Waar vandaan: SenNet Magazine > 10 en nog zoveel meer redenen om naar Amsterdam te gaan!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/73/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 2 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Beauty

Zo krijg en houd je lippen om te zoenen na 50!

Je lippen vragen verzorging en toch vergeten we ze vaak. Na de menopauze en na een zekere leeftijd bij mannen, verliezen onze lippen vaak de mooie rode kleur en worden ze ook dunner. Je kan last krijgen van droge of schrale lippen met velletjes en barstjes. Niet enkel worden je lippen bleker, ze worden ook dunner. SenNet beauty consulente Christine Huybrechts vertelt hoe je je lippen mooi, soepel, glad en stevig krijgt én houdt.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

6 tips voor meer hygiëne in je toilet

Momenteel zijn veel mensen ziek. Een betere hygiëne in het kleinste kamertje zou het aantal zieken al fors doen dalen. Met deze 6 handige tips kom je al een heel eind. Pas ze toe en word nu minder (snel) ziek! De eerste tip: een ander soort toiletborstel ?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Geniet van een belegging in studentenvastgoed (advertentie)

Op zoek naar een alternatief voor uw spaarboekje? Altijd al iets willen doen met vastgoed? Wel, uw moment is aangebroken. Quares Student Housing biedt u de mogelijkheid om te investeren in studentenvastgoed, en dit vanaf 11.500 euro. Ontdek hoe u geniet van een belegging die onze studenten een veilig en betaalbaar kot geeft. Schrijf u nu in voor de infosessie.


Inzicht

Column Jan Schils: inzet van militairen is volkomen legaal en broodnodig. Wat vind jij?

?De inzet van militairen om onze samenleving te beschermen in een broodnodige maatregel. Hun inzet in eigen land zou onder de huidige dodelijke terreurdreiging geen onderwerp van discussie en controverse mogen zijn.? Dat zegt SenNet columnist Jan Schils. Ben jij het daarmee eens? Of vind jij dat militairen op straat ?provocerend? werken?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Maak al meteen na het opstaan een succes van je dag in 7 stappen!

Elke dag na het opstaan al iets bereiken, heeft een heel positief effect, zegt SenNet life coach Wim Annerel. 'Ochtendstond heeft goud in de mond' is voor hem een waarheid als een koe. Het gaat erom een goed gevoel te hebben over je dag. Hoe je het precies moet aanpakken, legt Wim je zelf uit. Met deze 7 stappen kan ook jij van elke dag een succes maken!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Plas proper waar en wanneer je wilt met de plaszak (advertentie)

Als de nood het hoogst is ... TravelJohn to the rescue! Geen toilet in de buurt? Geen tijd om te wachten? Plas nu overal HANDig, comfortabel en hygiënisch met de plaszak van TravelJohn. Met de plaszak in de hand, doorkruis je ongelukjesvrij elk land! Eindelijk, je kan plassen waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt! Bestellen kan hier.


Relaties

ME- time - WE-time: hoeveel ?samentijd? heb je nodig in je relatie? 4 tips!

Hoeveel tijd breng jij samen door met je partner? Is er een juiste hoeveelheid ?samentijd?? Hoeveel tijd mag of moet je juist voor jezelf nemen? En wat als je behoeften op vlak van samen en apart verschillen? SenNet relatiecoach Ilse Reynders geeft je 4 tips om tot een balans tussen ?me-? en ?we?-time te komen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Wonen 2015: tafel wordt biljart en vice versa. Print je gratis toegangskaart!

Op de beurs Wonen 2015 kan je vele nieuwigheden vinden, zoals een eettafel die in een oogwenk tot een volwaardige biljarttafel wordt omgetoverd. Wonen is één van de eerste en grootste bouw- en interieurbeurzen van ons land. Jij krijgt van SenNet Magazine een gratis inkomkaart voor de 32ste editie van deze beurs in de Nekkerhal Mechelen van 24 januari tot en met 1 februari.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Alcoholtester Digitaal (advertentie)

Meet van jezelf of gezelschap hoeveel alcohol je op hebt. Zo kan je beslissen om al dan niet te rijden. 
Deze handige digitale alcoholtester kan steeds opnieuw gebruikt worden en is dus geen wegwerp alcoholtester, zo kijk je er niet tegenop om te testen. Deze tester kan je leven redden! Bestellen kan hier.


Reizen

10 redenen om naar Amsterdam te gaan!

Tijdens de winter maken de Amsterdammers hun stad sfeervoller dan ooit. En waar is shoppen en op koopjes jagen leuker dan in Amsterdam? SenNet zet voor jou 10 redenen op een rijtje waarom je naar Amsterdam moet gaan. Zeker als je 2 nachten kan logeren in een super designhotel mét ontbijt, diner en parkeergelegenheid. Want daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Boek nu!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Gebruik een alternatief voor folie: wees vriendelijk voor het milieu

In veel huishoudens wordt nogal wat huishoudfolie, zoals vershoudfolie, aluminiumfolie en/of plasticfolie, gebruikt om eten(sresten) enigszins te beschermen tegen bederf, uitdrogen of het verspreiden van geurtjes. Dat is heel handig, maar vooral weinig milieuvriendelijk afval, dat bovendien in de praktijk ook niet gerecycleerd wordt. Toverlevenaar Hugo Tresinie heeft daar iets op gevonden.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Krups: Espresso Machine én Koffiezetapparaat (advertentie)

Met het stoom- en warmwaterpijpje van dit Krups XP 2280 espressotoestel kan je je dranken voorzien van een opgeschuimd laagje melk of warm water zetten voor een lekkere thee. Dankzij de druk van 15 bar zet dit Krups XP 2280 espressotoestel in een mum van tijd de perfecte espresso. De Krups XP 2280 verwarmt je tassen voor de koffie gezet wordt. Op die manier kan je je koffie op de ideale temperatuur drinken. Via de regeling van de koffiesterkte bekom je steeds precies de koffie die je op dat ogenblik wenst. De Krups XP 2280 stopt automatisch met water in je tas te laten lopen. Je drukt slechts een keer op de knop om het koffiezetten te starten, en zodra de nodige hoeveelheid water voor een tas bereikt is, stopt het water met lopen. Bestellen kan hier.


Welzijn

Werken als 50+ in de zorgsector kàn: het is nooit te laat om je om te scholen!

Heb jij al eens gedacht aan een job in de zorg? De voorbije maanden regent het ontslagen en heel wat 50-plussers zijn kop van jut. Wie op zoek is naar een baan en graag met mensen werkt, vindt in de zorg heel wat openstaande vacatures. Ook als oudere werknemer ben je er welkom. Bruno Peelman van Familiehulp vertelt hoe ook jij je kan om- en bijscholen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Filmen met je smartphone. Op deze 5 zaken moet je letten bij je aankoop + 10 tips voor filmen en monteren!

Let bij de aankoop van een (nieuwe) smartphone vooral op de filmkwaliteiten van het toestel. Het is raar maar waar: telefoneren kan je met elke gsm. Wel zijn er grote verschillen om mooie filmpjes te maken. Mentor Wama 4040 van de SenNet groep ?Filmen? legt je uit waarop je moet letten bij de keuze van je smartphone en heeft 10 gouden tips om te filmen met je smartphone.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Spaakreflectoren (advertentie)

Met deze spaakreflectoren maak je je op een subtiele manier optimaal zichtbaar! Verhoog je veiligheid op de weg! Klik deze revolutionaire spaakreflectoren vast op de spaken van je fietswielen en verlicht jezelf opperbest in de duisternis. Absoluut noodzakelijk voor elke fiets om extra zichtbaar te zijn in het verkeer! Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Peter Van de Veire en muzikant Miguel Wiels: waarom het niet klikte tussen hen

Nu zijn radiomaker Peter Van de Veire en muzikant/songwriter Miguel Wiels boezemvrienden, maar vroeger ? Miguel Wiels: ?Ik had het op Van de Veire niet begrepen en vond hem maar niets!? Peter Van de Veire: ?Je voelde dat er heel wat spanning was.? Nu worden ze samen cafébazen. Hoe het zover kon komen, vertellen ze in dit openhartige interview.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontdek Susan Graham: operadiva en tv-persoonlijkheid

Susan Graham is een internationaal gevierde Amerikaanse mezzosopraan. Hoewel ze nog niet zo vaak in onze opera- en concertzalen te zien was, is ze wereldwijd bekend dankzij haar vele cd- en dvd-opnames. Misschien ken je haar wel als gastvrouw bij de live opera-uitzendingen vanuit de Metropolitan Opera in New York? Als dusdanig wil ze opera dichter bij het publiek brengen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: AmbtenarenMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Japanse precisie: 40 Japanners verbluffend in de maat. Blijf kijken, het spektakel wordt knapper en knapper. Al 14 miljoen keer bekeken!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Anderen kunnen doorgronden is een teken van intelligentie, jezelf kennen is pure wijsheid.

Meer opmerkelijk

Geluk

We zitten op de weg van het geluk, niet naar het geluk.
Albert Einstein
(Duits- Amerikaans natuurkundige)


Grapjes

Er zijn ontzettend veel restaurants waar je Chinees kunt eten. Maar het helpt niet. Er komen er zelfs nog bij.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een krokodil kan wel 2 jaar zonder eten.

Meer weetjes

Citaat

?Vriendschap is één ziel in twee lichamen.?
Aristoteles
(Grieks filosoof 384 v.C. - 322 v.C.)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Aalmoezen geven verarmt niet.
⇒ Als je iets van je rijkdom weggeeft, krijg je daar in geestelijk opzicht iets voor terug
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.