Waar vandaan: SenNet Magazine > Zo maak je jouw pc weer zo goed als nieuw!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/105/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 34 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Inzicht

Computer: Zo maak je jouw PC weer zo goed als nieuw!

Er is wel degelijk iets te doen aan je computerproblemen. Als je pc beetje bij beetje trager is geworden, totdat je er gek van wordt, het lang duurt om op te starten, vensters open te klikken, je te maken krijgt met crashes etc, kopen veel mensen gewoon een nieuwe PC. Maar wist je dat je al die ongemakken kan oplossen? Pascal Vyncke legt uit hoe en vertelt hoe PC-problemen ontstaan en heeft een prima oplossing voor je uitgetest.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Wie waren de helden van het Colosseum?

Gladiator: een begrip dat zonder twijfel tot de verbeelding spreekt. Stoere woeste mannen die in de Romeinse tijd moesten vechten en op gruwelijke wijze om het leven kwamen. Maar klopt dat beeld wel? Het Gallo-Romeins Museum schetst het leven van de gladiatoren en het spektakel waar zij deel van uitmaakten. Maak bovendien kennis met hun spraakmakende tentoonstelling! Welkom in de arena ?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Breng je libido naar ongekende hoogtes met de Sesso Plus koffie! (advertentie)

Als je te weinig zin hebt, te snel moe bent, langer wilt kunnen presteren in de slaapkamer of je partner wilt verbazen door een onweerstaanbare zin in seks, is SessoPlus hét antwoord. SessoPlus is een oploskoffie die je libido aanzienlijk verhoogt. Het effect van de koffie begint na een uur en kan 24 uur lang duren. De koffie werkt zowel voor mannen als vrouwen en is hiermee niet enkel een alternatief voor het 'blauwe pilletje' voor de mannen, maar is dus ook een oplossing voor de vrouw. Bestellen kan hier.


Gelukkig Zijn

Stop die negatieve gedachten over je lichaam!

Vandaag de dag zijn we kritischer dan ooit over ons lichaam. Je hebt vast al eens in de spiegel gekeken en iets gezien waar je niet blij mee bent. Je weet allicht dat je niet zoveel tijd en energie zou moeten besteden aan je zorgen maken over je uiterlijk. Maar hoe doe je dat dan? SenNet Lifecoach Wim Annerel helpt je komaf te maken met die negatieve gedachten.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Lekker en gezond: eet onkruid!

Onkruid vergaat niet, zeggen ze. Maar wist je dat veel van die stugge gewassen eetbaar, en misschien zelfs lekker zijn? Je kan er stamppot van maken, ze verwerken in soep, pesto, een omelet, quiche, pizza en nog veel meer! Toverlevenaar Hugo Tresinie vertelt je welke van die vervelende onkruiden perfect eetbaar zijn.
>> Lees verder    Reageer met je mening

De Apple iPhone 5c, de kleurrijkste iPhone ooit! (advertentie)

De nieuwe iPhone in een kleurrijk jasje! De iPhone 5c is gebaseerd op reeds bestaande populaire kenmerken van iPhone, zoals het schitterende 4-inch Retina-display, de razendsnelle A6-chip, de 8-megapixel iSight-camera en een batterij die lang meegaat. Bestellen kan hier.


Relaties

Vernieuwd zelfvertrouwen: de eerste stap naar een (nieuwe) relatie!

Je moet eerst van jezelf houden voordat je van iemand anders kan houden. Deze uitspraak klinkt je vast bekend in de oren. Van jezelf houden, is niet enkel een voorwaarde voor een goede relatie, het vormt ook de basis van een gelukkig en positief leven. Hoe herwin je je zelfvertrouwen na een stukgelopen relatie? Annemieke Dubois van Berkeley International toont je hoe je opnieuw gelukkig wordt.
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Op uitstap naar Lier met de SenNet mailgroep Fotografie

Op woensdag 9 september ging de mailgroep Fotografie voor de laatste keer dit jaar de deur uit om mooie kiekjes te maken. Deze keer was Lier aan de beurt. Samen wandelden ze langs verrassende plekjes en gezellige pleintjes, met als kers op de taart een leuke boottocht. Lees hier hun prachtige relaas en vooral: bekijk hun adembenemende foto?s!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Wil je iets bijverdienen? (advertentie)

We zijn op zoek naar mensen die op (brug)pensioen zijn en willen bijverdienen zonder risico. Je verkoopt gezellig via houseparty's juwelen en andere kleine gadgets, terwijl wij de investering doen. Interesse? Kijk dan op deze pagina en kom naar onze infonamiddag!


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Alles kan een mens gelukkig maken!

RenÚ Froger trekt een blik met 30 jaar hits open! De populaire Nederlandse zanger komt in januari nog eens naar Vlaanderen tijdens zijn theatertournee 'RenÚ Froger - 30 jaar hits in concert'. Hij trakteert het publiek op een muzikale belevenis waarin al zijn hits aan bod komen. Een eigen huis, een plek onder de zon ...
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Sorry vakbonden, maar stakingsrecht tolereert geen geweld of intimidatie

De drie grote Belgische vakbonden liggen onder vuur. Directe aanleiding is het feit dat onlangs door wegblokkades van Waalse arbeiders in het Luikse twee mensen niet meer op tijd naar het ziekenhuis konden worden gebracht en daardoor overleden. SenNet columnist Jan Schils neemt de vakbonden op de korrel.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: sta ik erop?Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Een leuke tip om je dekbedovertrek aan te brengen! Voortaan zal je nooit meer sukkelen!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De Romeinen gebruikten urine om hun tanden te poetsen en te bleken.

Meer opmerkelijk

Geluk

EÚn woord is soms al voldoende om het geluk van een mens te maken of te breken.
Sophocles (496 v.C. - 406 v.C.)
(Grieks dichter)


Grapjes

Waarom kan een boom niet voetballen? - Hij is geschorst.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

In 1567 zou de man met de langste baard ter wereld gestorven zijn nadat hij over z'n eigen baard struikelde toen hij wegvluchtte van een brand.

Meer weetjes

Citaat

Ik betaalde mijn psychiater 50 dollar voor een sessie van 10 minuten en hij heeft niets anders gedaan, dan me dezelfde vraag stellen die mijn vader altijd stelde : 'Wie denk je eigenlijk wel dat je bent?'
Sam Levenson (1911-1980)
(Amerikaans auteur )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Achter de geraniums zitten.
⇒ een inactief leven leiden, werkloos thuis zitten' (vanwege ziekte of ouderdom), vaak met de bijgedachte 'en zich nutteloos voelen'.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.