Waar vandaan: SenNet Magazine > Belgen wereldkampioen filerijden

SenNetMagazine

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/103/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 32 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Levensstijl

5 tips om je geld beter te beheren

We worden vandaag bestookt met 1001 tips hoe we efficiŽnt kunnen besparen. Toch hoef je geen Paul D?Hoore te zijn om je geld goed te beheren. Een overzicht van je financiŽn, gecombineerd met wat discipline en gezond verstand helpen je al een flink eind op weg om je uitgaven onder controle te houden. Maar hoe begin je eraan?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Zo word je vanzelf gezonder en productiever

Veranderen kan moeilijk zijn. De motivatie vinden om iets telkens opnieuw te doen, is helemaal niet evident. Ook al weet je dat het goed is voor je. SenNet Lifecoach Wim Annerel stelt je een andere optie voor. Eentje waar je niet eens motivatie voor nodig hebt! Lees hier hoe je vanzelf gezonder en productiever wordt.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Last-minute fietsreis naar Lanzarote! Waar wacht je nog op?! (advertentie)

Heeft de fietsmicrobe je gebeten? Wat denk je ervan om volgende maand heerlijk te gaan fietsen op het wondermooie eiland Lanzarote? Acht dagen het prachtige landschap verkennen onder de sympathieke vleugels van fietsbegeleider Raf en verblijven in een 4-sterrenhotel in ALL-IN-formule, lijkt dat je wel wat? Neem snel een kijkje!


Relaties

Verlatingsangst: laat me niet alleen!

Verlatingsangst is het vervelende broertje van bindingsangst. Het zijn twee tegenstrijdige begrippen, maar toch hebben ze heel wat met elkaar gemeen. Het zijn allebei uitingsvormen van je ?hechtingsstijl? die bepaalt hoe jij je gedraagt in relaties. SenNet relatiecoach Ilse Reynders toont je het verschil met een aantal praktijkvoorbeelden.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Belgen wereldkampioen filerijden, maar betalen om files weg te werken? Ho maar!

Een van de grootste problemen waarmee BelgiŽ al vele jaren te kampen heeft, is het enorme aantal verkeersfiles. Die vele honderdduizenden auto?s die dagelijks kilometers lang staan aan te schuiven, veroorzaken niet alleen aanzienlijke economische- en milieuschade, maar doen ook de gezondheid geweld aan door de massale uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en fijn stof. SenNet columnist Jan Schils geeft duiding bij het mobiliteitsprobleem.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ziekenhuisopnames worden steeds korter. Wat met je zorg? (advertentie)

Hierdoor groeit de vraag naar niet-medische zorg dan ook exponentieel. Wil je zeker zijn dat er iemand voor je klaarstaat? Als je op een dag na een ziekenhuisopname kampt met praktische problemen, zoals je wassen, boodschappen doen, de (klein)kinderen naar school brengen, ... is een steeds bereikbare zorgmanager een veilige oplossing. Vraag hier meer informatie!


SenNet Life

Op rondreis door Polen met de SenNet mailgroep Reizen

In augustus trok de SenNet mailgroep Reizen naar Polen. Dat is waarschijnlijk niet meteen het eerste land waar je aan denkt als je een reisje plant. Jammer! Want er valt wel een heleboel te zien! Het werd een reis langs prachtige steden, door mooie natuur, met een intrigerende geschiedenis op de achtergrond. Lees hier hun verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Mysteries wereldwijd

Waren de Tempeliers in EthiopiŽ op zoek naar de Ark des Verbonds?

Uit rotsen gehouwen kerken in EthiopiŽ roepen nog steeds vragen op. Wie heeft die gebouwd? Volgens sommige geruchten zouden dat de Tempeliers zijn geweest, een trotse en sterke ridderorde die een groot deel van de middeleeuwen mee kleur heeft gegeven. Kan dat waar zijn? Of zijn het slechts sprookjes? En als het waar is, wat kwamen de Tempeliers dan zoeken zo diep in Afrika? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Spaakreflectoren (advertentie)

Met deze spaakreflectoren maak je je op een subtiele manier optimaal zichtbaar! Verhoog je veiligheid op de weg! Klik de spaakreflectoren vast op de spaken van je fietswielen en verlicht jezelf opperbest in de duisternis. Absoluut noodzakelijk voor elke fiets om extra zichtbaar te zijn in het verkeer! Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Nick en Simon verliefd op Vlaanderen

Nick en Simon zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld. De charmante Volendammers zijn al een hele tijd een begrip in Nederland, maar ook in ons land scoren ze hit na hit. Het duo heeft al de bijnaam 'de Nederlandse Clouseau' gekregen, een bijnaam waar ze terecht trots op mogen zijn! Bekijk hier hun persoonlijke boodschap en hun nieuwe clip!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: Libelle


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: Hmm, moeilijke keuzeMeer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Dit filmpje bekijk je zonder twijfel met de glimlach! Een fijne compilatie van snoezige babydiertjes!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Water bedekt ongeveer 70% van de oppervlakte van de aarde. 97% van dat water is echter ondrinkbaar.

Meer opmerkelijk

Geluk

Je zult nooit gelukkig worden als je naar het geluk blijft zoeken. Je zult nooit leven als je blijft zoeken naar de bedoeling van het leven
Albert Camus (1913-1960)
(Franse filosoof, journalist en schrijver)


Grapjes

Kareltje heeft net een pizza besteld. De ober vraagt of hij de pizza in 6 of in 10 stukken moet snijden. Kareltje antwoordt: 'Doe maar in 6 stukken, want 10 stukken krijg ik nooit op!'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Het langste dat iemand zonder slaap heeft doorgebracht is 18 dagen, 21 uur en 40 minuten. De recordhouder kreeg te kampen met hallucinaties, paranoia, wazig zicht, moeizaam spreken, slecht geheugen en gebrek aan concentratie.

Meer weetjes

Citaat

Een mens heeft twee oren en ťťn mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten.
Confucius (551 v.C. - 479 v.C.)
(Chinees filosoof )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Het is botertje tot de boom
⇒ Er heerst voorspoed en welvaart en/of een uitstekende onderlinge verstandhouding.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.