Waar vandaan: SenNet Magazine > Ben jij de specialist die we zoeken bij SenNet Magazine?

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/66/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 17 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Inzicht

Hoe zinvol is een ‘vet- en suikertaks’

Onderzoekers van de Universiteit Gent willen ons gezonder laten eten door de invoering van een “vet- en suikertaks”. Door ons meer te laten betalen voor ongezond voedsel, zouden we er minder van eten, zo luidt hun redenering. Maar zou men niet beter kunnen zorgen voor een degelijke wetgeving om iets te doen aan de productie van ongezond voedsel? Niet alleen op Belgisch- maar bij voorkeur op Europees vlak, want het gaat hier om een grensoverschrijdend probleem.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Liefhebben kan (moet) je leren! 10 tips om te groeien als koppel

Gelukkig zijn in een relatie heeft alles te maken met liefde. Daar kijk je niet van op? Het klinkt dan ook logisch, eenvoudig en lijkt ook simpel. Maar waarom lukt het dan vaak niet? Dat wil SenNet relatiecoach Ilse Reynders van Altero je uitleggen. Dat doet ze in een handleiding bestaande uit 10 tips die een draagvlak kunnen creëren om als koppel te blijven groeien. Want liefhebben kan je leren. Vandaag tip 1 en 2.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Zo zie je de 'Koningin der badsteden' op zijn mooist gekiekt

De SenNet fotografen zetten de 'spotlights' deze maand op Oostende. Onze mondaine koning Albert 1 bouwde een Belle époque badplaats met wereldfaam. Die kreeg niet voor niets de bijnaam 'Koningin der Badsteden'. Voor SenNet Magazine maakten onze fotografen een selectie van hun mooiste foto’s. Krijg met de weetjes meteen inspiratie om zelf nog eens citytripje naar Oostende op je agenda te zetten.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Print hier uw gratis ticket voor de Actief50 beurs! (advertentie)

Van vrijdag 17 oktober tot en met zondag 19 oktober vindt in de Limburghal in Genk opnieuw de Actief50 beurs plaats. Voor het zevende jaar op rij doet SeniorenNet hieraan mee, met diverse voortreffelijke en bovendien gratis activiteiten op het programma: SenNet cruisevoorstelling, -reisaanbod, de Singles Corner en tal van nieuwigheden! Wilt u genieten van ons aanbod op de Actief50 beurs én daarenboven rondneuzen op de rest van de beurs? Print via deze link dan snel uw gratis toegangsticket (ter waarde van 7 euro) tot de gehele beurs af!


Psychologie

Verbeter je relatie met stress! Met tips, inzichten en 3 praktische oefeningen.

Heel wat onderzoeken wijzen op de negatieve gevolgen van stress. Zo beperkt ze je concentratie, maakt ze je vergeetachtiger en vermindert ze je probleemoplossend vermogen. Ook vergroot stress de kans op een depressie. En het is schadelijk voor je lijf op de koopt toe. Waarom ervaren mensen eigenlijk stress? Heb jij er (nog) wel eens last van? En wat kunnen wij er tegen doen?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Trend: Huur een huis. Organiseer een familieweekend

Een huis huren en met alle gezinsleden eens een heel weekend samen optrekken. Heb jij het al eens gedaan? Het is een hartversterkertje en verstevigt de familiebanden tussen kinderen, kleinkids, opa, oma… Iedereen leidt immers een druk tot jachtig bestaan, het leven raast voorbij. Een familie vertelt waarom zij elk jaar op familieweekend gaan en hoe dat er uitziet. Je krijgt tips, weetjes en zelfs de spelregels van twee spellen om te spelen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

KBC presenteert De Wonderjaren (advertentie)

Die tijd waarin we elke dag nieuwe dingen ontdekten en alles uit het leven haalden. Het waren onze beste jaren … Of moeten ze nog komen? Want we leven alsmaar langer. En na onze carrière hebben we dus nog heel wat tijd om te doen wat we willen. Niets moet, alles mag. Dat zijn onze Wonderjaren.


Inzicht

Ontmoet SenNet Life op de Actief50 beurs Genk op 17-18-19 oktober

Kom jij ook (weer) naar Actief50 in Genk? Je krijgt 5 X vraag en antwoord over de beurs voor de actieve 50-plusser die elk jaar een weekend lang de hele Limburghal in Genk inpalmt. Jij kan hier SenNet ook dit jaar live ontmoeten in hal B. Bekijk ons programma met SenNet Grand Café. Slenter de mailgroepen met hun passies en hobby's, SenNet Shop, SenNet reizen, Singles Corner, de Fotoshoot Belle-Epoque of maak SenNet cruise voorstelling mee met Holland America Line. Van ons krijg je een gratis ticket én ons splinternieuwe SenNet Magazine.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Festival van de Ambiance laat Gentse 'Kuipke' muzikaal herleven.

Op 6 december kan je in 't Kuipke in Gent het 'Festival van de Ambiance' meemaken. Voor wie houdt van samen feesten is er top variété met 16 optredens waaronder de 90’s iconen The Vengaboys, The Gibson Brothers en topper René Froger. De affiche biedt een hoog entertainment- en spektakelgehalte, zeggen de organisatoren. Aan SenNet Magazine vertelden ze meer over de affiche én over 't Kuipke. Want wist je dit?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Super deal: handige zaklamp 32 LED met €5 korting! (advertentie)

Deze handige 32 LED (28 LED aan voorkant + 4 LED top) zaklamp is voorzien van een haak en magneethouder. Deze zaklamp is ideaal voor een wandeling in het donker of tijdens een spannende speurtocht. Deze zaklamp kan ook gebruikt worden in gevallen van nood. Door de haak en magneethouder is deze lamp zeer handig voor allerlei klussen in het huis en buiten.
Slechts €13,99 ipv €18,99 én gratis thuisgestuud! Actie geldig tot 20/10/2014 of tot einde voorraad.
Meer info en bestellen, klik hier.


Inzicht

Oproep: SenNet Magazine zoekt specialisten voor zijn redactie

Heb je een goede pen? Is er een onderwerp waar je veel over weet en boeiend over kan schrijven? Ben je specialist in een tak van financiën, gezondheid of eender welk onderwerp dat de actieve 50+ interesseert? Heb je zin om SenNet specialist te worden? SenNet Magazine is op zoek naar bedrijven en redactionele medewerkers. Stel je nu kandidaat.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Mooi én gezond met kokosolie! 10 troeven en zelfmaak maskertje!

Groenten wok je heerlijk met kokosolie. Je huid laat je stralen met 'coconut oil' in een gelaatsmaskertje. Dit natuurproduct is gezond en lekker in de keuken en een weldaad voor de huid. SenNet Beauty consulente Christine Huybrechts geeft jou 10X troeven van dit natuurlijk product en 10 X tips voor verzorging van je binnenkant én buitenkant.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Lekker en gezond frietjes bakken (advertentie)

Het kan wel degelijk gezond én lekker. Dat bewijst de SEB friteuse, een keukenhulp die met een minimale inspanning tot hetzelfde overheerlijke resultaat komt als een standaard frituurpan en dat met veel minder vet. Zonder enige moeite bereidt de ActiFry een partij verse frietjes , aardappeltjes, groenten, vleesreepjes, garnalen en zelfs fruit tot een knapperige maaltijd. 
Koop het toestel aan een ongelofelijke korting, klik hier


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: ik lijk wel geverfd...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze song van Pharell Williams ken je zeker en vast. Bekijk voor een goed gevoel deze muziekvideo met beelden uit Despicable Me 2! Je voelt je meteen ‘happy’

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Men heeft niet zozeer behoefte aan vrijheid als wel aan slechts geketend te worden door datgene waarvan men houdt.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het geluk is nooit droevig of vrolijk, het is geluk.


Grapjes

Op dit moment heb ik een déjà vu en geheugenverlies tegelijkertijd. Ik denk dat ik dit al eens eerder vergeten ben.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De reuzenaronskelk is de grootste bestaande bloem.

Meer weetjes

Citaat

Het geld is niet waard om voor te leven, maar maakt het leven meer waard.
George van Acker
(Vlaams dichter)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Parijs is wel een mis waard
⇒ Betekenis: om een voordeel te behalen bij tegenstanders aansluiten
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.794
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.