Waar vandaan: SenNet Magazine > Sexy na je vijftigste: zo wakker je de passie aan!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/69/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 4 - Nr 21 - 2014

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Relaties

Genieten van seks na je 50ste

Genieten van seksualiteit kan tot op hoge leeftijd. Onderzoek toont aan dat in België ruim 80% van de koppels boven de 50 seksueel actief is. Ook is de meerderheid van de 50-plussers best tevreden over zijn of haar seksleven. SenNet relatiecoach Ilse Reynders vertelt hoe je de passie levend houdt na je 50ste en pleit voor ‘goed-genoeg-seks’.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

4 tips om van een slechte dag toch nog iets goeds te maken

Ben je met het verkeerde been uit bed gestapt? Krijg je slecht nieuws? Voel je je niet zo goed? Heb je pijn of werkt het weer op je gemoed? Met deze 4 tips van life coach Wim Annerel hoef je niet bij de pakken te blijven zitten. Je kan je dag én je gemoed ombuigen. Zo kan je van elke dag in je leven iets moois maken!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Laatste kans op gratis hoortoestel met levenslange service! (advertentie)

Geluiden maken deel uit van ons dagelijks leven. Als u dankzij een kwalitatief en comfortabel hoortoestel terug kunt horen, kan u weer ten volle van het leven genieten. Amplifon biedt u daarom nog een allerlaatste kans om een Amplifon hoortoestel mét service voor het leven te winnen. Het enige wat u moet doen om deel te nemen, is een afspraak maken in een van onze hoorcentra via HearForLife.be!


Inzicht

Column Jan Schils- Vakbondsacties staan haaks op wat Europa van België eist

De drie Belgische vakbonden leggen op 15 december het land opnieuw plat met een algemene staking. SenNet columnist trekt fel van leer tegen de acties van de vakbonden. Hij neemt in dit artikel de rol van de bonden in ons land op de korrel. Hij wil aantonen hoe de bonden België dwarsbomen om de financiële doelen, waartoe ons land door Europa gedwongen wordt, te halen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Gespot: drone camera, dé absolute hype als kerstgeschenk. Maak een jongensdroom waar!

De drone laat ieder jongenshart sneller slaan. Of ze nu 7 of 77 zijn, mannen zijn wég van dit hoogtechnologische gadget, dat kan vliegen en mooie beelden kan maken. Wat is er leuker dan eventjes echt piloot zijn en zo’n drone de lucht in te laten gaan? Is het ook iets voor jou of om cadeau te doen aan je man, zoon of kleinzoon? Ontdek wat een drone is en bekijk de leuke filmpjes!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Voel je veiliger in de auto (advertentie)

Niets is zo frustrerend als betrokken raken in een (hopelijk licht) ongeval en zelf niet in fout zijn. Maar hoe bewijs je dat?
Als de ander achteruit reed en hierom liegt, dan heb je pech. Behalve met een autocamera! Met de zogenaamde "dashcams", voor op je dashboard, film je continu alles zoals jij het als chauffeur ziet. Je hebt altijd beelden, zowel van een eventueel ongeval als andere vreemde dingen in het verkeer zoals verkeersagressie. Nu helemaal betaalbaar en super fun!
Meer info en bestellen, klik hier.


Psychologie

6 tips om nu al te beginnen met je goede voornemens. Eet je gezond en matig het nieuwe jaar in!

Begin vandaag al met zaken als ‘gezonder eten’ en ‘meer bewegen’. Zo ben je op 1 januari al op weg met een nieuwe gewoonte, in plaats van te moeten starten met een nieuw uitdagend voornemen. Is het mogelijk om bijvoorbeeld al meteen gezondere porties te verorberen in deze koude, gezellige maand december vol feestdagen met lekker eten en drinken? Met deze 6 tips en inzichten uit de psychologie van eten kan je het écht!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Welzijn

Wanneer kan je een beroep doen op gezinszorg?

Bij gezinszorg komt een verzorgende je helpen met alle niet-medische zorgtaken. Maar wat houdt dat in? Wat mag je vragen en wat niet? Hoe schakel je gezinshulp in? Wat kost het? Na deze verhelderend uitleg van Bruno Peelman van Familiehulp weet jij wanneer en hoe jij gezinshulp kan inschakelen. Voor jezelf, voor je ouders of als hulp voor je kinderen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Herstel en versnel nu je pc terug! (advertentie)

Je trage pc beu? Geeft je computer allerlei fouten of problemen? Er is wel degelijk een oplossing!
Met System Mechanic kan je eenvoudig je pc terug versnellen en herstellen. Je kan dit programma nu bovendien kopen voor slechts €24,95 ipv €39,95.
Een heel pak goedkoper dan een nieuwe pc te kopen! Dan heb je nog ruim budget over voor een ander leuk cadeau voor jezelf!
Meer info en snel je pc herstellen: klik hier!


Reizen

Dubai: niet alleen een droombestemming voor miljonairs!

“Dubai is a millionnaire’s hangout”. Dat is een van de vooroordelen waar Dubai tegenaan moet. Al tegen 2015 moet de rijzende ster aan het firmament van de reisbestemmingen maar liefst 15 miljoen vakantiegangers aantrekken. Toerisme, daar draait het om in Dubai. Zoveel chique en buitenissige extravagantie zie je nergens ter wereld!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Help elkaar bij darmkanker. Sluit je aan bij de patiëntenvereniging Talk Blue Vlaanderen

Wie darmkanker heeft, kan voor steun terecht bij Talk Blue Vlaanderen. Dit is een patiëntenvereniging van en voor alle mannen en vrouwen met darmkanker en hun partner. Darmkanker staat in de top 3 van meest voorkomende kankers. Er verandert heel wat in je leven ten gevolge van deze ziekte. Laat je regelmatig screenen. Als je er vroeg bij bent, verlaag je het risico op sterfte met 60%.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Plas proper waar je wilt en wanneer je wilt met de plaszak (advertentie)

Nieuw! Als de nood het hoogst is ... TravelJohn to the rescue! Geen toilet in de buurt? Geen tijd om te wachten? Plas nu overal HANDig, comfortabel en hygiënisch met de plaszak van TravelJohn. Met de plaszak in de hand, doorkruis je ongelukjesvrij elk land! Auto, vrachtwagen, boot, festivals, kamperen ... Voor alles de oplossing. Meer info en bestellen, klik hier.


SenNet Life

Stuur zoveel kerstwensen als je wilt. De nieuwe, gratis e-cards zijn er weer!

Stuur je kerstwensen 2014 via het internet. Op SenNet vind je ook dit jaar weer een hele lading splinternieuwe kerst e-cards. Kies meteen je favoriete wensen en verstuur gratis zoveel elektronische ansichtkaarten als je wilt aan je hele familie, al je vrienden en kennissen. Bewerk zo’n kaart helemaal met jouw tekst, lettertype en kleurtje. Ook de datum dat de kaart moet aankomen in de mailbox, kies je helemaal zelf. En er zijn nog troeven!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Interview - Nieuwe cd van Sofie is uit - “Ella to Bacharach”. 10 vraagjes voor Sofie

Jazzy soulstem Sofie is back! Zeven jaar na het album ‘Songs in the key of love’ is Sofies unieke stemgeluid opnieuw op plaat vastgelegd. Op dit album zingt Sofie heerlijke romantische ballads: ingetogen, stijlvolle composities van o.a Burt Bacharach en uitvoeringen van Ella Fitzgerald, het kleurrijke pallet waarin zij inspiratie vond. Je ként de nummers. Toots Thielemans en andere topmuzikanten spelen mee. SenNet Magazine stelde 10 vragen aan Sofie.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Van Nana Mouskouri tot koningin Beatrix, ze zijn allemaal weg van Semino Rossi

Wie is Semino Rossi? Het is een Argentijnse zanger en muzikant waarvoor fans al meer dan een jaar op voorhand tickets kopen om een concert mee te maken. Ook dit keer is dat het geval, want in 2016 komt hij naar ons land. De 'Oostenrijkse Argentijn' verzeilde in de jaren 90 in Europa en groeide van straatmuzikant uit tot wereldster. Weet jij op welke leeftijd?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: gelukkig nieuwjaar!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Van deze menselijke piramide val je om van verbazing. Kracht, passie en samenwerking maakt dat wij mensen tot dit in staat zijn.

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Foto's waar je oud op staat moet je bewaren. Daarmee kan je over 20 jaar bewijzen dat je niks veranderd bent.

Meer opmerkelijk

Geluk

Als het geluk een uitstapje maakt, ben je waarschijnlijk vergeten mee te gaan.
E. Kiekens
(Nederlands historicus en journalist.)


Grapjes

Man in kroeg: ‘Achttien jaar zijn mijn vrouw en ik gelukkig geweest.’ Buurman: ‘Wat is er gebeurd?’ Man: ‘Toen hebben we elkaar ontmoet.’

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een standaard windmolen levert net zo veel energie als 1.500.000 hamsters aangesloten op een rad met een dynamo.

Meer weetjes

Citaat

Iemands vrijheid is niet groter dan zijn fantasie.
Miep Diekmann
(Nederlands schrijfster 1925-...)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Aan zijn eindje vasthouden.
⇒ Zijn standpunt handhaven.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.794
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.