Waar vandaan: SenNet Magazine > Waarom zou je te veel betalen voor hetzelfde product?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/119/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 8 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Geld & Werk

Besparen? Kijk door de verpakking!

Je tripjes naar de supermarkt kosten je al snel een hele hap uit je budget. Daarom is het slim om even stil te staan bij de verschillende producten die er op de markt zijn en hun prijzen. Want waarom zou je te veel betalen voor hetzelfde product? In zijn boek Minder Geldzorgen leert Bjorn Peeters je hoe je efficint kan besparen; voor SenNet Magazine vat hij enkele tips samen in dit artikel!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Reizen

6 redenen om naar Zeist te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Zeist en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 6 redenen op een rijtje waarom het Figi Theater Hotel dichtbij de prachtige stad Utrecht een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een uitzonderlijk hotel met ontbijt, gratis filmbezoek, een welkomstdrankje ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!
>> Lees verder    Reageer met je mening

De beste optie voor een gladde en zachte huid! (advertentie)

Ladyshave voor een gladde en zachte huid. Trimmen, bijwerken en scheren met twee hypoallergene flexibele folies en een opzetstuk voor het trimmen van de bikinilijn. Kan nat of droog worden gebruikt voor gebruik in of buiten de douche, voor maximaal comfort en gebruiksgemak. Bestellen kan hier.


SenNet Life

OPROEP: Wat is jouw verhaal?

In de SenNet-lezer schuilt een boeiende persoon met een pakkend verhaal; zoveel is zeker. In onze gloednieuwe rubriek willen wij dan ook graag JOU in de kijker zetten! Daarom zijn wij op zoek naar getuigenissen over een unieke ervaring, een speciale hobby, een bijzondere ontmoeting, een knotsgek avontuur en noem maar op! Vertel het ons en wie weet staat jouw verhaal binnenkort te lezen in SenNet Magazine!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

3 tips om NU meer geluk in je leven te brengen!

Er is geen weg naar geluk; geluk s de weg - zegt Thich Nhat Hanh. En gelijk heeft hij. Je hoeft niet te wachten tot je leven van een leien dakje gaat om je gelukkig te voelen. SenNet life coach Wim Annerel geeft je drie eenvoudige tips om je gemoedstoestand te veranderen zodat je fysiek n emotioneel je geluksknop kan inschakelen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

15 dagen op unieke groepsreis door Canada! (advertentie)

Wandel in Canada door adembenemende natuurgebieden met uitgestrekte wouden, glinsterende watervallen en meren, maar ook door hippe steden met hoge wolkenkrabbers en zelfs authentieke stadsdelen die nog altijd een koloniale sfeer uitademen. Eddy Boeckmans neemt je onder zijn sympathieke vleugels om je een onvergetelijke ervaring aan te bieden in een fijne groep. Klik hier voor meer informatie, en wie weet vertrek je op 20 juni 2016 op jouw droomreis!


Mysteries wereldwijd

Katten: mysterieuzer dan je denkt!

Katten hebben in vele huishoudens een warm plekje bij de haard veroverd, maar dat pluizenbolletje dat naast je ligt te slapen is geheimzinniger dan je denkt! Weet jij waarom katten spinnen? Of waarom er zoveel bijgeloof hangt rond zwarte katten? De elegante viervoeter doet vele vragen rijzen, waarop de antwoorden uitblijven. Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Inzicht

Vernederende uithuiszettingen zijn een schandvlek voor onze maatschappij

Begin dit jaar berichtten verschillende kranten dat in Vlaanderen maar liefst 80 tot 250 mensen per week letterlijk met hun inboedel op straat worden gezet. Bijna twee maanden later, zo tekent onze columnist Jan Schils op, doen de politieke partijen, die anders klaar staan om bij de minste of geringste mistoestand moord en brand te schreeuwen, of hun neus bloedt en zwijgen ze in alle talen. Toch moet de oplossing voor dit schrijnende probleem van hen komen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Scheer je waar je wilt en hoe jij het wilt dankzij Panasonic! (advertentie)

Dankzij dit Wet & Dry Scheerapparaat met Single Blade van Panasonic kan je je droog scheren, maar ook met schuim en zelfs onder de douche! Het toestel beschikt bovendien ook over een roterende kop, zo kan je steeds de moeilijkst bereikbare plekjes vlot scheren! Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Belgi heeft de primeur!

Op sportief n muzikaal vlak heeft de Oostenrijkse superster Hansi Hinterseer zowat alles meegemaakt wat er mogelijk is. Dankzij FaceTime konden twee enthousiaste Belgen de Oostenrijkse chouchou van de volksmuziek op 924 km afstand strikken voor een gesprek, enkele minuten voor hij in het Duitse Cottbus van start ging met de soundcheck voor een alweer uitverkocht concert. Het werd een geanimeerd gesprek, dat meteen ook een prima opwarmer is voor Hansi?s concert op vrijdag 11 maart in de Ethias Arena in Hasselt.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Pozie: Herinneringen


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: laat mij maar slapen...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Dit baby'tje valt onmiddellijk in slaap als z'n papa dit slaapliedje speelt. Zo schattig!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De wetenschapper Anders Celsius stelde aanvankelijk dat water kookt bij 0 Celsius en dat water bevriest bij 100 Celsius. De wetenschappelijke wereld heeft zijn temperatuurschaal pas na zijn dood omgekeerd.

Meer opmerkelijk

Geluk

Als ik de dag doorkom zonder catastrofes ben ik al erg blij. Dat is een vorm van geluk.
Hugo Claus (1929 - 2007)
(Vlaams schrijver en schilder )


Grapjes

Twee mannen zijn aan het vissen. Ineens komt er tussen het gras een slang aangekropen en kruipt bij de ene in de broekspijp en bijt hem in zijn snikkel. "Aaauw," roept hij, "er heeft een slang in mijn snikkel gebeten." De andere rent naar een dokter en zegt dat zijn maat door een slang in zijn snikkel is gebeten. Zegt de dokter: "Zo snel mogelijk terug en het gif eruit zuigen, anders is je maat morgen dood." Als hij terug komt roept zijn maat: "En wat zei de dokter?" "Dat je morgen dood bent!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Kwallen bestaan voor 95 procent uit water.

Meer weetjes

Citaat

Een oordeel is een schot, dat vaak de schutter treft en niet het doel.
Ernst Hohenemser (1870 - 1954)
(Duits aforist en vertaler)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Eigen roem stinkt.
⇒ Door over jezelf op te scheppen, maak je een nare indruk.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 334.566
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.