Waar vandaan: SenNet Magazine > Hier brandt de (led)lamp!

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/96/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 25 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Relaties

Een goed functionerend koppel is als een geoliede bedrijfsorganisatie

Het bedrijfsleven kan soms hard zijn, maar met de nodige compromissen en het nodige respect groeit je bedrijf uit tot een succesformule. Ook in een relatie is dit patroon erg herkenbaar. SenNet relatiecoach Ilse Melotte toont je hoe je een succesvolle en toekomstgerichte relatie ?runt?.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

BelgiŽ negeert aanstormende vergrijzingsgolf

BelgiŽ staat voor een gigantische sociale uitdaging: Hoe in de toekomst omgaan met de aanstormende vergrijzingsgolf? In 2060 zullen de zestigplussers immers met dubbel zoveel zijn! Allerlei voorzieningen in ons land zijn ontoereikend om deze toestroom aan ouderen op te vangen. Op die manier is er geen enkele garantie op een zorgeloos pensioen. SenNet columnist Jan Schils roept op tot dringende maatregelen!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Vlaamse artiesten en gastronomie met zicht op zee vanaf ?99 (advertentie)

Vayamundo Oostende biedt gezellige kamers en appartementen met zicht op zee en duinen. Gastronomisch genieten kan in ons panoramisch restaurant op de 9de verdieping. Optredens van Vlaamse topartiesten zoals Garry Hagger, Jo Vally en Gunther Neefs. Samen met onze gidsen verken je Oostende en de Westhoek. Ontdek het volledige aanbod Ambiance Culinaire weekends en Allegro midweken op onze website.


Levensstijl

Bespaar op je energiefactuur met de juiste verlichting!

Je energiefactuur wordt steeds hoger. Zeker nu de regering de btw op elektriciteit opnieuw van 6 naar 21 procent verhoogde. Dat vraagt dringend om effectieve besparingsmaatregelen. En die beginnen bij je verlichting in huis. SenNet Magazine ging op onderzoek uit met als centrale vraag: Welke verlichting is het best voor jouw portemonnee?
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Op uitstap naar Diest met de SenNet mailgroep Reizen!

Op een zonnige zomerdag in juni trok de SenNet mailgroep Reizen op uitstap naar Diest. Ze leerden de stad kennen op een wel erg smaakvolle manier: door een proevertjestocht. Het werd een dag vol verrassende (restaurant)bezoekjes, historische bezienswaardigheden en plezier onder reisvrienden! Lees hier hun prachtige relaas.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Nicer Dicer: De snelste en efficiŽntste manier om te snijden, hakken en raspen! (advertentie)

Iedereen houdt van gezond en vitaminerijk eten, maar héél weinig mensen houden ervan om hun fruit en groenten te moeten snijden. Dankzij de handige Nicer Dicer Plus behoort dat gelukkig allemaal tot het verleden! Dankzij dit handige apparaat snijd je snel en eenvoudige al je groenten en fruit! Bovendien combineert de Nicer Dicer Plus 11 verschillende snij-systemen in 1. Bestellen kan hier.


Wonen & Interieur

Een gezellige avond ontspannen?

Karaktervol, eigentijds en functioneel zijn de sleutelwoorden die Momentum in Jette het best beschrijven. Zij ontwerpen unieke zitmeubelen van een hoogwaardige kwaliteit. Bij het ontwerp staan ergonomie en comfort steeds centraal. Perfect voor een gezellige tv-avond of een relaxnamiddag. Maak kennis met hun relaxfauteuil en nog zoveel meer!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Recept

Mediterrane frittata

Noem de mediterrane frittata niet gewoon een omelet! Deze omelet van Italiaanse makelij doet immers zoveel meer dan je buikje vullen. Deze heerlijk luchtige mediterrane frittata met tomaat, basilicum en fetakaas is perfect voor een gezonde lunch, maar ook als smaakvol avondmaal! Met het recept van foodblogger Judith Pagrach maak je stap voor stap een verrukkelijke mediterrane frittata.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Gebrand op veiligheid met deze rookmelder! (advertentie)

Met deze rookmelder met lithium batterij van König optimaliseer je de veiligheid van jezelf en je familieleden in huis! Het alarm gaat onmiddellijk af wanneer er rook gedetecteerd wordt. De sirene overschrijdt de 85 dB om ervoor te zorgen dat je zelfs midden in de nacht wakker wordt. Het alarm is uitgerust met een batterij-indicator en een testknop voor periodieke testdoeleinden. De geweldige lithium batterij heeft bovendien een levensduur van maar liefst 10 jaar! Bestellen kan hier.


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: selder! Goed voor de potentie



Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Een wielertoerist aan de zee of was het Oudenaarde ...? Humor van de bovenste plank!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Vrouwen die de etiketten van voedingswaren lezen, zijn gemiddeld vier kilo lichter dan vrouwen die dat niet doen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk heeft geen groot huis nodig om in te wonen, maar wel een deur om binnen te gaan.
Anoniem
(Anoniem)


Grapjes

Een klant roept de ober bij zich om zijn bestelling op te nemen. Tijdens het bestellen, zit de ober zich voortdurend overal te krabben. De klant vindt dit nogal vies en vraagt tenslotte: ?Hebt u soms eczeem?? ?Als het niet op het menu staat, dan niet, meneer.?

Meer grapjes

Nutteloos weetje

De mens slikt gemiddeld 580 keer per dag.

Meer weetjes

Citaat

Het mooiste gevoel in de wereld is om een goede daad anoniem te doen - en iemand erachter te laten komen.
Oscar Wilde
(Iers schrijver (1854-1900))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Flink in de bus blazen.
⇒ Veel geld uitgeven.
Meer spreekwoorden



Partners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartners



Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.