Waar vandaan: SenNet Magazine > Heerlijk ontspannen tijdens de kerstperiode!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/106/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 35 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Assesteenweg 65, Ternat - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Reizen

7 redenen om naar Maastricht te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Maastricht haalt? SenNet zet voor jou 7 redenen op een rijtje waarom Maastricht de perfecte locatie is voor een fijne citytrip tijdens de kerstperiode! Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn viersterrenhotel met ontbijt en een diner. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Levensstijl

Wat als je je kleinkinderen niet meer mag zien?

Ook als grootouder ervaar je aan den lijve wat de scheiding van je kind met zich meebrengt. Een scheiding vertroebelt vaak de relatie met je kind en ex-schoonkind, en dat straalt vaak af op de relatie met je kleinkinderen. Als het echt niet anders kan, kan je als grootouder naar de rechter stappen om een bezoekrecht af te dwingen. Dat is echter vaak een tweesnijdend zwaard. Erkend bemiddelaar Eric De Corte geeft tekst en uitleg bij enkele alternatieven.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontdek de wereld in 2016! (advertentie)

Ben je nog op zoek naar een vakantiebestemming voor 2016? Neem eens een kijkje op reizen.seniorennet.be en ontdek het fantastische aanbod van fiets- en wandelreizen, rondreizen, cruises en arrangementen! Begin maar al weg te dromen van prachtige zandstranden, boeiende cultuur, adembenemende natuur en véél rust … Klik hier!


Relaties

De nacht die mijn wereld veranderde

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ?time-out?. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ?akkoord?: een jaar na dato? Lees hier het derde deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Hoe profiteer je van een renteverhoging?

Het is een gekke gedachte: sommige professionals op Wall Street hebben in hun beleggingscarrière nog geen renteverhoging meegemaakt. Maar daar lijkt in december verandering in te komen. Fed-baas Janet Yellen lijkt vastberaden om de rente te verhogen. Nico Pantelis, financiële expert van Slim in Fondsen, bekijkt of dat goed of slecht nieuws is voor de aandelenmarkten.
>> Lees verder    Reageer met je mening

NIEUW! Lanceringsprijzen "Elissa Esther" juwelencollectie (advertentie)

Elissa Esther is een nieuw gelanceerde juwelencollectie ontworpen en vrijgegeven door het fotomodel Elissa Esther: 'Ik koos voor deze prachtige juwelen, een tijdloze zeer elegante collectie met hoogwaardige afwerking naar de laatste modetrends.' Ontdek hier de collectie.


Leven in balans

Wees de verandering die je wil zien

Wil jij graag dat de wereld rond je verandert, of dat iemand anders verandert? Waarom neem je niet zelf het heft in handen om die verandering teweeg te brengen? Als het enkel bij ?willen? blijft, en je zelf niets ?doet?, zal je waarschijnlijk nog lang mogen wachten. Denk aan wat Gandhi ooit mooi zei: ?Wees de verandering die je in de wereld wil zien?. SenNet healing coach Isabelle Lambrecht helpt je daarbij met enkele nuttige tips.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Strijdt jouw boom ook mee tegen borstkanker?

De kerstperiode staat voor de deur, maar jammer genoeg kan niet iedereen Kerstmis thuis vieren. Voor sommige wordt deze periode overschaduwd door ziekte. En daar wil Pink Ribbon iets aan doen. Doorbreek mee het taboe rond borstkanker, want ook met kerst gaat de strijd tegen deze ziekte verder.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Wat als jij er niet kan zijn voor je ouders? (advertentie)

Je vader of moeder is net thuis uit het ziekenhuis. Of jij boodschappen wil doen en eten klaarmaken? Graag, moest je nu niet net op de skilatten staan in Oostenrijk. Dankzij een steeds bereikbare zorgmanager ben je gerust: je ouders krijgen de zorg die ze nodig hebben na een ziekenhuisopname, en jij kan genieten van je vakantie. Vraag hier meer informatie!


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Ontdek je favoriete muziek op een betoverende manier!

Na vier jaar hard werken is Chris van Tongelen klaar om van start te gaan met zijn fantastische belevingsproject, en daarvoor wist hij een heleboel Europese topmuzikanten te strikken! Beleef de instrumentale versies van je favoriete muziek met al je zintuigen. Klassiek, pop, een vleugje nostalgische bigband, dance, je hoort het allemaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Rood


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: wa zegt ge????Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Iets te laat voor Halloween, maar toch heel leuk! Deze gigantische 'spinnenhond' jaagt nietsvermoedende voorbijgangers de stuipen op het lijf!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Venus is de enige planeet in ons zonnestelsel die in tegenwijzerzin roteert.

Meer opmerkelijk

Geluk

Wie zou niet liever dom willen worden door het geluk dan wijs door schade en schande.
Salvador Dali (1904 - 1989)
(Spaans schilder )


Grapjes

Wat is een boomerang die niet terug komt? - Een stok.

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersenen.

Meer weetjes

Citaat

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.
Albert Einstein (1879 - 1955)
(Duits - Amerikaans natuurkundige )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De bolworm steekt hem.
⇒ Hij heeft weer een van zijn grillen of buien.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.