Waar vandaan: SenNet Magazine > Wil jij voor één dag terugkeren naar de middeleeuwen?

SenNetMagazine

-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: http://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/128/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 6 - Nr 17 - 2016

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Silvia Lippens


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Herbeleef de middeleeuwen: 50% korting voor Quondam op 14 & 15 mei!

Op 5 jaar tijd is Quondam uitgegroeid tot het grootste competitieve riddertornooi van de Lage Landen. De historische toernooigronden rondom ?t Hooghuys zullen, net zoals in de 15de eeuw, het strijdtoneel vormen van honderden middeleeuwers die je op een interactieve manier laten kennismaken met het leven van onze voorouders. Verrassend interessant én aan 50% korting!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Welzijn

Lenteschoonmaak: voorzichtig met huishoudproducten!

Met de lente in het land maken veel mensen tijd voor de traditionele lenteschoonmaak. Het huis poetsen verloopt echter niet altijd zonder gevaar. Dat bewijzen alvast de cijfers van het Antigifcentrum. Peter Catthoor van Familiehulp legt uit hoe men ook in zijn organisatie waarschuwt voor een correct gebruik van huishoudproducten.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Gaat traplopen al wat moeilijker? Win dan tijdig vrijblijvend advies in! (advertentie)

Wordt u stilaan minder mobiel? Wacht geen jaren op de oplossing en geniet opnieuw in alle comfort van uw volledige woning. De adviseurs van Comfortlift begeleiden u graag in uw zoektocht naar de juiste lift en stellen graag werkbare oplossingen op maat voor. Neem snel een kijkje op de website!


Ontdek. Beleef. Ervaar.

8 redenen om naar Vlodrop te gaan!

Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Vlodrop en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 8 redenen op een rijtje waarom het Hampshire Boshotel Vlodrop dichtbij het gezellige stadscentrum een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een heerlijk boshotel met ontbijt, een welkomstdrankje, een diner,? Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Vastgoed als spaaralternatief?

Notarissen hebben in 2016 alvast een prima jaar: de Belgische vastgoedmarkt floreert. In het eerste kwartaal zijn sinds 10 jaar niet meer zoveel huizen verkocht. Voor een reden hoeven we niet ver te zoeken: een lage rente en goedkoop krediet. Wordt de vastgoedmarkt daarmee het alternatief voor het spaarboekje? Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, geeft antwoord.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Uw geld verdient beter! (advertentie)

Spaarboekjes leveren al lang niets meer op. Weet je niet hoe je je geld toch kan laten renderen? Al eens aan de aandelenmarkt gedacht? Slim in Fondsen leert je hoe je eenvoudig en snel begint met beleggen. Als trouwe lezer van SenNet Magazine kan je de boeiende beleggingsgids gratis downloaden! Klik hier voor meer informatie.


Relaties

Kom op, komaf met dat verleden

Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ?time-out?. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun akkoord: een jaar na dato? Lees hier het veertiende deel van zijn pakkende verhaal.
>> Lees verder    Reageer met je mening


Ontdek. Beleef. Ervaar.

Lindsay, Jan Smit en De Romeo's geven overtuigende aftrap 'Vrienden Voor Het Leven'-concerten

Lindsay, De Romeo's en Jan Smit hebben zich tijdens de aftrap van hun tour naar eigen zeggen geamuseerd als kleine kindjes in de speeltuin. Ook het publiek was na afloop dolenthousiast over de unieke samenwerking tussen de drie artiesten. ?Straf hoe alle liedjes in elkaar vloeien en het tempo dat in de show zit. Voor je het goed en wel beseft, zijn er 2 uren voorbij gevlogen. Dit moet je echt gezien hebben", klonk het na afloop in de theaterfoyer. Jij kan er ook nog bij zijn op 29 april in Oostende of op 10 juni in Wieze!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Moederdagwedstrijd: win een boeket t.w.v. ? 45 (advertentie)

Wil jij graag je moeder in de bloemetjes zetten op 8 mei? SeniorenNet en Greetz geven 5 fleurige boeketten t.w.v. 45 euro weg! Daarvoor gaan wij op zoek naar de leukste herinneringen aan Moederdag. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd en verras je moeder (of jezelf) met een gratis boeket aan huis geleverd!


Cursiefje

Poëzie: Ronan


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: zwarte schapen kunnen lief zijn...Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

Schaapjes tellen lijkt echt rustgevend te werken!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

De kwalsoort Turritopsis dohrnii is onsterfelijk. Als ze beschadigd raken, keren ze terug naar hun poliepvorm, om daarna weer uit te groeien tot een complete kwal. Ze keren het verouderingsproces om in plaats van sterven!

Meer opmerkelijk

Geluk

Geluk: tussenstation tussen te weinig en te veel.
Channing Pollock (1880 - 1946)
(Amerikaans toneelschrijver en criticus)


Grapjes

Douanebeambte: 'Dag meneer pastoor, nog iets aan te geven?' Pastoor: 'Nee hoor, helemaal niets.' Douanebeambte: 'Oh nee, wat zijn dit voor flessen dan?' Pastoor: 'Da's heilig water uit Lourdes.' Douanebeambte: 'Heilig water? Dit is zuivere cognac!' Pastoor: 'Prijs de Heer! Een wonder! Een wonder!'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Het Baikalmeer in Siberië is het oudste (25 miljoen jaar oud) en diepste (1642 m) meer ter wereld.

Meer weetjes

Citaat

Bescheidenheid is voor verdienste, wat schaduwen zijn voor de figuren in een schilderij; zij geeft er kracht en reliëf aan.
Jean de la Bruyère (1645 - 1696)
(Frans schrijver)

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Kleine potjes hebben grote oren.
⇒ Je moet uitkijken met wat je zegt als er kinderen bij zijn.
Meer spreekwoordenPartners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartnerspartnerspartnersDeze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 332.344
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar %%emailaddress%%.