Waar vandaan: SenNet Magazine > 3 stappen om beter en slimmer te kunnen onthouden!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/76/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 5 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Inzicht

Daling criminaliteit in België: liegen de cijfers?

Als we de meest recent verschenen misdaadstatistieken van de politie mogen geloven, gaat het de criminelen in dit land steeds minder gunstig voor de wind. Er treedt zelfs een opmerkelijke daling van de criminaliteit op. SenNet columnist Jan Schils overloopt kritisch met jou de cijfers. Is het wel allemaal rozengeur en maneschijn?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

René Froger opnieuw springlevend na dipje!

Rasentertainer René Froger stáát er opnieuw! Na zijn fysieke en mentale gezondheidsproblemen, heeft hij zijn stem teruggevonden. Hij vliegt er dan ook onmiddellijk vol energie in! Op 19 april trakteert hij zijn fans op ?30 jaar hits in concert?. Het wordt een ?intiem feest der herkenning?. Wij kregen een unieke blik achter de schermen. ?Alles kan een mens gelukkig maken? en René straalt het geluk uit!
>> Lees verder    Reageer met je mening

IS UW HUIS GESCHIKT VOOR EEN LIFT? VAST WEL! (advertentie)

Een lift is niet alleen een prima investering, u verzekert er ook een langdurige toekomst in uw eigen huis mee. Maar hoe weet u nu of uw woonst geschikt is voor een huis-, trap- of plateaulift? Voor ieder huishouden biedt Comfortlift een elegante en compacte oplossing. De hamvraag is: hoeveel hoogteverschil wilt u thuis overbruggen? Lees meer.


Psychologie

Word een kampioen in onthouden in slechts 3 stappen!

Heb je soms moeilijkheden om namen te onthouden? Weet je ook vaak niet meer wat je nu juist allemaal ging kopen in de winkel? Maak het jezelf gemakkelijker met deze wonderbaarlijke trucjes om beter te leren onthouden! Robin Timmer toont je in 3 stappen hoe je vanaf nu dagdagelijkse zaken slim en dus beter kan onthouden.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Reizen

Alles wat je fietsend hartje sneller doet slaan: exclusieve fietsvakanties op de Spaanse eilanden voor senioren!

Heeft de fietsmicrobe je gebeten? Wil je graag letterlijk en figuurlijk je fietsgrenzen verleggen? Al ooit gedacht aan een fietsvakantie? Eddy en Raf organiseren fietsvakanties exclusief voor senioren op de Spaanse eilanden Mallorca, Menorca en Lanzarote, die tot in de puntjes AF zijn. De reizen vormen de perfecte afwisseling tussen panoramische, culturele en culinaire hoogstandjes in een kleine, toffe compagnie! Met de zon op je hoofd en de wind die zachtjes in je rug blaast, zie je het landschap langzaam voorbij glijden. Gegarandeerd genieten van de eerste tot de laatste seconde ...
>> Lees verder    Reageer met je mening

4 in 1: een hark een schep een riek en een zeef! (advertentie)

Multifunctioneel, ergonomisch en voor veel opruimklussen in de tuin, rond het huis en in de stal. Een uniek kwaliteitsproduct, waarmee u alles bij elkaar harkt en daarna zonder te bukken letterlijk alles in een handomdraai opschept en opruimt. De Golden Gark® werkt op iedere ondergrond en is tegelijkertijd een zeef waarmee u humusrijke grond of grind terug zeeft op de plek waar het hoort. Ook een prima hulpmiddel om uw vijver schoon te maken of sneeuw te ruimen. Bestellen kan hier.


Gezondheid

Geradbraakt na het slapen? 5 basiselementen voor de perfecte bedbodem!

Week 2 van de slaaptips! Hopelijk heb je in tussentijd dankzij de tips uit het vorige SenNet Magazine al heel wat beter geslapen. In dit tweede artikel kom je alles te weten over het fundament van je slaapcomfort: de bedbodem. Wat is nu eigenlijk een goede bedbodem? Welke soorten bestaan er? En vooral: welke bedbodem past perfect bij jou? Lees er hier alles over en zet een tweede stap op weg naar een zalige nachtrust!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Hoe overwin je jouw perfectionisme? 3 effectieve tips!

Streef je altijd naar beter dan best? Is zelfs dat vaak nog niet goed genoeg? Door deze manier van denken rol je alleen maar van teleurstelling in teleurstelling. Een flinke deuk voor je zelfvertrouwen is slechts één gevolg. Stop met jezelf te kwellen! Streef naar goed genoeg, dan voel je je op je best. SenNet life coach Wim Annerel geeft je drie tips om je perfectionisme te overwinnen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

50plus Event: 22 tot en met 26 april (advertentie)

Kom op het 50plus Event genieten in stijl van de mooie dingen des levens en een dagje inspiratie opdoen in de Nekkerhal te Mechelen van 22 tot en met 26 april. Ontdek er de allerlaatste trends over wonen, leven, reizen, ontspannen, welzijn ... Actieve workshops, kunst en demonstraties wisselen elkaar af. Dit alles in een sfeer van luxe met een culinaire knipoog! Vlug uw uitstap plannen, want het 50plus Event verwent!


Relaties

Durf jij je kwetsbaar opstellen in je relatie?

Hoe kwetsbaar stel jij je op in je relatie(s)? Durf je jezelf blootgeven of kruip je in je schulp? Het laatste? Dan is het tijd om uit je schulp te kruipen! Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar net een teken van kracht. Het brengt je dichter tot je partner, dierbaren én tot jezelf. SenNet relatiecoach Ilse Reynders helpt je om je ware zelf naar buiten te brengen. Zo leg je de weg naar meer verbondenheid en intimiteit open.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Beauty

Dieetpillen en afslankpillen: zin of onzin?

De lente is bijna in het land! Voor vele dames is dit hét moment om op dieet te gaan. Maar: trap niet in de val van de misleidende reclame en crashdiëten op het internet! Stop met lukraak te experimenteren! Laat je leiden door een professional. SenNet beauty consulente Christine Huybrechts neemt je bij de hand en wijst je op de gevaren in dieetland!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Sticky dashboard pad: hét autoaccessoire dat blijft hangen! (advertentie)

Weet jij ook niet meer waar je al je spullen in je auto kwijt moet? Liggen de vakjes van je auto ook altijd vol? Dat is nu verleden tijd met deze multifunctionele Sticky Pad Deluxe! Je kan er niet alleen je kleingeld of je zonnebril in kwijt, ook kan je je gps-toestel of je smartphone erin plaatsen. Plak en gebruiksklaar! Plaats de zelfklevende pad op een gladde ondergrond en laat jezelf verrassen door alles wat deze in zijn grip houdt! Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

50plus Event, hét gezelligste evenement

Van 22 tot en met 26 april is het zover: het 50plus Event in de Nekkerhal te Mechelen! Het is dé beurs voor alle actieve 50-plussers van nu. Er is dan ook voor ieder wat wils. Laat je informeren en inspireren door de nieuwste trends van bedrijven, kom alles te weten over onder andere reizen, gezondheid en hobby en neem zelf deel aan verschillende workshops. Kortom, het 50plus Event is een beurs waar je veel kan ontdekken, beleven én winnen. Lees er alles over en koop je tickets: 1 + 1 gratis dankzij SeniorenNet!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Welzijn

Hoe kies je een goed dienstenchequebedrijf?

De lente is op komst. Heel wat huishoudens denken aan een flinke lenteschoonmaak. Heb je al iemand in huis om te poetsen of overweeg je om een poetshulp in te schakelen via het systeem van de dienstencheques? Bruno Peelman van Familiehulp geeft je enkele nuttige tips om de juiste keuze te maken.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Breng je libido naar ongekende hoogtes met de SessoPlus koffie! (advertentie)

De oplossing voor meer spanning in de slaapkamer! Als je te weinig zin hebt, te snel moe bent, langer wilt kunnen presteren in de slaapkamer of je partner wilt verbazen door een onweerstaanbare zin, is SessoPlus hét antwoord. SessoPlus is een oploskoffie die, zowel bij mannen als vrouwen, het libido aanzienlijk verhoogt. Het effect van de koffie begint na een uur en kan 24 uur lang duren. Het natuurlijke alternatief voor het blauwe pilletje! Bestellen kan hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: gegeven blijft gegeven..Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Wist je dat je kan schaken tegen jezelf? Geri doet het in dit geweldige Oscarwinnende Pixar animatiefilmpje! Wedden dat je krom ligt van het lachen?!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Vrouwen kletskousen? Mannen praten evenveel. Alleen doen mannen het tijdens het werk en vrouwen privé.

Meer opmerkelijk

Geluk

Een gelukkig huwelijk is een lang gesprek dat altijd te kort lijkt.
André Maurois
(Franse schrijver (1885-1967))


Grapjes

Er komt een man bij de dokter met een briefje en daarop staat: Ik kan niet praten. ?Oké?, zegt de dokter, ?leg uw hand maar op de tafel.? En dat doet de man. De dokter pakt een grote hamer en slaat op de hand van de man. ?AAAAAAA!!!?, roept de man. De dokter zegt: ?Goed zo, morgen leren we de B.?

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Als je veel vitamine B eet, kan je plas fluorescerend geelgroen worden.

Meer weetjes

Citaat

Schildpadden kunnen meer over de weg vertellen dan hazen.
Kahlil Gibran
(Libanees schrijver en tekenaar (1883-1931))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Wijze raad is halve daad.
⇒ Van tevoren advies vragen, is het belangrijkste van een onderneming.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.