Waar vandaan: SenNet Magazine > Zo word je een echte winnaar!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/92/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 21 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Relaties

Jezelf accepteren: de weg naar een gelukkiger leven

Vind jij jezelf helemaal oké? Ben je elke ochtend blij om met jezelf wakker te worden? Of denk je vaak: kan iemand me updaten naar een betere versie? Het accepteren van jezelf, mét je imperfecties, is een basisvoorwaarde voor een gelukkig leven. Waarom is het belangrijk en vooral hoe doe je dit? SenNet relatiecoach Ilse Melotte leidt de weg naar zelfacceptatie. Imperfect? Perfect!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Zo win je het spel van het leven

Het leven is als een spel, waarvan je de regels dient te kennen. Dat houdt ook in dat je met grote of kleine passen vooruit kan komen of game over kan gaan. SenNet life coach Wim Annerel toont je hoe je telkens opnieuw vooruitkomt in het spel des leven. Succes verzekerd!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Is jouw PC Windows 10 klaar? Vraag een gratis check-up! (advertentie)

Wil jij graag de nieuwe, toegankelijke Windows versie leren kennen of op jouw PC of laptop installeren? Kom dan langs in één van onze winkels en vraag naar een gratis check-up! Wij controleren voor jou de huidige versie, installeren Windows 10 en geven jou alle uitleg om er snel mee weg te kunnen. Lees hier alles wat wij voor jou kunnen doen.


Geld & Werk

Japan: eindelijk weer potentieel

Actieve 50-plussers moeten hun aandelenposities net zoals elke belegger ruim spreiden. Dat houdt ook in dat alleen beleggen in Europa geen optie meer is. Emerging markets horen zeker in een portefeuille thuis, maar zijn risicovoller. Gelukkig is er nog een alternatief: Japan! Nico Pantelis, financiële expert van Slim in Fondsen legt uit.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Op uitstap naar het fotomuseum met de mailgroep Fotografie

De derde uitstap van de SenNet mailgroep Fotografie is een feit! Op 3 juli trokken ze deze keer richting Charleroi, om het fotomuseum te bezoeken. Het werd meer dan ooit een dag vol fotografie! Na heel wat extra fotografiekennis, fotografie-ervaring en bovenal plezier onder fotografievrienden trok iedereen met een goed gemoed huiswaarts. Lees hier hun prachtige relaas en vooral: bekijk hun adembenemende foto?s!
>> Lees verder    Reageer met je mening

15 dagen op unieke groepsreis naar Florida! (advertentie)

Voor velen spreekt Florida tot de verbeelding. Iedereen heeft al wel eens beelden gezien van de bruisende steden Miami en Orlando, van airboten die tussen de alligators cruisen in de Everglades of van het wereldberoemde kasteel in Walt Disney World. Florida ligt in het zuiden van Amerika en is daarom ook een bijzondere combinatie van het drukke en gestructureerde Amerika en het zwoele ‘laid-back’-gevoel van de Caraïben. De temperaturen zijn er het hele jaar door heel aangenaam en de zon schijnt bijna elke dag. De Amerikaanse staat wordt immers niet voor niets 'The Sunshine State' genoemd! Zalig wegvluchten van het gure novemberweer in ons koude Belgenlandje … Boek nu en vertrek op 6 november 2015 voor 15 dagen naar Florida! Wil je meer informatie? Dat kan! Op vrijdag 28 augustus is er een infosessie in Gent.


Reizen

Vijfenzestigplussers zijn de snelste beslissers

Hoe lang doe jij erover om je vakantie te boeken? Ben je een snelle beslisser of hak je pas dagen tot weken later de knoop door? Onderzoek wees uit dat vijfenzestigplussers sneller tot een boeking overgaan. Hoe dit komt en wat het onderzoek nog aan het licht bracht, kom je in dit artikel allemaal te weten.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Aroma


>> Lees verder    Reageer met je mening

Uw flexibel tweede verblijf aan de Belgische kust! (advertentie)

Bij Holiday Suites Zeebrugge combineert u uw eigen tweede verblijf aan de kust met een zeker en zorgeloos rendement op uw spaargeld. U gaat zelf zo vaak u wilt naar zee en een professionele uitbating zorgt voor het verhuur als u er niet bent. Veilig en gemakkelijk. Meer weten? Klik hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: liefMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Tornado?s die voor je ogen geboren worden, WAAW! Tornadojager Mike Olbinski verzamelde ongelooflijk waanzinnige beelden in dit filmpje. Ontdek hier de magische kracht van de natuur!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

In China is geen afhaalchinees.

Meer opmerkelijk

Geluk

De grootste bestanddelen van geluk zijn: iets te doen te hebben, iemand om van te houden en iets om van te hopen.
Alexander Chalmers
(Schots schrijver en journalist (1759-1834))


Grapjes

Rond sluitingstijd staat een agent bij een café te wachten om te zien of hij nog wat mensen kan bekeuren, die met een slok teveel op achter het stuur willen kruipen. Op een gegeven moment strompelt een vent de kroeg uit, struikelt over de drempel, zwalpt wat rond over de parkeerplaats, probeert zijn sleutel op vijf verschillende auto's uit voor hij zijn eigen auto gevonden heeft en is nog zeker tien minuten bezig om zijn sleutel in het contactslot te krijgen. Alle overige bezoekers zijn intussen al lang vertrokken. Eindelijk lukt het hem de auto te starten en hij wil wegrijden. De agent laat de bestuurder stoppen en laat hem een blaastest ondergaan. Zelfs na meerdere pogingen geeft het apparaat 0,0 promille aan. De agent vraagt verbaasd aan de man hoe dat mogelijk is, waarop de man antwoordt: "Vanavond was ik Bram." Agent: "Bram?" "Ja, Bewust Rijdende AfleidingsManoeuvre!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Tot 10.000 jaar geleden waren er geen blondines op aarde.

Meer weetjes

Citaat

De levensverwachting zou met sprongen groeien als groenten net zo goed zouden ruiken als spek.
Doug Larson
(Amerikaans columnist en journalist (1926 - ))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De berg heeft een muis gebaard.
⇒ Er waren hoge verwachtingen gewekt, maar het resultaat stelde weinig voor.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partners partners partners partnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.