Waar vandaan: SenNet Magazine > Actief of passief? Welk type belegger ben jij?

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/83/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 12 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Relaties

Zes liefdesmythes ontmaskerd: deel 2

Liefde op het eerste gezicht, de prins op het witte paard, die ene soulmate ? de liefde staat bol van de clichés en mythen. Enkel in sprookjes komen deze liefdesmythes tot leven. In het echte leven is het jammer genoeg wel anders. Geloven in deze liefdessprookjes leidt telkens weer tot teleurstellingen. SenNet relatiecoach Ilse Reynders ontmaskert in dit tweede deel nog drie liefdesmythes. Zo krijg je een realistischer en bijgevolg gelukkiger liefdesleven!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Reizen

10 redenen om naar Rotterdam te gaan!

The New York Times heeft Rotterdam uitgeroepen als ?Place to visit?. Dat is niet meer dan terecht! Deze bruisende stad heeft voor iedereen wel wat te bieden. Van culinaire, tot culturele, panoramische en natuurlijke hoogstandjes! SenNet Magazine zet alvast 10 redenen op een rijtje waarom ook jij Rotterdam vast en zeker moet ontdekken.
>> Lees verder    Reageer met je mening

15 dagen op unieke groepsreis naar Florida! (advertentie)

Voor velen spreekt Florida tot de verbeelding. Iedereen heeft al wel eens beelden gezien van de bruisende steden Miami en Orlando, van airboten die tussen de alligators cruisen in de Everglades of van het wereldberoemde kasteel in Walt Disney World. Florida ligt in het zuiden van Amerika en is daarom ook een bijzondere combinatie van het drukke en gestructureerde Amerika en het zwoele ‘laid-back’-gevoel van de Caraïben. De temperaturen zijn er het hele jaar door heel aangenaam en de zon schijnt bijna elke dag. De Amerikaanse staat wordt immers niet voor niets 'The Sunshine State' genoemd! Zalig wegvluchten van het gure novemberweer in ons koude Belgenlandje … Boek nu en vertrek op 6 november 2015 voor 15 dagen naar Florida!


Geld & Werk

Actief of passief beleggen?

Actieve 50-plussers die hun centen willen beleggen, moeten onvermijdelijk een keuze maken tussen actief en passief beleggen. Wanneer kies je voor actief beleggen en wanneer voor passief? Of is het geen zaak van of/of, maar van en/en? Nico Pantelis, financiële expert van Slim in Fondsen, toont aan dat kiezen, in dit geval, niet verliezen is!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Leven in balans

Sta bewust in het leven door meer zelfvertrouwen

?Ik kan het niet?, ?Ik ben niet goed genoeg?, gedachten die onterecht te vaak door je hoofd flitsen. Tijd om je manier van denken in het algemeen en meer specifiek het denken over jezelf te veranderen! Pas dan kan je echt ten volle leven. SenNet healing coach Isabelle Lambrecht maakt komaf met je zelfondermijnende gedachten en geeft je zelfvertrouwen een zetje in de juiste richting!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Nooit meer vuile handen dankzij deze handige ventieldoppen met slot! (advertentie)

Deze set van All Ride bestaat uit vier ventieldopjes en een sleutel. Zo kan je ventielen gemakkelijk afsluiten zonder je handen vuil te maken en kunnen je ventieldopjes ook niet gestolen worden! Let op! De ventieldopjes dienen ingesmeerd te worden voor gebruik! Bestellen kan hier.


Culinair

Sterrenrestaurant Sans Cravate

In de buurt van de Brugse Kruispoort, op het einde van de Langestraat kan je voor tafel en bed terecht bij Véronique en Henk van restaurant Sans Cravate en B&B La Suite. Niet zomaar een tafel trouwens: eentje met een Michelinster.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie


>> Lees verder    Reageer met je mening

Compacte muggenverdelger: Laat muggen je goede nachtrust niet verstoren! (advertentie)

Niets is moeilijker dan in slaap raken wanneer een mug rond je hoofd zoemt. In plaats van op te staan en met je hoofdkussen naar de mug te gooien, kan je voortaan beter deze compacte muggenverdelger met blauw licht van Guard'n Care gebruiken! Deze verdelger is ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Hij is klein en valt dus minder op. Verder maakt hij ook amper geluid en werkt hij zonder chemicaliën, waardoor je optimaal kan slapen. De verdelger kan bovendien ook als nachtlampje voor de allerkleinsten gebruikt worden. Bestellen kan hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: kom hier, ne knuffel!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Zie je het allemaal even niet meer zitten? Luister dan onmiddellijk naar dit lied van Brigitte Kaandorp (Ik heb een heel zwaar leven). Wedden dat je leven plots niet meer zo zwaar lijkt?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Voor elke tand die een haai verliest, krijgt hij een nieuwe in de plaats. In z?n hele leven verbruikt hij 20.000 tanden.

Meer opmerkelijk

Geluk

De gelukkigste mens is degene die het denkt te zijn.
Jean-Louis-Auguste Commerson
(Frans schrijver en journalist (1802-1879))


Grapjes

Een wiskundige, een accountant en een econoom solliciteren voor dezelfde job. Eerst wordt de wiskundige binnengeroepen. Die moet antwoorden op de vraag: ?Hoeveel is twee plus twee?? ?Vier?, antwoordt de wiskundige prompt. Vraagt de manager: ?Precies vier?? ?Ja,? zegt de wiskundige, ?exact vier.? Vervolgens wordt de accountant binnengelaten, die dezelfde vraag krijgt: ?Hoeveel is twee plus twee?? De accountant denkt even na en antwoordt dan: ?Gemiddeld genomen vier, maar het kan ook 10 procent meer of minder zijn. Gemiddeld zou ik vier zeggen.? Als laatste komt de econoom binnen. Na de vraag hoeveel twee plus twee is, staat hij op, hij sluit de deur, doet de gordijnen dicht, gaat naast de manager zitten en zegt: ?Hoeveel wil je dat het is??

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Geen enkel woord rijmt op twaalf.

Meer weetjes

Citaat

Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan.
Confucius
(Chinees filosoof (551 v.C. - 479 v.C.))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Flink in de bus blazen.
⇒ Veel geld uitgeven.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.