Waar vandaan: SenNet Magazine > Boek altijd succes met de juiste mindset! 3 tips!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/74/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 3 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Psychologie

3 stappen om het beste uit jezelf te halen

Iedereen heeft verschillende interesses en motivaties, maar het is eigen aan de mens om succesvol te willen zijn in wat je doet. Dit kan gaan om je werk, maar ook om dagelijkse dingen zoals het (groot)ouderschap of een hobby. Hoe we succesvol kunnen worden in wat we doen, is een eeuwenoude vraag. Hoe komt het dat de ťťn zich snel ontwikkelt en successen boekt, terwijl de ander ?blijft hangen?, omdat het niet lukt om het beste uit zichzelf te halen? Met de drie stappen van Robin Timmer boek je vanaf nu bij elke uitdagende situatie succes!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Hoe samen verder na een liefdesaffaire?

Vreemdgaan is een deuk in het vertrouwen. Voor ťťn derde van de koppels is het een reden om te scheiden. Maar gelukkig hoeft overspel niet altijd het einde van een relatie te betekenen. Hoe verwerk je een affaire als je samen beslist om door te gaan met je huwelijk of relatie? Is er nog hoop? Hoe moet het verder met de relatie?
>> Lees verder    Reageer met je mening

AutoScout24 Tweedehands MotorhomeSalon - 21 & 22 maart (advertentie)

Het 2dehands Motorhomesalon en AutoScout24 slaan de handen in elkaar voor de 5de editie in Antwerp Expo. Dit is de grootste 2dehandsbeurs voor motorhomes in België! Dealers hebben 2dehands motorhomes en einde reeksen in de aanbieding. Er zijn ook exposanten met accessoires, gidsen, verzekeraars, campings ... 
NIEUW: infosessies van VKT over begeleide kampeerreizen. Meer info. Het weekend van de beurs kunnen bezoekers GRATIS zaterdagnacht met de motorhome op camperpark Vogelzang verblijven. Meer info (rubriek overnachten).


Levensstijl

Ontdek elektronisch roken met de e-sigaret!

De elektronische sigaret is aan een enorme opmars bezig. Zo vindt ook in BelgiŽ de e-sigaret steeds meer haar weg naar de consument. Er zijn duidelijk twee kampen: de voorstanders en de tegenstanders. Zo kwam het in de media al tot verhitte discussies. Is de elektronische sigaret echt ?gevaarlijk?? Of is dat slechts een storm in een glas water? Wij zochten het voor je uit!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

De top 7 belangrijkste levenstips. Ken ze. Geef ze door!

Ook al leef je je eigen leven, van sommige zaken dien je je bewust te zijn bij het bewandelen van je levenspad. Er zijn zelfs gulden regels die iedereen zich voor ogen zou moeten houden. Het zijn soms harde waarheden, maar wel belangrijk om te weten. Dit zijn de top 7 levenstips, zoals de platina regel voor communicatie. Je moet ze kennen. Geef ze door!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Uitzonderlijke Europese Natuur & Cultuur reizen! (advertentie)

JEKA vzw richt zich nu ook tot actieve senioren en stelt 4 nieuwe fantastische reizen voor naar Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Kroatië-Venetië. Volledig transport, hotel met halfpension, annuleringsverzekering en Nederlandstalige begeleiding zijn standaard voorzien. De uitstappen kan u à la carte selecteren. U reist al vanaf € 549 voor 7 dagen. Ontdek hier onze 4 Natuur & Cultuur reizen. 


Levensstijl

Weggooien: NEE. Herstellen: JA. 5 tips om het zelf te doen!

Computer, fietsband of rits van je broek kapot? Weg ermee, je koopt wel een nieuwe! Deze reflex hebben we allemaal. Onze samenleving is gericht op consumeren en niet langer op repareren. Van herstellen in plaats van weggooien, kunnen we nog iets leren. Dat is niet alleen voor je portemonnee een goede zaak, ook het milieu heeft er baat bij. Toverlevenaar Hugo Tresinie geeft je enkele tips and tricks om je spullen niet steeds weg te gooien, maar een tweede leven te geven.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Natuurlijke schoonheid met 100% natuurlijke producten: het kŠn!

Heb jij al gehoord van natuurcosmetica? Steeds meer mensen kiezen bewust voor een huidverzorging die zo puur en natuurlijk mogelijk is. Zo baant de natuurcosmetica zich langzaam maar zeker een weg naar het schoonheidssalon. Pionier op het vlak van ?natuurlijke? verzorging is onze SenNet beauty consulente, Christine Huybrechts. Zij maakte jaren geleden bewust de keuze om ook op het vlak van cosmetica de natuurlijke weg in te slaan. Haar behandelingen reiken bovendien veel verder dan schoonheidsverzorging. Dat vraagt om een interview!
>> Lees verder    Reageer met je mening

SenNet Magazine op vakantie! (advertentie)

Wist je al dat er een nieuw SenNet Magazine uit is? Deze keer neemt het magazine je mee op het prachtige aanbod van SeniorenNet begeleide cruises voor 50-plussers. Droom je van een reis naar de tropische Caraïben? Of heb je altijd al de adembenemende Noorse Fjorden willen zien? Blader dan snel online in ons magazine en ontdek de in totaal 12 cruises! Lees hier gratis digitaal ons nieuwe SenNet Vakantiemagazine.


Geld & Werk

Heisa rond vermogens(winst)belasting: (on)terecht?

Je kan geen krant lezen of een zender bekijken of je komt de uitspraak tegen: ?Laat de rijken (de crisis) betalen.? Het onderwerp is in. Eenvoudig gesteld komt het hierop neer: laat de grote vermogens meer betalen om uit de financiŽle miserie te raken. Is dat rechtvaardig? Je krijgt een analyse van onze financiŽle- en economische expert professor Frans De Braekeleer.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Wel of geen handboeien tegen stijgend fysiek geweld tegenover medisch personeel?

Het is ongelooflijk en onvoorstelbaar, maar het is helaas waar. Anno 2015 neemt de agressie tegen medisch personeel in BelgiŽ nog steeds toe. Alleen al in Antwerpen werden vorig jaar 229 (!) gevallen gemeld. Niet enkel ziekenhuispersoneel, maar ook apothekers vormen het mikpunt van verbaal of fysiek geweld. De overheid moet dringend met anti-geweld maatregelen op de proppen komen, vindt SenNet columnist Jan Schils. Vind jij dat medisch personeel agressieve personen in de boeien moet kunnen slaan?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Kabel ?drops?: kabels opgeruimd in een klik mťt design! (6 st) (advertentie)

Op zoek naar een doeltreffende oplossing om af te rekenen met je rondslingerende kabels overal in huis? Deze kabel ‘drops’ zijn hét antwoord! Zó eenvoudig en zó handig! Dankzij dit slimme product klik je je kabels gemakkelijk vast. Zo raken je kabels nooit meer in de war en verdwijnen ze nooit meer achter je bureau. Daarnaast kan je de drops ook nog voor heel wat andere doeleinden gebruiken, meer bepaald als pennenhouder of om je oordopjes in te leggen. Magisch multifuntioneel én mooi! Bestellen kan hier.


Welzijn

Ouder(mis)behandeling: het komt voor in de beste families

Ouders die door hun kinderen niet met het nodige respect worden behandeld ..., het komt vaker voor dan je denkt. Bij 30 procent van de 60-plussers loopt het mis. Het gaat niet altijd om slagen en verwondingen, maar ook over verbaal geweld, verwaarlozing, kleinering ... Bruno Peelman legt uit wat ouder(mis)behandeling is, een woord dat nog steeds in de taboesfeer zit.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: Schop onder de kontMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Lachen, gieren, brullen! Waarmee moet deze schattige baby zo hard lachen?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De langste plaatsnaam ter wereld is te vinden in Wales op het eiland Anglesey. Hier kan je de 58 letters tellende stad Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch bezoeken.

Meer opmerkelijk

Geluk

Tegenslag is slechts een springplank naar geluk.
Henry David Thoreau
(Amerikaans schrijver, essayist, dichter, leraar, filosoof en natuuronderzoeker (1817-1862))


Grapjes

Een man zit op de trein. Bij de volgende halte komt er een vrouw van lichte zeden naast hem zitten. Hij vraagt haar of ze liever bij het raam zit. Zij zegt: ?Neen, dank u, ik ben op vakantie.?

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Een krijsende baby kan 110 decibel produceren. Dit is ongeveer evenveel als een bladblazer of een rockconcert.

Meer weetjes

Citaat

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.
Albert Einstein
(Duits-Amerikaans natuurkundige (1879-1955))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Daar zit kraak noch smaak aan.
⇒ Om aan te duiden dat een gerecht niet lekker, maar flauw is.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.