Waar vandaan: SenNet Magazine > Win 1 van de 100 duotickets van de Vlaamse film 'Achter De Wolken'!

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/117/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 6 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Achter de Wolken: win 1 van de 100 duotickets!

?Achter De Wolken? vertelt het liefdesverhaal van Emma en Gerard die elkaar na meer dan 50 jaar opnieuw tegenkomen. Niemand minder dan Chris Lomme en Jo De Meyere spelen de hoofdrollen in dit langspeeldebuut van Cecilia Verheyden, gebaseerd op het succesvolle theaterstuk van Michael De Cock. Lees hier een interview met de twee iconische acteurs, de regisseuse en de scenarist, en maak kans op 1 van de 100 duotickets!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Je bent verkeerd, en 4 andere dodelijke zinnen

Bliksemende ogen kan je verwachten als je iets verkeerd zegt. Toch is het vaak niet wat je zegt dat aanstoot geeft, maar wel wat de ander hoort. Bepaalde uitspraken doen namelijk het zelfvertrouwen van je gesprekspartner kelderen, waardoor hij of zij al snel iets helemaal anders begrijpt. Dit zijn de 5 dingen die je volgens SenNet life coach Wim Annerel maar beter nooit tegen iemand zegt.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Ontvang tot 8000 euro jaarlijks rendement! (advertentie)

Vastgoed bezitten zónder wanbetalers, kopzorgen, schade en leegstand? Dankzij Hotel Invest kunt u zorgeloos investeren in hotelkamers. U kunt rekenen op een hoog rendement afkomstig van gans het hotel! Dankzij sterke merken, ervaren uitbaters en internationale partners kunt u tot 8000 euro per jaar verwachten. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan


Relaties

Wat is het geheim van een succesvolle relatie?

Iedereen hoopt natuurlijk dat zijn relatie zo lang mogelijk stand houdt. Maar hoe kan je daarvoor zorgen? Op basis van onderzoeken in zijn liefdeslaboratorium, heeft John Gottman zeven pijlers ontdekt waarop succesvolle relaties rusten. Ilse Reynders van Altero zet ze voor jou op een rijtje. Herken jij ze ook in jouw relatie?
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Dringend orde op zaken nodig in zonnebankcentra

De discussie of zonnebanken al dan niet schadelijk zijn voor de gezondheid, is zo oud als het bestaan ervan zelf. De meningsverschillen zijn groot en lijken door de commerciële belangen wel onoverbrugbaar. Nu blijkt dat in 2015 slechts 3 procent van de zonnebankcentra volledig in orde was, is het volgens SenNet columnist Jan Schils hoog tijd dat de politiek orde op zaken stelt en de consument beter gaat beschermen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Fantastische rondreis door Cuba! (advertentie)

Ben je vrij in mei en heb je de reiskriebels te pakken? Dan is deze reis iets voor jou! Tijdens deze swingende rondreis maak je in 15 dagen kennis met het boeiende Cuba, en daarvoor heeft de immer enthousiaste Eddy Boeckmans van Organización Royal 2007 alles uit de kan gehaald. Neem snel een kijkje!


Leven in balans

De valkuil van je verwachtingen

Verwachtingen waaraan niet voldaan worden. Je kent het wel, dat subtiele gevoel van teleurstelling. Als je verwacht dat iemand anders iets realiseert in jouw leven, kan er natuurlijk heel wat fout gaan. Healing coach Isabelle Lambrecht toont je waarom verwachtingen meer kwaad dan goed doen en geeft je tips om zelf het heft in handen te nemen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Suske en Wiske vieren 70ste verjaardag in stijl!

Onze Vlaamse striphelden Suske en Wiske zijn op hun zeventigste nog steeds springlevend, dat werd vrijdagavond bewezen op de geanimeerde première van de musical Suske en Wiske - De Circusbaron. De kids gingen helemaal mee in het spannende avontuur vol humor en superleuke liedjes, bij de ouders en grootouders stond de pure nostalgie dan weer in de ogen te lezen. Wie er graag nog bij wil zijn, kan op 13 en 14 februari terecht in Capitole Gent!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Scherpe beeldkwaliteit aan een scherpe prijs! (advertentie)

De Samsung UE32J4100 is dankzij zijn compacte formaat en zijn goedkope prijs uitermate geschikt voor de woonkamer of slaapkamer van kleinere gezinnen. De Wide Colour Enhancer van Samsung zorgt ervoor dat de kwaliteit van het beeld nog beter wordt. Ontdek details en kleuren zoals ze écht zijn. Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Beethovens debuut: alsof je er zelf bij was

Laat het doek van uw verbeelding opengaan. Wenen, 1795. In het stadspaleis van prins Karl von Lichnowsky gaan drie klaviertrio?s in première, getekend Ludwig van Beethoven. Terwijl Klara-stem Werner Trio het publiek een aristocratische mindset aanmeet, laat het fortepianotrio Inedito de high society voor het eerst kennismaken met deze baanbrekende werken.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Beschut tussen het hout


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: eenzaam en alleen....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze snoezige babykoala lijkt in ieder geval een fantastisch leventje te leiden!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Krokodillen slikken stenen in zodat ze dieper kunnen zwemmen.

Meer opmerkelijk

Geluk

Laat ieder geluk verwelken, als u er slechts één blijft; de hoop, die aan de tak steeds nieuwe knoppen doet ontspruiten.
Friedrich Rückert (1788 - 1866)
(Duits dichter)


Grapjes

Commissaris: 'Agent, wat doe jij om een samenscholing uiteen te drijven?' Agent: 'Mijn helm afnemen, commissaris, en een collecte beginnen.'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Je kan een stuk papier maximum zeven keer dubbelvouwen.

Meer weetjes

Citaat

Een uur zitten bij een aardig meisje vliegt voorbij als een minuut, maar een minuut op een brandende kachel lijkt wel een uur. Dat is relativiteit.
Albert Einstein (1879 - 1955)
(Duits - Amerikaans natuurkundige)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

De krenten uit de pap halen.
⇒ De meest aantrekkelijke gedeelten voor zichzelf bestemmen, bijvoorbeeld de meest interessante taken uit een omvangrijk werk.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 334.566
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.