Waar vandaan: SenNet Magazine > Ontdek de magie van De Schone Slaapster

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/79/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 8 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


SenNet Life

Gezocht: specialisten voor ons digitaal SenNet Magazine!

Heb je een vlotte pen? Weet je veel over een bepaald onderwerp? Kan je daar ook boeiend over schrijven? Dan ben jij misschien wel de specialist die we zoeken! SenNet Magazine is immers op zoek naar nieuwe redactionele medewerkers en bedrijven. Heb jij zin om SenNet specialist te worden? Lees dan zeker verder en stel je vandaag nog kandidaat!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

7 technieken om je meteen blij te voelen!

Iedereen zit weleens in een dipje. Dan lijkt je vrolijke gevoel mijlenver weg te zijn. Toch is blijdschap ook op dat moment dichter dan je denkt! SenNet life coach Wim Annerel reikt je enkele eenvoudige trucjes aan om snel opnieuw blij te worden. Onmogelijk, zie ik je denken ? Probeer het maar en sta versteld!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Groeit geld dan toch aan de bomen?

Sinds de financieel-economische crisis van 2008 zit de Europese economie in slechte papieren. In navolging van Japan en de VS start de Europese Centrale Bank met de creatie van nieuw geld. Hoe is het mogelijk om in tijden van crisis en forse besparingen geld te laten bijdrukken? Hoe kan deze methode de economie opnieuw aanzwengelen? Professor Frans De Braekeleer onthult het proces van de geldcreatie, de gevolgen en toont hoe het (niet) moet.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Met het juiste dekbed voor jou nooit meer te warm of te koud!

Week 5 van de slaaptips! Hopelijk heb je in de tussentijd dankzij de vier voorgaande tips al heel wat beter geslapen. In dit vijfde en laatste artikel kom je alles te weten over de afwerking van je slaapsysteem: het dekbed. Aan welke voorwaarden moet een dekbed voldoen? Welke soorten bestaan er? En vooral: hoe kies je het voor jou perfecte dekbed? Lees er hier alles over en voltooi je weg naar een zalige nachtrust!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontdek het woonzorgcentrum waar u zich meteen thuis voelt (advertentie)

Bent u op zoek naar een plek waar u zich meteen thuis voelt? Momenteel opent Armonea meerdere woonzorgcentra en serviceflats in heel Vlaanderen. U kunt er genieten op de manier die bij u past, met de zorg die u nodig hebt. Dankzij 35 jaar ervaring weet Armonea immers als geen ander wat belangrijk voor u is. Benieuwd? U vindt de precieze locaties en alle details hier.  


Relaties

Verbindend communiceren in je relatie

Goede communicatie is ťťn van de belangrijkste bouwstenen van je relatie. Maar aan een goede communicatie moet je ook bouwen. SenNet relatiecoach Ilse Reynders toont je via de methode van geweldloos communiceren hoe je je op een andere manier kan uitdrukken en naar elkaar kan luisteren. Geen onnodige ruzies en afstandelijkheid meer, maar de groei naar meer intimiteit en verbondenheid.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Auto te water? Met deze tips red je jezelf en inzittenden!

Je hebt vast ooit al in een film gezien dat er een auto met een klap in het water belandde. Jammer genoeg gebeurt dit niet alleen in films. Jaarlijks komen er bijna 1000 auto?s in het water terecht, met alle gevolgen van dien. Zeg dus nooit nooit ? Met de tips uit dit artikel kom je te weten hoe je in deze noodsituatie het best handelt. Lees verder en vergroot aanzienlijk je overlevingskansen. Al hopen we natuurlijk dat je de richtlijnen nooit nodig zal hebben.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Belastingaangifte onnodig gecompliceerder!

In plaats van eenvoudiger wordt de belastingaangifte dit jaar in BelgiŽ opnieuw moeilijker. De fiscus trekt zich weer niets aan van de al jaren klinkende roep van de burgers om de belastingaangifte eenvoudiger en begrijpelijker te maken. De politiek, die daarvoor in de eerste plaats de verantwoordelijkheid draagt, laat het eveneens opnieuw afweten. Hoe zit dat toch met die mooie beloften over goed bestuur van de partijen, die de huidige federale regering in dit land vormen? Dat vraagt onze columnist Jan Schils zich deze week af.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Wereldster Engelbert Humperdinck komt naar BelgiŽ!

Op zaterdag 6 juni 2015 keert ?The King Of Romance?, Engelbert Humperdinck, met zijn nieuwe concerttour terug naar de bakermat van zijn succes ? BelgiŽ! Je mag je tijdens dit unieke concert in de Antwerpse Lotto Arena verwachten aan een onweerstaanbare combinatie van wereldhits en romantische klassiekers als ?Please, Release Me?, ?The Last Walz?, ?Spanish Eyes?, ?Quando, quando, quando? en natuurlijk een vleugje heerlijke Britse humor. Een interview met deze grootse meneer!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Breng je libido naar ongekende hoogtes met de Sesso Plus koffie! (advertentie)

Als je te weinig zin hebt, te snel moe bent, langer wilt kunnen presteren in de slaapkamer of je partner wilt verbazen door een onweerstaanbare zin in seks, is SessoPlus hét antwoord. SessoPlus is een oploskoffie die je libido aanzienlijk verhoogt. Het effect van de koffie begint na een uur en kan 24 uur lang duren. De koffie werkt zowel voor mannen als vrouwen en is hiermee niet enkel een alternatief voor het 'blauwe pilletje' voor de mannen, maar is dus ook een oplossing voor de vrouw. Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Schumann op cello en viool

In de eerste week van mei neemt hoofddirigent Philippe Herreweghe een diepe kijk in het hoofd van Robert Schumann en dat doet hij niet alleen. Samen met meestercellist Steven Isserlis waagt hij zich aan Schumanns ontroerende Celloconcerto. Met de fabuleuze violiste Isabelle Faust aan zijn zijde waagt hij zich aan Schumanns zwaar ten onrechte vergeten Vioolconcerto. Nog op het programma van deze concerten: zijn bruisende Vierde symfonie. Kortom, voor een doorvoelde hommage aan de meest magistrale klankendichter uit de vroegromantiek moet u in mei bij deFilharmonie zijn.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: snoezig!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Weet jij hoe lang een Chinees is? Vaneigens niet! Of toch wel ...?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Een man van 75 kg weegt op de maan amper 13 kg. Door de geringe zwaartekracht op de maan weeg je minder dan een vijfde van wat je op aarde weegt.

Meer opmerkelijk

Geluk

Het geluk op aarde is voor de roos die zich laat plukken, niet voor degene die verwelkt aan een dorre tak leeft en sterft in kuise eenzaamheid.
William Shakespeare
(Engels toneelschrijver en dichter)


Grapjes

Gerard komt terug op het werk na ziekteverlof. De collega?s vragen hoe het met hem gaat. ?Wel?, zegt Gerard, ?voor mij was het een ongelooflijke ervaring.? ?Hoe kan zo?n zware ingreep en lange revalidatie nu een ongelooflijke ervaring zijn?? ?Wel, nu heb ik pas ingezien hoeveel mijn vrouw van me houdt. Als de postbode, de beenhouwer of de bakker aanbelden, kon ze het niet laten haar vreugde uit te schreeuwen: mijne man is thuis, mijne man is thuis!?

Meer grapjes

Nutteloos weetje

In de Amerikaanse stad Chicago was het tot 1974 verboden voor ?lelijke? mensen om in het openbaar te verschijnen. Dit was echt een wet.

Meer weetjes

Citaat

De herinnering is een straat met deuren en achter iedere deur die opengaat zijn er weer 10 deuren.
Selma Leydesdorff
(Nederlands historicus en hoogleraar (1949))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Veel voeten in de aarde hebben.
⇒ Dat kost veel moeite. Er moet heel wat gebeuren voor het lukt of mogelijk is.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.