Waar vandaan: SenNet Magazine > Ken jij deze heerlijke variant op paella al?

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/91/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 20 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Mysteries wereldwijd

Mysterieuze geluiden: de Bloop en de Hum

Al ooit gehoord van de Bloop en de Hum? Twee geluiden die op bepaalde plekken in de wereld opduiken, maar waar niemand een verklaring voor vindt. Het eerste geluid is mogelijk afkomstig van monsterlijke onderwaterwezens. Het tweede geluid drijft je tot waanzin. Hoe zit de vork nu precies in de steel? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Psychologie

Het effect van het seizoen op onze stemming

Ben jij geboren in de herfst? Dan ben je een geluksvogel! Hongaars onderzoek wees uit dat de kans op depressies dan immers opvallend lager dan in andere seizoenen. Dit betekent dus dat een deel van onze persoonlijkheid te verklaren valt aan de hand van de seizoenen. Maar hoe ver reikt dit effect? En wat betekent dit voor jou? Robin Timmer zocht het voor je uit!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Uw flexibel tweede verblijf aan de Belgische kust! (advertentie)

Bij Holiday Suites Zeebrugge combineert u uw eigen tweede verblijf aan de kust met een zeker en zorgeloos rendement op uw spaargeld. U gaat zelf zo vaak u wilt naar zee en een professionele uitbating zorgt voor het verhuur als u er niet bent. Veilig en gemakkelijk. Meer weten? Klik hier.


Inzicht

Maggies deal met farma over goedkopere geneesmiddelen: fictie of werkelijkheid?

Minister van volksgezondheid Maggie De Block heeft met de farmaceutische industrie een historisch Toekomstpact gesloten. Daarin staat de patiŽnt centraal. De allernieuwste geneesmiddelen zullen immers goedkoper ťn sneller bij de patiŽnt komen. Klinkt als muziek in ieders oren. Maar is dit akkoord echt een stuk zonder valse noten? SenNet columnist Jan Schils spitst zijn kritische oren.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Reizen

Villa Mediterane: Kroatische pracht en praal

In het zuiden van KroatiŽ, tussen Split en Dubrovnik, ligt in het vissersdorpje Viganj Villa Mediterane. Het landschap rondom de villa behoort tot de mooiste van KroatiŽ. Geniet van de azuurblauwe zee vanop het privťstrand, eilandjes in de verte, een fietstocht langs het water, een duik in het zwembad en nog zoveel meer. Maak kennis met Villa Mediterane. Wedden dat je terugkeert?!
>> Lees verder    Reageer met je mening

KeySmart, een makkelijke manier om al je sleutels op te bergen en plaats te besparen! (advertentie)

De KeySmart 2.0 is een handige sleutelorganiser die er bovendien eens leuk uit ziet. De KeySmart, die in Chicago met de hand vervaardigd wordt, is al jaar en dag een énorme rage in de Verenigde Staten. De rage begint ook in onze streken meer en meer op te komen. De KeySmart lijkt op een Zwitsers zakmes en werkt ook volledig op dezelfde manier. Eens je je sleutels goed en wel op je KeySmart gemonteerd hebt, kan je je sleutels, zoals bij een zakmes, vlotjes uitschuiven. Bestellen kan hier.


Recept

Spaanse fideua

Paella is een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken. Maar heb je ook al gehoord van fideua? Dit gerecht vormt een heerlijke variant op paella. Verras vrienden en familie op een etentje met een verrassend, maar niet volledig onbekend gerecht! Foodblogger Judith Pagrach onthult haar recept.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: De bal


>> Lees verder    Reageer met je mening

Moeite met het ophouden van urine? Probeer Urilady! (advertentie)

Urilady is een voedingssupplement dat vrouwen die moeite hebben met het ophouden van urine zeker in huis moeten hebben. De Urilady tabletten versterken de blaas- en bekkenbodemspieren en helpen bij het ophouden van urine. Drie keer per dag een tabletje en je voelt je weer een pak beter in je vel. Probeer het nu! Bestellen kan hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: rare aapMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Wat doe je om een groep te overtuigen om een concert in jouw land te spelen? Deze 1000 Italianen hadden alvast een GRANDIOOS idee. Het resultaat is ongelooflijk indrukwekkend. Kippenvel van begin tot eind!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De 100 rijkste miljardairs op aarde hebben maar 1 gemeenschappelijke deler: ze zijn hun eigen baas.

Meer opmerkelijk

Geluk

De sleutel tot geluk is het hebben van dromen. De sleutel tot succes is het waar te maken.
James Allen
(Engels schrijver en dichter (1864-1912))


Grapjes

Een verkoper liep in zijn eentje over het strand en vond een fles. Hij wreef de fles schoon en toen verscheen er een geest. "U mag drie wensen doen", zei de geest. "Maar aangezien de duivel me haat, zal hij elke wens die u doet ook bij uw rivaal in vervulling laten gaan, maar dan dubbel." De verkoper dacht hier een momentje over na. "Mijn eerste wens: ik zou graag tien miljoen gulden willen hebben", zei hij. De geest gaf hem onmiddellijk een Zwitserse bankrekening en verzekerde de man dat hij daar nu tien miljoen gulden op had staan. "Maar uw rivaal heeft zojuist twintig miljoen gulden ontvangen", zei de geest. "Ik heb altijd al een Ferrari willen hebben", zei de verkoper. Onmiddellijk verscheen er een Ferrari. "Maar uw rivaal heeft zojuist twee Ferrari's ontvangen", zei de geest. "En wat is uw laatste wens?? "Nou", zei de verkoper, "Ik heb altijd al graag een nier willen afstaan voor transplantatie."

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Mensen die sokken dragen, komen sneller tot een orgasme. Omdat ze lekker warme voetjes hebben.

Meer weetjes

Citaat

Wij zijn allemaal trots op onze kleine fouten omdat ze ons het gevoel geven dat we geen grote maken.
Andy Rooney
(Amerikaans radio- en televisieschrijver (1919-2011))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De beer is los.
⇒ Er is opschudding, ruzie.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.