Waar vandaan: SenNet Magazine > Nog op zoek naar een valentijnscadeautje? Hier heb je 14 tips!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/116/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 5 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Relaties

14 last-minute tips voor 14 februari!

Je wilt je geliefde graag extra verwennen deze Valentijnsdag, maar je weet niet hoe je hem of haar dit jaar kan verrassen? Je liefde is groot, maar je inspiratie zoek? Misschien maak je je partner wel gelukkig met een van deze ideetjes! Neem snel een kijkje!
>> Lees verder    Reageer met je mening


SenNet Life

Gezocht: romantische zielen!

Het is bijna Valentijnsdag. Tijd om de hartjes, kaarsjes, bloempjes en lieve woordjes uit de kast te halen om onze geliefden extra in de kijker te zetten. Naar aanleiding van die speciale dag, vroegen wij ons bij SenNet Magazine af wat het meest romantische is dat onze lezers ooit hebben meegemaakt. Vertel het ons! Op 15 februari lees je al jullie mooie verhalen in SenNet Magazine.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Uw geld verdient beter! (advertentie)

Spaarboekjes leveren al lang niets meer op. Weet je niet hoe je je geld toch kan laten renderen? Al eens aan de aandelenmarkt gedacht? Slim in Fondsen leert je hoe je eenvoudig en snel begint met beleggen. Als trouwe lezer van SenNet Magazine kan je de boeiende beleggingsgids gratis downloaden! Klik hier voor meer informatie.


Gezondheid

PatiŽntes getuigen: wachten, vechten, dapper zijn en doorgaan

Borstkanker, het overkomt niet enkel anderen. Maar als het iemand in je omgeving treft, wat kan jij dan doen voor die persoon? Wat maakt iemand waarbij een gezwel werd ontdekt allemaal mee? Eťn belangrijke tip: laat je boezemvriendin niet alleen naar de arts gaan. Stel voor om met haar (of hem) mee naar de arts te gaan. Al is het maar om te luisteren naar wat de arts juist vertelt, want door de emoties kan er veel informatie verloren gaan. Twee borstkankerpatiŽnten getuigen.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Schokdempers voor je portefeuille

Voor wie regelmatig de columns van financiŽle expert Nico Pantelis leest, klinkt het vast bekend in de oren: bescherm je portefeuille door te werken met een riante cashpositie. Tot nu toe is beursjaar 2016 een wilde rit geweest voor beleggers, waardoor dat advies nu wel heel actueel is. Hoe je een cashpositie aanhoudt, lees je hier.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Je kleinkind runt z'n eigen boerderij met deze leuke tractor op afstandsbediening! (advertentie)

Deze Tractor met Aanhanger op afstandsbediening van Gearbox garandeert je kind uren speelplezier. Je kan er zowel binnen als buiten mee spelen, en hangt dus niet van het weer af! Vergeet je televisie of je PlayStation, deze RC Tractor is het speelgoed waar jij op wacht! Bestellen kan hier.


Relaties

Voordat de dood ons scheidt

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ?time-out?. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ?akkoord?: een jaar na dato? Lees hier het achtste deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Recept

Aziatische broccolisoep met een vleugje kokos

Een heerlijk geurende kom verse soep, wie kan daar neen tegen zeggen? Foodblogger Judith Pagrach schotelt je weer een smakelijke tip voor: broccolisoep met een Aziatische twist! Wij krijgen alvast het water in onze mond! Jij ook?
>> Lees verder    Reageer met je mening

Makkelijk handsfree in de wagen bellen dankzij de Blue Easy Bluetooth Carkit! (advertentie)

De Blue Easy is een ranke Bluetooth carkit die in een handomdraai aan de zonneklep of op het dashboard kan worden bevestigd. De Blue Easy is stijlvol en compact en levert een perfect zuivere gesprekskwaliteit. Je bedient de Blue Easy via slechts één knop. Hiermee kan je al je gesprekken beantwoorden, beëindigen en weigeren. Bestellen kan hier.


Inzicht

Christiano and his Magical Orchestra brengt debuutalbum Everlasting!

Wie dacht dat orkesten niet meer van deze tijd waren, had zeker nog nooit gehoord van Christiano and his Magical Orchestra! Na vier jaar zwoegen komt Chris Van Tongelen naar buiten met zijn debuutalbum, waarop meer dan 30 Europese topmuzikanten het beste van zichzelf laten horen. Beluister hier het interview met Christiano and his Magical Orchestra!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: De spin


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: het gaat erop achteruit!Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze hond heeft wel een heel bijzonder geheim leven!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

In 2008 onderging de Zimbabwaanse dollar in 2008 een hyperinflatie, waardoor het geld miljarden keren minder waard werd, en biljetten van 100 biljoen dollar werden uitgebracht.

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk is een tussenstation tussen te weinig en te veel.
Channing Pollock (1880 - 1946)
(Amerikaans toneelschrijver en criticus)


Grapjes

Een dom blondje zit gezellig op restaurant, maar moet even naar de toilet. Ze vraagt aan de ober: 'Waar is het toilet?' De ober zegt: 'Sorry mevrouw, die is verstopt.' Waarop het domme blondje antwoordt: 'Geeft niet, dan zal ik hem wel zoeken.'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Haringen communiceren 's nachts met elkaar door scheten te laten.

Meer weetjes

Citaat

Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder.
Lao-Tse (+/- 600 v.C.)
(Chinees filosoof)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Denken met kousen en schoenen in de hemel te komen.
⇒ Denken dat men zich niet moet inspannen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 334.566
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.