Waar vandaan: SenNet Magazine > Gedaan met die vervelende kwaaltjes!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/118/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 7 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Reactielijn

Zo romantisch is de SenNet Magazinelezer: jullie reacties op de valentijnsoproep!

Je kan het onmogelijk gemist hebben afgelopen weekend: het was weer tijd voor liefde en romantiek op Valentijnsdag! Wij vroegen jullie wat het meest romantische is dat jullie ooit hebben meegemaakt. Lees hier jullie hartverwarmende reacties op onze valentijnsoproep!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Leven in balans

Pijnlijke kwaaltjes? Al eens aan stoelyoga gedacht?

Als je wel eens last hebt van je lichaam, of als je problemen hebt om tot rust te komen, dan kan yoga wel eens de oplossing zijn voor jou. Door de verschillende bewegingen heel bewust te maken, neem je even de tijd om je hoofd leeg te maken en helemaal zen te worden. Dat het daarnaast ook nog eens die vervelende reuma kan verlichten, dat nemen we er uiteraard graag bij!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontvang tot 8000 euro jaarlijks rendement! (advertentie)

Vastgoed bezitten zónder wanbetalers, kopzorgen, schade en leegstand? Dankzij Hotel Invest kunt u zorgeloos investeren in hotelkamers. U kunt rekenen op een hoog rendement afkomstig van gans het hotel! Dankzij sterke merken, ervaren uitbaters en internationale partners kunt u tot 8000 euro per jaar verwachten. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan


Gezondheid

Je hebt griep, wat nu?

Het is officieel: de griep is in ons land. Dat melde het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV) vorige week in een persbericht. Als de griep je te pakken krijgt, valt er helaas maar weinig te doen. Een echte behandeling is er niet en antibiotica werken niet, omdat griep veroorzaakt wordt door een virus. Gelukkig zijn er enkele trucjes die de hinder kunnen verlichten!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Snoezig: 10 verliefde diertjes!

Ook in het dierenrijk was het dit weekend Valentijnsdag. Het ging er heel romantisch aan toe: dat bewijzen deze verliefde dierenkoppeltjes! Deze 10 schattige foto's zorgen gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Geen mol te zien dankzij deze mollenverjager van GUARD'n Care! (advertentie)

Deze mollenverjager op zonne-energie van GUARD'n Care produceert elke 10 tot 30 seconden twee seconden lang een geluid van 400hz, wat mollen als irritant beschouwen. Hiernaast vibreert de mollenverjager ook. De combinatie van het geluid en de vibraties zijn zo onprettig voor de mollen, dat ze voortaan je tuin vermijden! De mollenverjager werkt bovendien op zonne-energie, je hebt dus helemaal geen batterijen nodig! Bestellen kan hier.


Relaties

In het oog van de storm

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ?time-out?. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ?akkoord?: een jaar na dato? Lees hier het negende deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Don't fight the Fed!

Don?t fight the Fed, het was jarenlang de stelregel op de beurs. Met miljarden aan liquiditeiten, hielp het Amerikaanse stelsel van centrale banken de beurs flink vooruit. Maar nu lijkt diezelfde Fed de aanstichter van een hoop beursgeweld. Volgens Nico Pantelis, financiŽle expert van Slim in Fondsen, is het ook nu handig om vooral niet af te wijken van de moderne beurswijsheid.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Breng je libido naar ongekende hoogtes met de Sesso Plus koffie! (advertentie)

Als je te weinig zin hebt, te snel moe bent, langer wilt kunnen presteren in de slaapkamer of je partner wilt verbazen door een onweerstaanbare zin in seks, is SessoPlus hét antwoord. SessoPlus is een oploskoffie die je libido aanzienlijk verhoogt. Het effect van de koffie begint na een uur en kan 24 uur lang duren. De koffie werkt zowel voor mannen als vrouwen en is hiermee niet enkel een alternatief voor het 'blauwe pilletje' voor de mannen, maar is dus ook een oplossing voor de vrouw. Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Wie geen moeite doet voor de liefde, is een sukkelaar!

Het sympathieke trio 3JS is zowel in Nederland, als in Vlaanderen, aan een stevige opmars bezig. Ze brengen inmiddels hun 7de album uit en vertrekken op hun 7de theatertournee langs de grote zalen van Nederland. Wil je die Volendammers ook in ons land eens aan het werk zien? Dat kan! Op 28 april tonen ze wat ze in hun mars hebben in de Arenbergschouwburg in Antwerpen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: Ik schreef je naam


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: bij de haren...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Wat je allemaal niet kan doen met post-its! Spoel even door naar 0:40!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De Romeinen waren niet vies van vreemde folteringen. Had je je vader vermoord? Dan werd je, naakt, samen met een hond, adder, haan en aap in een zak vastgenaaid ...

Meer opmerkelijk

Geluk

Het menselijk wezen, dat smart veroorzaakt, dooft in eigen hart meer geluk uit dan hij bij mogelijkheid uitdoven kan in hen, die hij doet lijden.
Maurice Maeterlinck (1862 - 1949)
(Belgisch dichter, toneelauteur en Nobelprijswinnaar (1911))


Grapjes

Drie mannen zitten op cafť. Zegt de ene: "Mijn vrouw zat naar Hans en Grietje te kijken en 9 maanden later kreeg ze een tweeling." Een andere man zegt: "Dat is toevallig! Mijn vrouw keek had net naar de Drie Biggetjes gekeken en ze kreeg 9 maanden later een drieling." Waarop de andere man zegt: "Ik moet snel naar huis, jongens. Mijn vrouw zit naar 101 DalmatiŽrs te kijken!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Zodra de embryo's van tijgerhaaien tanden ontwikkelen, vallen ze de zwakste embryo's aan en eten ze ze op ... nog voor hun geboorte.

Meer weetjes

Citaat

De dromen van vandaag zijn het materiaal van de wereld van morgen.
Peter Gabriel (1950)
(Britse zanger en muzikant )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Een snoek op zolder zoeken.
⇒ Iets onmogelijks zoeken, vergeefse moeite doen.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 334.566
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.