Waar vandaan: SenNet Magazine > Wie kon de Oscar van SeniorenNet in de wacht slepen?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/124/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 13 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


SenNet Life

Dit waren de winnende foto's en filmpjes op de Pascallekesuitreiking!

SeniorenNet telt een heleboel creatieve leden in de mailgroepen Fotografie en Filmen! Eens per jaar komen zij samen voor de Pascallekesuitreiking: een feestelijke dag waarop de beste werken bekroond worden met de Oscar van SeniorenNet. Bekijk hier de foto's en filmpjes die een trofee in de wacht hebben kunnen slepen!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Welzijn

De sandwichgeneratie: wanneer mantelzorgers ook aandacht nodig hebben

Dagelijks staan in heel Vlaanderen talloze mantelzorgers paraat om hun naasten en familie bij te staan. Vaak gaat het hierbij om mensen van de zogenaamde sandwichgeneratie, die zowel verantwoordelijk zijn voor de opvoeding van hun kinderen als voor de ondersteuning van hun zorgbehoevende ouders. Peter Catthoor van Familiehulp waarschuwt dat we deze generatie niet vroegtijdig mogen laten opbranden.
>> Lees verder    Reageer met je mening

15 dagen op unieke groepsreis door Canada! (advertentie)

Wandel in Canada door adembenemende natuurgebieden met uitgestrekte wouden, glinsterende watervallen en meren, maar ook door hippe steden met hoge wolkenkrabbers en zelfs authentieke stadsdelen die nog altijd een koloniale sfeer uitademen. Eddy Boeckmans neemt je onder zijn sympathieke vleugels om je een onvergetelijke ervaring aan te bieden in een fijne groep. Klik hier voor meer informatie, en wie weet vertrek je op 20 juni 2016 op jouw droomreis!


Geld & Werk

Denk ook aan je pensioen als je gaat scheiden

Het pensioen?! Wat komt dat doen bij een scheidingsregeling? En het pensioen is toch van mij en die groepsverzekering ook! Is dat zo? En wat kunnen koppels in scheiding dan wel allemaal regelen tijdens een bemiddeling, waar bij een gerechtelijke procedure veelal geen aandacht aan wordt besteed?
>> Lees verder    Reageer met je mening

De verrassing van 2016: inflatie

Het klinkt vreemd, want iedere econoom, centrale bankier en belegger lijkt het erover eens: inflatie is nog ver weg. Maar toch zijn de eerste signalen van inflatie in Amerika al aanwezig. En met een simpele stap, kunnen beleggers zich heel makkelijk indekken tegen wat inflatie. Nico Pantelis, financiŽle expert van Slim in Fondsen, geeft duiding bij een eventuele inflatie.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Breng je libido naar ongekende hoogtes met de Sesso Plus koffie! (advertentie)

Als je te weinig zin hebt, te snel moe bent, langer wilt kunnen presteren in de slaapkamer of je partner wilt verbazen door een onweerstaanbare zin in seks, is SessoPlus hét antwoord. SessoPlus is een oploskoffie die je libido aanzienlijk verhoogt. Het effect van de koffie begint na een uur en kan 24 uur lang duren. De koffie werkt zowel voor mannen als vrouwen en is hiermee niet enkel een alternatief voor het 'blauwe pilletje' voor de mannen, maar is dus ook een oplossing voor de vrouw. Bestellen kan hier.


Gezondheid

Chemotherapie minder giftig voor borstkankerpatiŽnten door het 5-2 dieet?

Laat ťťn ding duidelijk zijn: een gevarieerd en evenwichtig menu, op basis van beschermende voedingsmiddelen, speelt een belangrijke rol in de preventie van kankers. Ook tijdens de behandeling is gewichtsafname zeer belangrijk om de kansen op herval te beperken. Te veel lichaamsvet heeft namelijk invloed op de hormoonbalans in je lichaam: vetcellen produceren hormonen, zoals oestrogeen, die kanker in de hand werken. Pink Ribbon licht recent onderzoek toe.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Relaties

Het wordt al vroeg donker, donkerder

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ?time-out?. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ?akkoord?: een jaar na dato? Lees hier het twaalfde deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Plas proper waar en wanneer je wilt met de plaszak (advertentie)

Als de nood het hoogst is ... TravelJohn to the rescue! Geen toilet in de buurt? Geen tijd om te wachten? Plas nu overal HANDig, comfortabel en hygiënisch met de plaszak van TravelJohn. Met de plaszak in de hand, doorkruis je ongelukjesvrij elk land! Eindelijk, je kan plassen waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt! Bestellen kan hier.


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Charmezanger Semino Rossi: Ik hou van het Belgische publiek!

Niets dan lof over de nieuwe Europese tournee van de Oostenrijks-Argentijnse charmezanger Semino Rossi. Meer dan ooit wil hij zijn Zuid-Amerikaanse roots in de verf zetten, en dat zal het publiek geweten hebben! Met een nieuwe band en warmbloedige dansers weet de charismatische zanger alle fans te overtuigen van de nieuwe muzikale weg die hij gekozen heeft!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Cursiefje

PoŽzie: De Vlaamse Luchten


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: aaaaaah....Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Deze speelse corgi huppelt vrolijk rond met een cowboy op z'n rug!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Het enige voedingsmiddel dat niet rot, is honing.

Meer opmerkelijk

Geluk

Ons geluk wordt bepaald door de denkgewoonten die we cultiveren. Oefen dus elke dag gelukkig denken. Cultiveer dus een vrolijk hart, maak er een gewoonte van gelukkig te zijn, en het leven zal een voortdurend feest zijn.
Norman Vincent Peale (1898 - 1993)
(Amerikaans predikant en auteur )


Grapjes

Een professor gaat een onderzoek doen naar de intelligentie van blondjes. Hij staat voor een zaal vol blondjes en zegt dat een vrijwilligster nodig heeft. Er staat een blondje op en hij vraagt haar: "Hoeveel is 1+1?" Dom blondje:"Euhh..5?" Professor:"Fout." Zaal vol blondjes:"Geef haar nog een kans! Geef haar nog een kans!" Professor: "Oke, hoeveel is 1+1?" Blondje:"3?" Professor:"Weer fout!" Zaal: "Geef haar nog een kans! Geef haar nog een kans!" Professor:"Wat is 1+1?!" Blondje:"2?" Zaal meteen:"Geef haar nog een kans! Geef haar nog een kans!"

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Eigenlijk zie je je neus constant, maar je hersenen negeren dat.

Meer weetjes

Citaat

De herinnering: het enige paradijs waaruit men ons nooit kan verdrijven.
Jean Paul (1763 - 1825)
(Duits dichter (ps. van Johann P.F. Richter))

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Beer op sokken.
⇒ Wordt gezegd van een dik, plomp persoon.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 330.239
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.