Waar vandaan: SenNet Magazine > Zin in een verrassend, zomers etentje?

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/84/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 13 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Levensstijl

Zin in een verrassend, alternatief en gezellig etentje? Organiseer een potluck!

Er is niets zo gezellig als een etentje onder vrienden. Wil je deze etentjes nog gezelliger, budgetvriendelijker en verrassender maken? Gooi het eens een andere boeg en organiseer een potluck! Zo kan je een hele avond gezellig tafelen met al je vrienden, zonder zelf de helft van de tijd in de keuken door te brengen. Toverlevenaar Hugo Tresinie verklapt je het recept voor een fantastische potluck avond!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

7 ongewone tips om met meer aandacht te leven

Elke dag vragen veel dingen onze aandacht: je telefoon die rinkelt, de berg afwas van gisteren, een melding op de radio, een opvallende krantenkop ? We worden letterlijk bestookt met informatie. Daardoor glijdt onze aandacht steeds vaker weg van wat echt belangrijk is. Om opnieuw het bos door de bomen te zien, geeft SenNet life life coach Wim Annerel je 7 ongewone tips om met gerichtere aandacht te leven.
>> Lees verder    Reageer met je mening

15 dagen op unieke groepsreis naar Florida! (advertentie)

Voor velen spreekt Florida tot de verbeelding. Iedereen heeft al wel eens beelden gezien van de bruisende steden Miami en Orlando, van airboten die tussen de alligators cruisen in de Everglades of van het wereldberoemde kasteel in Walt Disney World. Florida ligt in het zuiden van Amerika en is daarom ook een bijzondere combinatie van het drukke en gestructureerde Amerika en het zwoele ‘laid-back’-gevoel van de Caraïben. De temperaturen zijn er het hele jaar door heel aangenaam en de zon schijnt bijna elke dag. De Amerikaanse staat wordt immers niet voor niets 'The Sunshine State' genoemd! Zalig wegvluchten van het gure novemberweer in ons koude Belgenlandje … Boek nu en vertrek op 6 november 2015 voor 15 dagen naar Florida!


Mysteries wereldwijd

De Taured Man

De man zonder land, de man uit een vorig tijdperk en de man zonder identiteit. Allemaal doken ze in de jaren 50 plots op verschillende plekken in de wereld op. Voor twee van hen liep het fataal af, de derde verdween op mysterieuze wijze met de noorderzon. Ruim 50 jaar na datum staat de wereld nog steeds voor een raadsel. Wie waren deze mannen? Bedriegers, spionnen, grappenmakers of, zoals een populaire theorie stelt, tijdreizigers? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Roep zwerfvuil NU een halt toe!

De Vlamingen ergeren zich grenzeloos aan zwerfvuil. Dat hebben verscheidene onderzoeken aangetoond. Die verontwaardiging belet echter niet dat duizenden onder hen, zowel mannen als vrouwen, zich in meer of mindere mate aan dit asociale, verwerpelijke en strafbare gedrag schuldig maken. SenNet columnist Jan Schils pleit ervoor om sluikstorten efficiŽnt een halt toe te roepen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Steeds vlijmscherpe messen dankzij de Easysharp Multi! (advertentie)

Hoewel dit voor sommigen zeer tegenstrijdig kan klinken, is een scherp mes veel veiliger in gebruik dan een bot mes. Met een scherp mes kan je veel vlotter snijden en moet je ook minder kracht uitoefenen om te snijden, waardoor de kans op ongelukjes veel kleiner is. Ook het scherpen van een mes is niet zonder enig gevaar. Gelukkig biedt Easysharp een gemakkelijke en veilige oplossing! Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Inkijk-atelier Thomas Meuwissen in het mim: ?Een viool maken, is een statement?

Ons land was de voorbije maand in de ban van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool. Het was van Guadagnini hier en Guarneri daar. Om van ene Stradivarius nog maar te zwijgen. Namen als, welja, klokken. Maar worden er dan vandaag geen violen meer gebouwd? Toch wel. Het metier van luthier is zelfs springlevend, getuige de opening van het inkijk-atelier van de Belgische vioolbouwer Thomas Meuwissen in het Brusselse Muziekinstrumentenmuseum.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie


>> Lees verder    Reageer met je mening

Breng je libido naar ongekende hoogtes met de Sesso Plus koffie! (advertentie)

Als je te weinig zin hebt, te snel moe bent, langer wilt kunnen presteren in de slaapkamer of je partner wilt verbazen door een onweerstaanbare zin in seks, is Sessoplus hét antwoord. Sessoplus is een oploskoffie die je libido aanzienlijk verhoogt. Het effect van de koffie begint na een uur en kan 24 uur lang duren, waarna het stilaan afzwakt en na 36 uur volledig ten einde komt. Bestellen kan hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: hier is het fris en geen hond....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Een compilatie van de leukste, grappigste en schattigste kattenfilmpjes! Je smelt van hun snoezigheid!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Ons lichaam bestaat uit 100.000 kilometer bloedvaten. Dat is twee en een halve keer de omtrek van de aarde!

Meer opmerkelijk

Geluk

Je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden.
Aristoteles
(Grieks filosoof (384 v.C.-322 v.C.))


Grapjes

Twee kannibalen zitten in het oerwoud te eten. Zegt de ene tegen de andere: ?Ik haat mijn schoonmoeder!? Waarop zijn kameraad antwoordt: ?Eet dan alleen uw groentjes op.?

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Er ook geen enkel woord op herfst rijmt?!

Meer weetjes

Citaat

Ga met je tijd mee, maar kom af en toe eens terug!
Stanislaw Jerzy Lec
(Pools schrijver (1909-1966))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Een bord voor je kop hebben.
⇒ Onbeschaamd je gang gaan.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.