Waar vandaan: SenNet Magazine > Jij verdient een heerlijk weekendje weg!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/110/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 5 - Nr 39 - 2015

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Reizen

8 redenen om naar Amsterdam te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Amsterdam haalt? SenNet zet voor jou 8 redenen op een rijtje waarom Amsterdam een absolute aanrader is tijdens de wintermaanden! Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn viersterrenhotel met ontbijt en een diner. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Wat als er borstkanker heerst in je familie?

Het UZ Leuven zoekt uit hoe ze vrouwen en mannen die mogelijk erfelijk belast zijn met borst- of eierstokkanker nog beter kunnen begeleiden. Ze proberen te weten te komen waar ze ťcht behoefte aan hebben tijdens hun loodzware traject. Alles over dit belangrijke project was al eerder te lezen in het Pink Ribbon Magazine 2015, maar nu dus ook in ons SenNet Magazine!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ook op zoek naar hoger rendement? (advertentie)

Hebt u het ook gehad met het lage rendement op uw spaarboekje? Hotelvastgoed biedt een veilig alternatief. Kies voor een zekere investering in het Mercure hotel in Blankenberge en ontvang een degelijk rendement, tot 9000 euro per jaar. Klik hier voor meer informatie.


Levensstijl

Een blik in de bemiddelingspraktijk: een scheiding met Kerstmis

Na 49 jaar huwelijk is voor Wim en Sofie de maat vol: ze gaan scheiden. 37 jaar geleden werd hun hele leven op zijn kop gezet, maar ze zijn er nooit in geslaagd om zich open te stellen voor elkaar. Erkend bemiddelaar Eric De Corte gunt ons een kijkje in zijn praktijk. Het koppel is elkaar verloren, maar tijdens het gesprek leren ze eindelijk te praten en is er zelfs plaats voor wat tederheid.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Inspelen op vergrijzing met vastgoed

Bij investeringen in vastgoed denken veel beleggers onterecht aan hoge opstartkosten, onderhoudskosten, huurcontracten en fiscale rompslomp. Bovendien zou vastgoedbeleggen alleen maar zijn weggelegd voor beleggers met flink wat vermogen. In werkelijkheid is het vastgoedbeleggen voor iedere belegger toegankelijk. Nico Pantelis, financiŽle expert van Slim in Fondsen, toont hoe je met kleine bedragen toch kan inspelen op hele interessante vastgoedtrends: de vergrijzing bijvoorbeeld!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Maak het gezellig warm... daar waar het ťcht nodig is. (advertentie)

De badkamer, de hobbykamer, de slaapkamer, ... Al deze ruimtes kun je makkelijk bijverwarmen met een elektrisch toestel van Aterno. Onze jongste generatie radiatoren blinken uit in gebruiksgemak, comfort en energiezuinigheid (enige in België met een AA-energielabel!). Vraag hier je gratis gids aan en ontdek ook alle andere voordelen!


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Straks schittert deze landgenoot in het Antwerps Sportpaleis!

Nitro Circus Live, het grootste live action sport gebeuren ter wereld, komt opnieuw naar het Antwerpse Sportpaleis. Meer dan 30 sporthelden geven het beste van zichzelf in een bloedstollend spannende, nieuwe show, die volledig in het teken staat van een 3-rings circus uit 1920. Voor William ?Willis? Van den Putte gaat straks een droom in vervulling, want ook hij laat zijn kunsten zien tijdens Nitro Circus Live!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Waar wil iedereen toch naartoe?

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ?time-out?. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ?akkoord?: een jaar na dato? Lees hier het vijfde deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Houd je energieverbruik beter in het oog dankzij deze Energiemonitor van Alecto! (advertentie)

Met de Alecto energiemeter kan je continu het verbruik van je elektrische apparatuur meten. Nadat je zelf de kosten per kWh hebt ingevoerd, kan je aflezen wat het aangesloten apparaat tot dan al aan stroom heeft verbruikt. Zo kan je eenvoudig je energieverbruik in het oog houden! Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Hoor wie speelt daar ?

Hoor wie speelt daar kind?ren, hoor wie speelt daar kind?ren, hoor wie strijkt daar zachtjes over die snaar. Het waren cellist Roel Dieltiens en pianist Piet Kuijken die in AMUZ met lekkers strooiden. Het muzikaal snoepgoed kwam wel niet uit Spanje, maar uit de zak van ene Johannes Brahms.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: Dierbaar moment


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: 100% aaibaarheid!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

In deze winkel pakken ze winkeldieven wel op een heel speciale manier aan!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Hoge hakken zouden oorspronkelijk ontworpen geweest zijn voor mannen! Egyptische slagers droegen hoge hakken zodat ze niet met hun voeten in het slachtafval zouden staan.

Meer opmerkelijk

Geluk

Wanneer men denkt, dat het geluk sterk afhankelijk is van het karakter, dan heeft men gelijk; indien men eraan toevoegt dat het lot er niets mee te maken heeft, gaat men te ver.
Vauvenargues (1715 - 1747)
(Frans filosoof )


Grapjes

Hij zingt en hij stinkt? - Helmut Protti!

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Het kostte meer om de film over de Titanic te maken dan om het schip zelf te bouwen.

Meer weetjes

Citaat

Kennis is de moeder van de twijfel.
Fulke Greville (1554 - 1628)
(Engels dichter, hoveling en staatsman)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De regen schuwen en in de sloot vallen.
⇒ Door iets onaangenaams te ontwijken in nog grotere problemen komen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 310.796
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.