 10-tal van onze mailgroepen hun hobby en passie met jou. Die bestaan namelijk 10 jaar. Je kan ons live ontmoeten in een gezellige Hal B mét café. Daar stellen we SenNet cruises, -reizen, -concerten, SenNet Shop, Singles Corner en nog nieuwigheden aan je voor. Dit is het programma...
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Onderzoek naar verdachte sterfgevallen laat veel te wensen over in ons land

in België worden heel wat meer moorden geklasseerd als “natuurlijke dood” dan in het buitenland. En dan mag niet langer gebeuren, zegt Yves Liégeois, de vroegere procureur-generaal van Antwerpen. Hij werkt daarom aan een draaiboek voor politie en artsen dat ervoor moet zorgen dat in ons land meer verborgen moorden worden opgelost. Een toelichting van SenNet Columnist Jan Schils.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Al eens aan iets anders gedacht dan een traplift? (advertentie)

Wist u dat Comfortlift nog vele andere oplossingen heeft om hoogteverschillen bij u thuis te overbruggen?Dit najaar hebben wij twee nieuwe huisliften in ons gamma: de Avansis ML en de Avansis DHM. Beide zijn zeer compact en nemen weinig ruimte in beslag. De Avansis ML overbrugt kleine hoogteverschillen binnen en buiten. De Avansis DHM brengt u naar verschillende verdiepingen. Contacteer ons op: 0800 20 950 of op www.comfortlift.be


Gezondheid

9 X gewoon’ voedsel dat je tanden witter maakt én je botten sterker

Eet jij deze 9 overbekende groenten en fruit ook vandaag nog? Als kind waren ze dagelijkse kost. En bij jouw kleine kinderen stonden ze ook vaak op het menu. Behalve misschien amandelen. Wat blijkt? Deze bekende groenten en fruitsoorten maken je tanden witter en je botten sterker. Kijk snel waarom je geen tandpasta met chemische bestanddelen nodig hebt. En wat botten sterk maakt.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

71 en nog geen beetje sleet : Rob de Nijs op 11 oktober in Lotto Arena.

Op zaterdag 11 oktober 2014 kan je in de Lotto Arena gaan genieten van Rob de Nijs. De Nederlandse zanger staat met zijn uitgebreide live band 'Pur Sang' op het podium voor het unieke concert 'Tussen Rock & Romantiek'. Rob verzekert zich alvast van het charmante gezelschap van Anita Meyer tijdens deze spetterende, romantische avond vol muzikale hoogtepunten. Jij kan via SenNet online je ticket bestellen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

BrailleTech: hulpmiddelenbeurs (advertentie)

Bent u blind of slechtziend? Er bestaan oplossingen die uw leven kunnen vergemakkelijken! Kom naar het hoofdgebouw van de Brailleliga van 16 tot 18 oktober en ontdek, vergelijk, en test er honderden technische hulpmiddelen. 
Meer info op http://www.braille.be


Levensstijl

Waarom zijn 50-plussers ondervertegenwoordigd bij groepsaankopen energie?

Tot nu toe bleef de groep 50-plussers ondervertegenwoordigd in de groep consumenten die overstapten naar een goedkopere energieprovider. Sinds de openstelling van de energiemarkt kan iedereen die dat wil veranderen voor levering van gas of elektriciteit. Er komen zelfs geen overstapkosten meer aan te pas. Waarom maken 50+ers er dan minder gebruik van dan jongere consumenten? Test-Aankoop vraagt SenNet expliciet een woordje uitleg te geven aan zijn lezers en geeft antwoord op al je vragen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Zo werkt liefde; het liefdesweb ontrafeld.

Hoe werkt het nu eigenlijk: verliefdheid, lust en verbondenheid,... de liefde? SenNet relatiecoach Ilse Reynders van relatiebureau Altero neemt je dit keer mee naar het liefdeslaboratorium. Het blijkt dat de natuur een systeem heeft bedacht dat in ons de 'liefde' regelt. Liefde laat zich niet gemakkelijk begrijpen. Maar hier wordt een tip van de sluier opgelicht.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontdek de nieuwe BMW 2 reeks active tourer (advertentie)

Plezier voor al uw plannen. Eind september snijdt BMW een nieuw wagensegment aan. De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer verenigt een verbazende functionaliteit met het ongeëvenaarde BMW rijplezier. Uniek in de categorie van de compacte premiumwagens. U hoeft echter niet te wachten tot eind september om deze wagen te ontdekken.
Ontdek de BMW 2 Reeks Active Tourer online


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: ik kan vliegen!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Wie kan de meeste hotdogs eten? Kan deze kleine hamster hier iets uh… betekenen?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Als liefde blind is, waarom is lingerie dan zo populair?

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk is slechts de mooiste helft van het toeval


Grapjes

Een ernstig ziek man komt bij de dokter en vraagt hem: ‘Dokter, wat kan ik doen?’ De arts denkt even na en adviseert dan: ‘Neem zo veel mogelijk modderbaden!’ ‘En waarvoor is dat goed?’, vraagt de patiënt. Dokter: ‘Dan kan u alvast aan de grond wennen.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Elke 25 seconden wordt er in de wereld een auto gestolen

Meer weetjes

Citaat

Er zijn mensen, die vol geduld sterven, maar er zijn ook gehoorzame mensen, die met geduld blijven leven
Augustinus- Romeins
(filosoof, theoloog en kerkvader- 354-430)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Die appelen vaart, die appelen eet.
⇒ datgene wat iemand zelf verkoopt eet/gebruikt die ook
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.