Waar vandaan: SenNet Magazine > Na 82 jaar zijn De Rechtvaardige Rechters nog steeds zoek. Waar zijn ze en wie heeft ze?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/123/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 12 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Reizen

7 redenen om naar Valkenburg te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Valkenburg en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 7 redenen op een rijtje waarom het Hotel Schaepkens van St. Fijt dichtbij het gezellige stadscentrum een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een sympathiek hotel met ontbijt, een welkomstdrankje, een diner ? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Mysteries wereldwijd

Waar zijn De Rechtvaardige Rechters?

De diefstal van De Rechtvaardige Rechters roept 82 jaar later nog steeds heel wat vragen op. Het paneel maakte deel uit van het bekende kunstwerk Lam Gods van de gebroeders Van Eyck, tot het opeens verdween. Wie waren de daders? Hoe gingen ze te werk? Waar is het kunstwerk nu? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Unieke 13-daagse rondreis door de VS: Washington, NY, Orlando én een cruise naar de Bahama's! (advertentie)

De indrukwekkende wereldsteden Washington, New York en Orlando verkennen, dat zou iedereen minstens één keer in z’n leven gedaan moeten hebben! Ervaar het bruisende stadsleven terwijl je de bekendste bezienswaardigheden bewondert, bezoek drie schitterende attractieparken én maak een korte cruise naar de Bahama’s, allemaal tijdens één reis! Neem snel een kijkje!


Gezondheid

Spijsvertering: Wat met herhaaldelijke vage klachten?

Heb je wel vaker last van buikpijn, krampen, diarree? Wees gerust, dat zijn zeer vaak voorkomende klachten. Een Duitse peiling, bijvoorbeeld, wees uit dat 13% van de respondenten een opgeblazen gevoel ervaren had in de laatste zeven dagen. Daarnaast bleek 11% in dezelfde periode last te hebben gehad van buikpijn. Apotheker Piet Sollie gaat in de wetenschappelijke literatuur op zoek naar middeltjes om deze klachten te verlichten.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gelukkig Zijn

Hoe ga je het best om met moeilijke mensen?

Welk werk je ook doet, of in welke vereniging je ook actief bent, je krijgt altijd te maken met moeilijke mensen. Weten hoe je het best met hen kan omgaan, geeft je heel wat voordelen. En minder stress. Life coach Wim Annerel geeft je 7 tips om beter om te kunnen gaan met die moeilijke mensen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Uw geld verdient beter! (advertentie)

Spaarboekjes leveren al lang niets meer op. Weet je niet hoe je je geld toch kan laten renderen? Al eens aan de aandelenmarkt gedacht? Slim in Fondsen leert je hoe je eenvoudig en snel begint met beleggen. Als trouwe lezer van SenNet Magazine kan je de boeiende beleggingsgids gratis downloaden! Klik hier voor meer informatie.


Inzicht

Ongewenste telefoontjes binnenkort makkelijker voorkomen?

De telefoon is onmisbaar in onze samenleving, maar helaas is het ook een handig hulpmiddel voor criminelen en andere mensen met kwade bedoelingen. Zo hebben vele mensen al eens te maken met fraude, stalking en pesterijen via de telefoon. Minister De Croo wil daar in de toekomst komaf mee maken. SenNet columnist Jan Schils geeft duiding bij dit probleem.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Met 10.000den feestvierders per keer

Volgende week opent de Ethias Arena opnieuw haar deuren voor het Grootste Meezingfeest van Vlaanderen. De elfde editie van het Schlagerfestival belooft een nog groter succes te worden dan alle vorige edities! Lindsay, Laura Lynn en Bart Kaëll kijken er alvast hard naar uit; bekijk hier het exclusieve filmpje. Wil je er nog graag bij zijn? Dat kan!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Glanzend gesteild haar! Origineel van TV! (advertentie)

Dit is de ideale manier om eenvoudig en snel je haar glad en glanzend te maken. Geen gedoe met een föhn en een stijltang. Gebruik de Fast Hair Straightener Stijlborstel! Je brengt je haar in model terwijl je het borstelt zonder het haar te beschadigen. Meteen na de eerste keer borstelen krijgt je haar een mooie glans en voelt het heerlijk zacht aan. Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Zu langer Erinnerung

Piano, klarinet en altviool: het is een zeldzame combinatie, maar dat maakt haar ook zo bijzonder. Net als dit concert in de Handelsbeurs dus. Dénes Várjon, Jörg Widmann en Tabea Zimmermann trakteerden het publiek op een meeslepende muzikale reis doorheen twee eeuwen muziek.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

Poëzie: Haiku


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: voor zulke oren bestaat geen warme muts...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Wat als de gsm eerder was uitgevonden?

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Elke drie, vier dagen maakt je lichaam een nieuw maagslijmvlies aan. Als dat niet zou gebeuren, zouden de sterke maagzuren niet enkel ons eten verteren, maar ook onze maag zelf!

Meer opmerkelijk

Geluk

Door zorgvuldig de kruimels van het geluk op te rapen, wordt men gelukkig.
Gustave Droz (1832 - 1895)
(Frans auteur)


Grapjes

Na een vergadering wisselen twee dokters ervaringen uit. "Ik heb een patiënt die aan geheugenverlies lijdt", zegt de ene. "Wat zou jij me aanraden?" Antwoordt de andere: "Hem vooraf laten betalen!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Walnoten bevorderen de nachtrust en het humeur!

Meer weetjes

Citaat

Bedenk dat de schoonste dingen op aarde de meest nutteloze zijn: pauwen en lelies bijvoorbeeld.
John Ruskin (1819 - 1900)
(Engels recensent)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Het puntje van een scherpe pen is 't felste wapen dat ik ken.
⇒ Met een kritisch woord kan het meest worden bereikt.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 330.539
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.