Waar vandaan: SenNet Magazine > Zo ben je als spaarder niet langer de klos!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/94/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 23 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Geld & Werk

Het sparen van de toekomst

Spaarders zijn al jaren de klos. De rente blijft maar dalen, waardoor het rendement op je spaargeld historische dieptepunten aantikt. De vraag die veel spaarders zich moeten stellen: wat is een veilig alternatief? Nico Pantelis, financiële expert van Slim in Fondsen, biedt jou een goed alternatief.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Personal Matchmaking: een kijkje achter de schermen van een relatiebemiddelingsbureau

Hoe breng je twee mensen bij elkaar? Personal Matchmaking, het is een vak apart. Het is zoveel meer dan de zoektocht naar de perfecte match. Matchmakers nemen uitgebreid de tijd om te ontdekken wie je bent en wat je zoekt in een levenspartner. Hoe gaan ze concreet te werk? Annemieke Dubois, matchmaker bij Berkeley International, licht een tipje van de matchmakersluier op. Wie weet vindt ze zelfs een perfecte match voor jou!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Terug naar school actie bij Oxfam-Wereldwinkels (advertentie)

Vanaf 14 augustus zet Oxfam-Wereldwinkels de kinderen in de bloemetjes.  Bij een besteding vanaf € 30, ontvang je gratis een exclusief inkleurbaar schortje voor jouw (klein)kind.  Je hebt de keuze uit twee schortjes met verschillende tekening, dat je kind zelf kan inkleuren om zo een eigen knutsel- of kookschortje te ontwerpen. Voor meer info en voorwaarden over deze actie, klik je hier.


Gelukkig Zijn

7 tips om een beter mens te worden

Ieder van ons weet instinctief wat goed en slecht is. Toch doen we niet altijd het goede. We maken soms fouten, koesteren soms jarenlang wrok of we verliezen de noden van de ander weleens uit het oog. SenNet life coach Wim Annerel laat je zien dat je met enkele kleine ingrepen elke dag een beter mens wordt. Wat kan jij doen om morgen een beter mens te zijn?
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Zomerreis naar Elbigenalp Tirol van SenNet mailgroep Reizen

Van 2 tot 9 augustus trok de SenNet mailgroep Reizen naar jaarlijkse traditie richting het tirolerdorp Elbigenalp. Daar te midden van het Lechtal beleefde de groep opnieuw een onvergetelijke vakantie. Een pittoresk landschap, zalig hotel, lekker eten en leuke uitstappen, stuk voor stuk herinneringen om in te kaderen. Lees hier hun verslag en bekijk de foto?s. Wedden dat ook jij de reiskriebels te pakken krijgt?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Uw geld verdient beter! (advertentie)

Spaarboekjes leveren al lang niets meer op. Weet je niet hoe je je geld toch kan laten renderen? Al eens aan de aandelenmarkt gedacht? Slim in Fondsen leert je hoe je eenvoudig en snel begint met beleggen. Als trouwe lezer van SenNet Magazine kan je de boeiende beleggingsgids gratis downloaden! Klik hier voor meer informatie.


Cursiefje

Poëzie: vakantieverzinsels


>> Lees verder    Reageer met je mening

Stem uw favoriete hit in de Armonea gelukslijst ? (advertentie)

… en laat weten waarom ze u gelukkig maakt! Wie weet win jij die leuke retro-ratio! En kom op 13 september naar de Armonea Jukebox in één van onze rusthuizen, serviceflats of residenties en geniet mee van de favoriete liedjes. Want op geluk & muziek staat geen leeftijd! Meer info: 0800 93 430 of info@armonea.be.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: GrappigMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Sluit je ogen, klik door naar het filmpje en geniet van een hemels gezang. Open nadien je ogen en sta nog meer versteld!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Kan je als de beste een paard nadoen? Doe het dan zeker niet in Miami. Daar is het immers verboden om dieren te imiteren.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk is de kunst een boeket te maken met de bloemen waar je bij kunt.
Anoniem
(Anoniem)


Grapjes

Op een lezing over de voorspelde botsing van ons sterrenstelsel met het Andromeda-sterrenstelsel legt een Amerikaanse kosmoloog uit dat die botsing vermoedelijk over vijf miljard jaar zal plaatsvinden en dat ons Melkwegstelsel dan vernietigd zal zijn. Na de lezing steekt een toehoorder zijn hand op en vraagt: ?Excuseer, meneer, maar zei u nu dat die botsing over vijf miljóén of over vijf miljárd jaar zou plaatsvinden?? ? ?Over vijf miljard jaar.? - ?O, gelukkig. Ik dacht dat u vijf miljoen jaar had gezegd.?

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De Sahara bestaat slechts voor 20 procent uit zand. De rest is rots, steenpuin, grind en stof.

Meer weetjes

Citaat

Zalig zijn zij die geven zonder te onthouden en nemen zonder te vergeten.
Elizabeth Bibesco
(Engels schrijfster (1897-1945))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Dat is het hele eiereneten.
⇒ Zo gemakkelijk is dat nou.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.